Šaty pro těhulku

Ahojky. Budu se vdávat v 5.měs., jsem hubeňour, takže mi všichni říkají, že budu mít jen bříško. Máte někdo nějaký typ na šaty? Asi nějaké nekorzetové, že :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, na to nespoléhej :o). Těhulkám narostou taky prsa, zvlášť těm hubeným. Šaty zkus takové ty antické nebo empírového střihu. Ty poskytnou dost místa pro bříško a nejsou takové utiskující. Druhak, běžné svatební šaty jsou dost těžké, to pro těhotnou taky není úplně nejlepší.
Odpovědět
Ahoj, já se budu vdávat v šestém měsíci :-) antické jsou sice hezké, ale vzhledem k mým širokým bokům, si myslím, že by mi nesedly... ani jsem je zkoušet nechtěla :-) takže - je hodně dalších šatů na výběr, jestli nechceš vyloženě tyto... V salonu ti určitě poradí :-) Každopádně mám vybrané takové klasické šaty a vzadu se šněrují, takže to půjde dobře povolit na bříško. Zatím ho zase tolik vidět nemám... kéž by mi to vydrželo ještě měsíc! 8-) Něco takového podobného mám: http://www.bridaydress.com/media/impo...
Odpovědět
@zvedavka_1 Vydavala som sa v 5.mesiaci - koukni do mojho alba. A šaty sa mi šili týždeň pred svadbou. Strih bol dohodnutý už predtým, ale nikdy si nemôžete byť istá ako rýchlo to bruško porastie. Hovorí sa, že je to dedičné - tak sa spýtaj svojej mamky :) A korzet rozhodne nie, bruško ničim nesťahovať!
Odpovědět
No, mamka je stejna hubendira jak ja a do porodnice jela v obleceni o 1 vel.vetsi nez ma bezne :) Dekuju za nazory.. ja si satickyzatim nechavamna posledni chvili, aby mi pak nebylo lito, ze mi nejsou.. :) Ale zas mam strach, abych pak nejaky krasny a vysneny sehnala..
Odpovědět
Moji mame narostlo brisko az v sedmem... Pevne doufam, ze to budu mit stejne :-D Drzim palce na vyber :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děvčata, budu se vdávat na konci 6 měsíce, teď jsem v půlce 4 měsíce a už teď mi jsou nepohodlné korzetové šaty...budu volit antické, půjdu zkoušet cca měsíc před svatbou...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim vas :) za minulou sezonu usila jsem az 5 satu pro tehotny nevesty! Ted' mam zase 2 ) Rada i pro vas vytvorim saty na miru! NANAY - be Special, be who you are!
Odpovědět
Já mám tyto které prodávám, byly jen na jedné módní přehlídce, kdybyste měla zájem, jsou pro těhulku perfektní :-)
Odpovědět
Ty jsou krasne.. a cena? Odkud jste??
Odpovědět
@nanay Dívala jsem se na Vaše stránky.. šaty máte nádherné, jste moc šikovná! Ale já zatím vůbec žádné bříško nemám a netušim, jak budu za 2 měs.vypadat, tak se necítím na to nechat si šít šaty.. Ale ještě o tom popřemýšlím..Každopádně moc děkuji za nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
@zvedavka_1 Dekuju za pochvalu :) je to jasne! Obycejne, saty v podobni situace usivam az za mesic pred svatbou. Hlavne mit cca navrh, a rozpocet, mozna podle toho zajistit latky, ale strichat a zkouset saty muzeme az za 2 tydnu pred svatbou. Vsechno se da zaplanovat :) Budu se tesit na vasi navstevu ! Dekuju a jsem s pozdravem
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto šaty jsou také velmi vhodné a moc pěkné.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jedny mám v bazárku :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?