Šaty s dlouhým rukávem a holými zády - měl někdo?

Ahoj holky, budu si nechávat šít svatebni šaty s dlouhým rukávem a moc se mi líbí holá záda s výstřihem do V. Chci se zeptat nevěst, které měly podobný střih, jak vám šaty během celého dne držely? Mám trochu obavy, že mi budou spadavat ramena a celkově se to bude celé kroutit. Moc děkuju za rady.
Odpovědět
Přesně tak.Nejen,že budou padat,ale při každém pohybu se budete muset hlídat.Švadlena mi říkala,že takové šaty si holky podlepují oboustranou lepící páskou,což mi přijde šouplé,páska se z šatů už nikdy úplně neodstraní.Třeba si nechat udělat střih do V,ale ve volném místě nechat dát tělový elastický tyl.Nebude to ani poznat a budete se cítit dobře.
Odpovědět
Jestliže máte přední díl bez výstřihu, tak nic nepadá. Pokud chcete i vpředu hlubší výstřih, dá se to vyřešit buď tenkou šňůrkou nebo řetízkem mezi rameny. Jako jsem to vyřešila u šatů z hedvábného šifonu.
Odpovědět
Ahoj, měla jsem podobné šaty. Menší V výstřih jsem měla i vepředu. A popravdě ramena padají. Švadlena mi nakonec přišila pásek, který vše držel. Šaty nalepené na sobě bych nesnesla :-D
Odpovědět
Ja mam saty takto a nic mi nepadalo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@misickua záleží na tom jak dobře Vám šaty padnou. Jinak se běžně do takovýchto šatů se běžně vyšívají silikonové pásky které vše drží na místě.
Odpovědět
Ja mela tyto saty, a je pravda, ze jsem si rukavky porad popotahovala. Ale podle me to bylo spis tim, ze mi je holky nedokazaly tak spravne zadelat jako v salonu. Ale i tak bych nemenila a vzala si je zas :-) https://www.madelinegardnernewyork.co...
Odpovědět
@szuzi a s tím páskem už šaty držely pěkně?
Odpovědět
@misickua ty jsou krásné 😍 a můžu se zeptat to jste měla podlepene tou lepící páskou nebo jak je možné, ze pěkně držely?
Odpovědět
@gabide86 zadelat myslíte tou lepící páskou nebo na to byl ještě jiný trik?
Odpovědět
Pokud se bojíte, že by to mohlo padat, kupte si oboustrannou pásku na oblečení (módní páska). Já ji na jedněch šatech použila a drželo to krásně a ze šatů to šlo jednoduše odstranit. S klasickou oboustrannou páskou na papír, nebo kobercovkou, bych byla opatrná.
Odpovědět
@andrea901 dole byla snerovacka, mela jsem je moc volne
Odpovědět
@andrea901 Ano, s tím páskem to drželo pěkně ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Bezva díky všem za rady🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v naší nabídce máme např. i tyto svatební šaty s dlouhým rukávem a holými zády.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?