Šaty s rukávem nebo bolerko?

Ahoj, kdo má prosím zkušenost se šaty s rukávy? V salonu jsem si zkoušela jedny a nedaly se v nich moc zvednout ruce a paní v salonu říkala, že to je takhle se všemi šaty s rukávy. Zkoušela jsem si pak i jiné šaty s bolerkem. Vypadalo to pěkně, ale při pohybu se to bolerko krabatí. Opravdu jste se v šatech s rukávem nemohly hýbat? Mám silnější ruce, takže je chci mít určitě zakryté, s holýma se necítím vůbec dobře. Díky za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, je to tak, v šatech s rukávy se nikdy nebudeš moct hýbat tak, jako například v normálním tričku. Šaty musí držet na svém místě, proto i při zvednutí rukou, táhnou šaty jakoby zpět, proto jde ruce většinou zvednout o něco lépe než do pravého úhlu. Když zvedneš ruce v tričku, taky ti nezůstane na místě, ale povytáhned se :-). Takže záleží co je pro tebe důležitější, jestli pohyblibost nebo to, abys dávala při focení pozor na krabacení bolerka.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych šla určitě do dlouhých rukávů, to bolerko je podle mě už takový přežitek :) Navíc jestli chceš zakrýt pár kilo navíc, tak bolerko tě akorát ještě víc zmohutní. Každopádně, vyber nakonec to, v čem se sama budeš cítit líp, o to jde především :)
Odpovědět
@tereza1907 Díky za rychlou odpověď, nemůžu se právě vůbec rozhodnout :-| tak budu ještě přemýšlet...
Odpovědět
Ale teď už se dělají bolerka ladící přímo s šaty ne? Taky jsem zkoušela a vůbec nešlo poznat, že to není vsite do šatů. A pohodlnější to určitě bylo!
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkav91 šla bych do rukávů..najdi šatičky, které ti umožní volný pohyb..bolerka jsou většinou také nepohodlná a nakonec budeš nucena být bez něho a nebudeš se cítit...
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkav91 měla jsem šaty s rukávy a nikde mě nic neomezovalo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?