Šaty s větší vlečkou - jak chodit?

Ahoj holky, mám šaty s větší vlečkou, měla jste taky některá? jak se v tom ve svatební den manipuluje a chodí? co otáčení a svatební tanec, s tím se asi nebudu moc dokola otáčet :D Děkujiii
Odpovědět
Profilova fotka
A nemáš ji připínací? Já mám taky dlouhou vlečku - ale taky knoflík na sukni, takže ji pak na tancování připnu ať pořád nezametám :-) jinak paní v salonu mi říkala, hlavně necouvat a jinak to člověk prostě jen táhne :-)
Odpovědět
Toho se take trochu obavam, moje bude opravdu velka, tak snad to knoflik vyresi 8-)
Odpovědět
děkuju holky, knoflícek tam je, ale nevím, jak to potom bude vypadat zezadu.. zkoušely jste v salonu? :) Děkujii
Odpovědět
Profilova fotka
@anette3 Já zkoušela, vypadalo to pořád poměrně "dlouze" ta sukně a asi mě to nijak ani nepobuřovalo :-) jen to chce aby ti to tam někdo jiný zapnul, ať je ta sukně hezky složená a nemuchlá se.
Odpovědět
Ja si poutko dala na prst a proste jsem vlecku nechala pohybovat s rukou.Ona kdyz je moc dlouha,tak je zaroven i tezka a pak to na knoflicku nevypada dobre.
Odpovědět
aha, moc děkuji holkyy.. na vecer se urco prevlecu, ale chtela bych nejak zvlastnou ten prvni tanec :D Děkujiii.. bohužel saty, které jsem si vybrala, bez vlecky nedělají.. máme to venku, ale tka snad to nebude vadit :).. většinou bývají do kostela atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?