Saty pro vilu

Ahoj holky,surfuju po strankach prazskych svatebnich salonu a zacinam mit pocit,ze si ani nevyberu,je to sama "slehacka",korzet a megasukne. Rada bych neco originalnejsiho,urcite na raminka nebo s rukavkem, nebo pruhlednou horni casti od korzetu vys. Spis splyvave,krajkove nebo i uplne hladke,pro vilu :) Svatba bude na statku a v rustikalnim stylu,tak se to tam bude hodit. Mate tipy,kde takove saty sehnat,klidne i v konfekci u navrharu? Dekuji
Odpovědět
Já jsem strašně chtěla takové, jenže byly jen na zip a i přes můj docela hubený hrudník, jsem je nedopnula. :-( Takže nakonec mám jiné, pravda trošku víc princeznovské, ale zas to byla láska na první pohled v zrcadle :)
Odpovědět
A jinak je každopádně mají ve studiu Agnes v Plzeňské ulici..
Odpovědět
Krasne,dekuji :-)
Odpovědět
ja jsem si v Naive zkousela tyto, a jako vila jsem si pripadala :)
Odpovědět
Profilova fotka
kdyby si chtěla budu prodávat :-)
Odpovědět
@barulina90 mam jeste trosicku jinou predstavu,ale dekuji za nabidku :-)
Odpovědět
Já snila o těch prvních - ty byly přesně podle mého gusta, ale nepodařilo se sehnat, takže jsem měla č.2.
Odpovědět
@strelenka ty prvni by se mi taky libily :) Odkud je foto?
Odpovědět
@luuula Napsala jsem Ti to do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, šaty vílího typu vám ráda navrhnu a ušiju na míru. Ráda dělám tyto lehké typy šatů. Mrkněte na můj web a klidně mi nezávazně napište :)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné a jednoduché šaty jsou i tyto.
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula zkus Nuanci, mozna bys tam sehnala..ja tam byla a prave zadne princeznovske nemeli, ja chtela pravy opak co chces ty no :) tak treba uspejes :)
Odpovědět
Článek se načítá
Dekuju :) Snad nejake neokoukane sezenu, zatim se mi nejvic libi saty z americkych eshopu, otazka jestli to bez zkouseni risknout :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula ja bych to neriskovala! Svatebky musej sedet jak prdel na hrnec :-D zkus to jeste urcite osobne, neverim ze maji vsude jen princeznovske :) hodne stesti!
Odpovědět
Také máme svatbu na statku a chtěla jsem jednoduche splivave šaty, take pres ramena a krajku .Ale vůbec mi takový strih neslusel,takže bych bez zkoušení vůbec neriskovala.Nakonec mám v podstatě úplně jiné,ale jsem s vyberem spokojena.
Odpovědět
@luuula Ahojik, já jsem měla druhé šaty na převlečení v podobném stylu....koukni do alba...:)
Odpovědět
Ja taky miluju rustikalni, romanticky styl a v obchodech se mi zadne saty nelibily. Nakonec jsem to riskla a objednala si krasne saty z Ali, vsem se moc libily :-) muzu dat odkaz jestli chces
Odpovědět
jedny šatky pro vílu jsem vyzkoušela v Pardubicích...byly krásně lehké a netradiční...pro svatbu na statku jak dělané :-) Přikládám foto na modelce :-) ale mám je nafocené i ze zkoušky ve svém fotoblogu
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Mrkni na svatební album nevěsty (teda už přes rok mladé paní) s přezdívkou zhu ;-) Má netradiční šité šaty a tuším že je prodávala...
Odpovědět
Tak jsem nasla perfektni saty,jen jsou od Ellieho Saaba a ty u nas nesezenu a ze zahranici to nechci riskovat. Nemate overenou svadlenu z Prahy,ktera by je precizne zvladla? Jen nechci viditelna prsa a odhalene nohy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Škoda že chcete tu Prahu, právě šiju šaty podle stejného vzorového obrázku.
Odpovědět
A jak daleko od Prahy jste? Na kolik u vas vyjdou?
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Poměrně daleko, u Slovenských hranic. Momentálně je odhadní cena kolem 15tis, přesněji uvidím po dokončení. Krajka na celé horní části bude ručně stříhaná a sestavovaná.
Odpovědět
Skoda,ze jste tak daleko |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte se i jinde - moje jsou z výprodeje v Mangu. AAAA nebo absolutně boží mají na bhldn.com ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já prodávám své šaty
Odpovědět
Doporučuji salon Mia Bella ve Svojeticích. Šaty na míru výjdou stejně jako půjčovné (moje cca 10.000,-) a byly krásné, lehoučké. Manžel je vysoký a já drobná, tak jsem nechtěla žádné objemné šaty, ale chtěla jsem být za vílu a docela se to podařilo :D
Odpovědět
Profilova fotka
@ixka jezis,to jsou krasny saty na tech strankach bhldn,ale i ty tvoje jsou moc pekny
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka40 Moc děkuji - bhldn pecka že? já kdybych se vdávala znovu (za toho samého chlapa) tak si je koupím tam. Ale hlavně kamarádka si je tam objednávala a nádhera! Jinak Mango má novou kolekci ;-) 8-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ixka to jo,ty jsou super,na tyto od Manga jsem taky koukala,jak jsi psala o ty znamy,jestli si ma vzit ty saty,vsechno je to moje parketa,akorat ja jsrm si koupila kratky,a minuly tyden mi pritel rekl,ze by chtel dlouhy .Tak mozna jeste objednam.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?