Šaty pro štíhlejší postavu, "malý" vršek a "větší" spodek

Zatím jsem nebyla v žádném salonu, ale už teď vím, že se mi některé šaty líbí víc. Bohužel si asi nebudu moct vybírat a např. asi budu muset úplně zapomenout na korzet (i když vypadá úžasně), protože mě příroda tak nějak neobdařila, jak bych si představovala... :-( jaký typ šatů se hodí, abych vypadala "k světu", cítila se dobře a neměla strach, že mi bude někde něco odstávat a chybět... doporučíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Nesmysl! Ja jsem taky jak pristavaci draha a myslim, ze korzetovky co jsem zkouela mi slusely :) proste se vyprav do salonu a hned uvidis, jak to pekne sedi :)
Odpovědět
Zkoušet, zkoušet zkoušet. Každé šaty jsou jiné, každá firma má jinak šité, takže korzetovky někde můžou sedět perfektně a jinde vůbec. A tak je to se všemy šaty. Musíš si to projít a ozkoušet.
Odpovědět
@kophana Holky mají pravdu..zkoušet zkoušet a zkoušet.. Já měla stejný problém. Příroda mě obdařila nahoře velikostí 34-36 a dole 38. Původně jsem chtěla princeznovské šaty (asi jako každá nevěsta),ale vypadala jsem v nich jak otesánek a to nejsem tlustá, jen malá (168cm) a šaty mi navíc ještě opticky centimetry ubraly. Pak jsem zkoušela ruzné splývavé antické střihy..v těch jsem se zase úplně ztratila a moje postava vypadala jak neforemný válec. Nakonec jsem si nechala šaty ušít přesně na míru a velká spokojenost. Kdyžtak mrkni na moje šaty v inzerátech, třeba jen pro inspiraci...každopádně, šaty musí perfektně sedět a hlavně se v nich musíš cítit,jako ve své druhé kůži, jinak si ten den vůbec neužiješ..
Odpovědět
Ahoj, nevěsto, taky jsem chtěla vršek na svatbu trochu zvýraznit, ale nechtěla jsem korzet, necítím se v něm pohodlně a je podle mě po těch letech, kdy ho má každá, trochu okoukaný. Vymyslely jsme to se švadlenou tak, že do šatů s ramínkama jsme vyšili podprsenku - mou, kterou jsem nosila a do které se dají dát vycpávky. takže to ve finále vypadalo, že prsa jsou moje a šaty na nich jen tak splývají (záda zůstala "holá"). pro inspiraci přikládám odkaz: http://www.beremese.cz/bazar/svatebni...
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě je to úplně naopak...korzet by měli mít především nevěsty s menšíma prsama, protože ony v tom narozdíl od těch obdařených holek vypadaj dobře. ;-)
Odpovědět
@yumy Já si to nemyslím, ale možná je to proto, protože jsem proti korzetům zaujatá :-). Spíš bych slečně doporučila nějaké originální šaty, které podtrhnou její štíhlost.
Odpovědět
Profilova fotka
@cital podle mě to záleží na střihu, pochopitelně ne každý korzet, můj byl šitý dost blbě, byla jsem v tom plochá jak baterka, ale ségra v tom vypadala úžasně, protože právě korzet ukázal, jak je štíhlounká....tak bych spíš posuzovala konkrétní šaty kus od kusu...
Odpovědět
@yumy Jasně to je fakt, spíš jde o to vybrat něco zajímavého s ohledem na postavu. Koukala jsem na tvoje fotky ... fakt dost odvážná svatba, líbí se mi to! Ale neřekala bych žeš měla korzet, nebo spíš nepoznala :-).
Odpovědět
@kophana Korzetu bych se vůbec nebála. Rozhodně nemám velká prsa (moje vel. 70B někdy C) a nepatřím k těm, co se pyšní plochým zadkem. I přesto jsem ve svůj svatební den oblékla korzetovky a na dopolední focení a na večer jsem měla splývavé šaty s hlubokým výstřihem s holými zády. Mrkni ke mně do svatebního alba. Svoje vysněné nezavrhuj předem a určitě si je zkus, možná budeš překvapená, jak krásně Ti sedí...
Odpovědět
Profilova fotka
@cital no, nevím, jaká je přesná definice korzetu, já to měla spojené s tou sukní, takže to bylo dohromady ;-)
Odpovědět
Mrkni třeba na fotky Kate Hudson, je vždy "šik" . S korzetem opatrně - může ti pomoct, pokud máš třeba dvojky, pokud jedničky může tě ještě více "zploštit".
Odpovědět
Profilova fotka
@trchalenka Perfektni strih satu, uvazuju, ze si neco podobneho necham usit.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Většina svatebních šatů má všitou podprsenku, takže i malá prsa můžou vypadat "k světu". Službu by Vám udělala třeba silikonová samodržící podprsenka, která umí prsa hezky zvětšit. Nevím však, jestli by podprsenka správně držela i po celém dni, když se vzpotíte a pod. Nemám osobní zkušenost, ale možná by Vám některá nevěsta uměla říct vlastní zkušenost. ;-) Třeba do tohoto modelu si můžete vzít i push-up podprsenku ;-)
Odpovědět
@janikana Děkuju za kompliment, dlouho jsem je vymýšlela a konzultovala se švadlenou ;-) a byla jsem spokojená, protože nikde nic netlačilo a nebyly těžké, takže jsem je měla až do konce svatby, tj, asi do pěti do rána;-) Držím palce, ať se to i Vám tak podaří
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?