Šaty půjčené nebo koupené?

Milé nevěsty, máte nebo jste měly šaty koupené,nebo jen půjčené? Přijde mi že dneska si většina lidí šaty půjčuje,ale přijde mi to škoda,je pěkný mít úplně nové šaty,které žádná jiná nevěsta neměla na sobě,a navíc vám zůstanou na památku...Jaký máte názor?
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šaty koupené za super cenu. Jsou úplně nové a ani je žádná nevěsta nezkoušela, ptž byly v salónu asi dva dny...prostě štěstí :-) Ale na památku si je asi nechvávat nebudu...pokud bude mít jiná nevěsta zájem, tak je pak prodám. :-)
Odpovědět
@nemcovakn Tak to jsi měla štěstí :-) Já mám šaty taky koupené,sice dražší,ale jsou nádherný. Já si je na památku nechám...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šaty taky koupené. Jedna nevěsta si je nechala ušít, ale nakonec měla jiné. Tudíž je mám nenošené a za téměř směšný peníz.. Kdybych si je půjčila, dala bych za šaty minimálně jednou tolik, navíc se o ně nebudu tolik bát. Pokud přežijí svatbu, tak je asi taky pošlu dál.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě jsou jen ofuky se šatama, který zůstanou doma, zabírají spoustu místa ve skříni a když se pak nevěsta je rozhodne prodat, tak v konkurenci půjčoven, šatů z číny a těch, které prodávají jiné ženy se ty její ztratí a marně je prodává. Já mám teda šaty koupené, ale nezabírají moc místa a taky je hodlám v létě normálně nosit. Jenže moje představa byla trochu odlišná od představy většiny nevěst. Jinak bych se rozhodovala i cenou - pokud koupit krásné za 4000 nebo půjčit za 8 000, neváhám a kupuji. Pokud ušít za 30 000 a půjčit za 15 000, neváhám a půjčuji. Nakonec ty, co za 30 000 koupím prodám možná za 20 000 a pak už mi ta finanční výhodnost přijde skoro šul nul bez ofuků co s šatama.
Odpovědět
Já mám svoje šité na míru. Půjčovny jsem zavrhla.
Odpovědět
Rozhodně ušité na míru! Jistota, že je před tebou nikdo neměl a budou opravdu podle tvých představ :-)
Odpovědět
Přijde na to, jaký styl. Pokud klasickou velkou korzetovou róbu, pak volím půjčovnu, protože chci kvalitní korzet, drahou látku, precizní výšivky, krajky a osmdesát tisíc za šaty nemám. Pro mne hrůzné šaty od ASAPa a jiných asijských kolegů a některé šaty z "půjčoven" jsou mojí noční můrou. Pokud lehké šatky v retro stylu, lehké antické a podobně, nechala bych si je ušít. Za předpokladu, že to nebude šunt :).
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě rozhodně koupené. Šaty jsou si koupila v salonu (nové) a kdybych si je chtěla půjčit, vyšlo by to asi jen o 25 % levněji, salony na šatech pěkně vydělávají (v některých jsou schopni půjčit šaty i 10x). Počítám s tím, že je po svatbě můžu půjčit (koneckonců bych je mohla i prodat, ale chtěla bych si je nechat), takže se mi peníze ještě vrátí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nechávala šaty šít. Se svojí výškou a postavou to bylo to nejlepší řešení a byla jsem spokojená, že mám šaty dle svých představ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šijeme nevěstám nové šaty dle jejich vlastních představ a tak nikdo si nemůže stěžovat, že máme v salonech všechno stejné jak to hodně slýchávám od klientek a ten kdo chce mít něco jiného má jedinečnou příležitost tyto služby využít. Takže kdo chce mít něco jiného navštivte náš salon a my vám přání splníme. Salon Vanessa Havířov
Odpovědět
Já mám koupené, za stejnou cenu za jakou bych si je půjčila... a jsou moje napořád.
Odpovědět
Koupené ;)
Odpovědět
Článek se načítá
podařílo se mi koupit šaty ve výprodeji ve svat. salonu za 4000,- Kč a jsou super, ještě jsem dokoupila závoj a dokoupím spodnici až mi je budou zadarmo před svatbou čistit:-) Tak jsem si to představovala...
Odpovědět
Záleží na ceně, někdy se dají koupit za cenu půjčovného.
Odpovědět
nechala jsem si šaty ušít, cena 7.800,-. Jsem z Brna, oběhla jsem spoustu salonů, ale nic nebylo na 100% podle mého vkusu. U každých mi někde něco lezlo, hodně taky bylo vidět, které šaty už byly půjčené a které ne. Dostala jsem typ tady od holek, které si taky nechaly šít šaty. Šaty mám na fotce, ale budou ještě upravovány. :-) Přiznám se, počítám s tím, že po nějaké době půjdou na prodej. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?