Šaty s širokou sukní a tanec.

Profilova fotka
Ahojte, dnes jsem byla na zkoušce šatů a nejvíce se mi líbily šaty s širokou sukní, jsou nádherné, ale trochu se bojím jestli mi nebudou zavazet při tanci a nočním "křepčením" ;-). Jak to řešíte vy?
Odpovědět
@nikka29 Ahoj, taky mám vybrané šaty se širokou sukní, ale tance se nebojím :) Snoubenec není moc na tanec, takže to tak divoké asi nebude. Můžeš to řešit třeba půlnočkama do kterých se převlíkneš, kdyby ti tvoje svatební nějak překážely :) Take je budu mít, ale jenom jako krizovka, kdyby se něco stalo. Nechci se převlíkat, když to nebude nutné :)
Odpovědět
@nikka29 Já měla velikou sukni a dlouhou vlečku a v pohodě.... vlečka se pak připnula a vydržela jsem v šatech tančit celý večer až do brzkých ranních hodin, na popůlnočky ani nedošlo ;-) Takže pokud ti jsou šaty pohodlné a případná vlečka jde připnout, nebála bych se. Jiná věc je, že některé šaty jsou hrozně těžké, já je měla tylové, takže byly docela lehké.
Odpovědět
Profilova fotka
tanec úplně v pohodě, šaty se krásně přizpůsobí, vůbec se nebojte
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem si vybrala pořádné princeznovské s nadýchanou sukní ... už se do nich těším a doufám, že je nesundám do rána bílého. Jen se trochu děsím jejich váhy ... mají snad 5 kilo s celou výbavou ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?