Šaty s vlečkou

Ahoj holky, chci se zeptat jestli má některá u Vás zkušenost s dlouhou vlečkou.. Mám zamluvene krásné tylove šaty, majitelka salonu je měla na vlastní svatbě a moc je chvalila, dokonce říkala, že ani vlečku nepřipomínala a a tanec krasne zvládla, podle ní spodnice vlečku drží. Z šatů jsem nadšená, zatím mám představu kotel focení, poté vlečku připnout. Máme někdo video jak vypadá nevěsta, kdyz jde k oltáři a nebo dokonce novomanželsky tanec s vlečkou? Děkuji za rady a popřípadě videa a odkazy ;-)
Odpovědět
Jak se ta vlečka bude připínat? Šaty mají hodně vrstev, tak aby to pak vypadalo dobře...Vlečku jsem měla, i když kratší a jednodušší, ale podruhé už bych si ji asi ušít nenechala. Jednak mi překážela, jednak se různě shrnovala a aby byla krásně rozprostřená tak, jak to má být, bylo by potřeba ji pořád upravovat. Ale hlavní mínus bylo, že se ta vlečka hrozně ušpiní, asi bych v takových šatech nechtěla být až do noci (měla jsem vlečku odepínací, takže jsem s ní ani večer netančila). Jinak jsem ji nemohla připnout dozadu, ale nosila jsem ji na poutku na ruce.
Odpovědět
Vlečka se přepne na háček.. Tim, ze jsou šaty tylove tak vlečka vypadá pořád hezky, ale samozřejmě bude něco jiného na svatbě se pohybovat než jen 'chodit' v salonu..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, záleží na Vašem očekávání. Je rozdíl si v šatech jen tak postát, nebo v absolvovat v nich svatební den. Pokud jste už rozhodnutá pro šaty výše, jen bych Vám doporučila vyzkoušet si v nich aspoň ten tanec a připravila bych si šaty na převlečení. Pokud na nich netrváte, dá se vyrobit alternativa - šaty s vlečkou, bez kruhové spodnice, která se dá jednoduše zajistit. S kruhovou spodnicí to není sranda, ale na druhou stranu máte jedinečnou příležitost si to vyzkoušet ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla docela dlouhou vlečku, chůze a pohyb s ní byl naprosto v pohodě, jen na to tancování jsem si ji připnula.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že vlečka je vždycky tak trochu omezení pohybu a prostoru. V praxi se tak trochu plete (každou chvíli ji někdo přišlápne, hodně se špiní atd). Což se ukazuje jako nevýhodné hlavně v malých prostorách např při tancování. Vyzkoušej ji a zvaž sama jak moc ti vadí omezení pohybu, jak se ti vtom bude chodit a jestli potřebuješ být pohyblivější. Pro mě osobně to na vlečce "nestojí". Souhlasím s názorem @magda_samlikova .
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem dlouhou vlečku a neměnila bych! Nepřipínala jsem si ji a nikde se nepletla, tancovali jsme opravdu hodně a připadal jsem si jak princezna, takže za mě určitě ano. Posílám odkaz na náš svatební klip - je tam vidět chůze i tanec s vlečkou ;-): https://vimeo.com/142880425
Odpovědět
@zerea krasne video a ty šaty jsou nádherné. To je důvod proč jsem vybrala šaty s vlečkou, vypadá to naprosto krásně a do kostela to patří.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenysek93 Přesně tak! Ty šaty, co máte vybrané jsou nádherné a určitě do nich běžte. Kdy jindy mít vlečku než na svatbě ;-). Přeji Vám pohádkovou svatbu!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?