Šaty s holými zády - co přes ně

zdravím, mám šaty s holý i zády a svatbu za 14 dní. Nechci spoléhat, že bude jisto jistě babí léto, když se dnes podívám z okna, ač pořád budu doufat, že to vyjde. 8-) Nemám vůbec představu jak vyřešit chladnější počasí, abych ty šaty a hluboký zadní výstřih nezazdila. Jinak šaty celkově jsou jednoduché, splývavé, horní dál celý z francouzské krajky. Děkuju Vám za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucialuzahr No ono upřímně, pokud ten výstřih nechceš zazdít, tak je jediný řešení tu zimu vydržet. Mě to taky bylo líto, tak jsem to "pro ty šaty" zmákla i v 5°C bez ničeho. V mezičasech, třeba při focení, jsem přes sebe hodila obyčejný propínací svetr nebo kabát. :-) Ale když jsem chtěla, aby ty šaty byly vidět, tak jedině bez ničeho. Napadá mě akorát třeba jednoduchá šála, kterou přes sebe hodit, ale otázka je nakolik by tě kdyžtak zahřála no.
Odpovědět
no, asi budu doufat dále v babí léto :D
Odpovědět
My jsme meli svstbu vcera, vrsek taky cely z krajky,.. no vydrzela jsem to, ani mi zima nebyla, jak jsem byla celkove rozjeta :-D adrenlin dela divy. Sem tam v mezicase jsem se zamotala do deky. Dnes me ovsem boli v krku a spousti se mi ryma :-|
Odpovědět
Nicmene mi to stejne stalo za to :-D :-D :-D
Odpovědět
@hop_ita jeee, jsi mě uklidnila :D ale včera to teda muselo stát za to, klobouk dolů. Ono trochu si odpočinout po tom kolotoči, taky není špatný nápad, ale zase at to zůstane jen u té rýmy :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem měla také šaty s výstřihem na zádech, na svatbě celý den zima a déšť :D měla jsem připravenou krátkou, světlou džínovou bundu a když jsem to už nevydržela, tak jsem ji na sebe rychle narvala :D snažila jsem se ty záda ukazovat co nejvíc :D :D :D každopádně jsem již tři týdny nemocná :D :D :D ale stálo mi to za to!!!!
Odpovědět
asi bych přes takové šatky hodila nějaký lehký přehůzek a nebo bych prostě trpěla zimou...:D
Odpovědět
Chci asi trpět 😅 ale vypadá,že snad bude pekne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?