Šaty Pronovias koupit nebo ne?

Profilova fotka
Děvčata potřebujeme pomoc. Kamarádka se bude vdávat a má dilema jestli koupit tyto šaty zn. Pronovias. Myslíte, že by je pak aspoň za 10 tisíc prodala?
Odpovědět
Profilova fotka
Moc sluší :-) ! Myslím, že by je prodala. Ja si pučuju a dám za to 9 000, a střih je takový, že padne většině... Co zůstane, tak jsou fotky a video, takže vše, co se toho týče (vizáž apod) stojí za investici. Ušetřit se dá i na jiných položkách, pokud je potřeba. Takže pokud našla ty pravé je už pak těžko hledat jiné... Hodně štěstí při rozhodování!
Odpovědět
Já si je letos také koupila od Pronovias, a už jsem je dala na bazárek s tím že po mé svatbě v červnu jsou k prodeji. Prodávám za 8500 včetně čištění, které stojí 1000 Kč. Šaty mě stály 15 000. Poptávka je, ale rozhodně menší než u šatů do 5000 Kč. Já mám problém s tím, že jsem malá 158 a budou na mě zkráceny. takže když mi někdo napíše že by měl zájem, skončí to na délce šatů. Takže tak. Asi to nebude úplně jednoduché prodat, a asi to chvíli potrvá. Ale, věřím, že se prodají.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě je zbytečné si šaty kupovat, když už víte že si je nenecháte. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne takovýto model už za 10tisíc neprodá...
Odpovědět
Spíš ne... Co tady sleduju bazar, tak tu některé moc hezké šaty okolo 10.000 visí už rok. Taky záleží odkud je. Výhodu má Praha a další velká města, kde je možnost osobního vyzkoušení. Tyhle šaty jsou hezké, ale nic co by teď frčelo a nedalo se sehnat v půjčovně.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za názory,předám je dál a uvidíme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?