Šaty rustikální, venkovský, vintage styl

Prosím nevíte kde se dají sehnat šaty venkovského stylu? Zkouším hledat ale moc toho nenacházím. Jen na aliexpresu ale z toho se mi úplně objednávat nechtějí. Neprodáváte někdo? Nejlépe podobné jako na fotce.. Moc děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Nechat ušít nebo kouknout tady do bazárku. Je tu spoustu nevěst s tímto stylem, co šaty pak prodává ;)
Odpovědět
Profilova fotka
venkovský styl rozhodně není o krajkách a tylu ;) ale chápu jak to myslíš. Mrkni na svetsatu.cz jsou tam celkem povedené kousky (dost možná stejné co jsou na ali)
Odpovědět
@misa0605 Ahoj :-), na té stránce mají opravdu hezké šaty. Mělas je z tama? Díky :-)!
Odpovědět
Profilova fotka
@klaudiesk čauky, jen jsem troje zkoušela, ale rozhodla jsem se nakonec pro úplně jiný styl. Jinak bych při koupi přes internet volila spíš menší velikost než běžně míváš (nevím odkud jsi, ale když ti nepadnou, můžeš je nechat u nich na prodejně a objednat si menší/větší číslo)
Odpovědět
Profilova fotka
@klaudiesk pro upřesnění : Sice jsem před svatbou zhubla, ale z mé běžné 40/42 jsem měla šaty 40 dost velké a nepadnoucí, takže jsem si říkala, že 38 by byly lepší :-)
Odpovědět
@misa0605 Takže spokojenost jen volit o číslo menší :-). Dívala jsem se na Tvé fotky, svatbu jste měli hezkou, s malým počtem lidí, venku, hodně věcí jste si dělali sami,... Taková by se mi taky líbila :-). Můžu se zeptat na kolik vás to zhruba vyšlo?
Odpovědět
Profilova fotka
@klaudiesk No cca na 100 tisíc (20 lidí na svatební oběd a celkem 35 lidí na večerní raut) ale třeba prsteny nás stály 33 tisíc a ženich měl oblek za 15 000 :) což je téměř polovina (moje šaty stály i se spodničkou 1500 :) ) Jinak ano, šaty jsou tam pěkné ale lepší menší velikost (co můžu posoudit dle mé zkušenosti).
Odpovědět
Profilova fotka
Tyl se mi nějak k tomu venkovu nehodí :-S Já mám značku BHLDN - přišly mi takové rustikální :-) A celkově se ta značka nese v takovém jiném stylu, než je u nás běžné. Mrkni: http://www.bhldn.com/product/rosemary...
Odpovědět
@misa0605 A kdy vám svatba začínala? Jinak ať jste spolu moc šťastní :-)!
Odpovědět
@misa0605 Kdy vám svatba začínala? A jinak ať jste spolu moc šťastní :-)!
Odpovědět
Profilova fotka
@klaudiesk obrad byl na 11 jestli jsi to myslela takto :)
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.etsy.com/listing/21882499... toto su myslim ony, jedna nevesta ich mala a vyzeraju uzasne!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@velcka Posílám pár tipů z našeho obchodu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda šiju jednoduché, netradiční šaty. Na míru a s jistotou, že dvakrát stejný kousek z mé dílny nevyjde. Na příští rok beru rezervace a těším se na nevěsty s podobným vkusem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Něco podobného jsme šili v našem salonu
Odpovědět
Ahoj, prodávám úplně jednoduché kvalitní šaty hodící se i na venkovský, rustikální styl svatby :) http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?