Saty pro nevestu 183cm a vyse MS kraj

Profilova fotka
Ahoj holky, chtela bych se zeptat a poradit, kde shanite saty pri vysce cca 183 cm, zda tady takove nevesty jsou. A to z Moravskoslezskeho kraje? Dekuji ;-)
Odpovědět
Ahoj, já bych ti doporučila šaty značky Pronovias - jsou dražší (půjčení 12 - 15 000) ale šijí se na vysoké ženy :-) a budeš mít velký výběr. Nebo potom šatičky na míru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kujinka Já bych tě zase ráda odkázala do našeho obchodu, šaty upravujeme podle výšky nevěsty a od příštího roku bude možnost objednání šatů k vypůjčení a objednání šatů do salonu. Terka
Odpovědět
Já bych takové šmejdy nekupovala a zašla bych si za kvalitou do salonu :-) ať máš - co si přeješ přesně na tebe :-) Každý salon ti šatičky upraví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@viktorieluskova A ty jsi naše šaty někdy viděla na živo, že můžeš tvrdit, že jsou to šmejdy?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@viktorieluskova Pochybuji, že by nevěsta vyhodila šaty za 10 000 Kč a přitom by řekla, že je nadšená, přesto, že by měla možnost získat všechny peníze zpět, pokud by šaty nebyly kvalitní. Mimochodem, podle tvého chování soudím, že kamarádky nemáš ;-)
Odpovědět
Ahoj, já mám stejnou výšku :-) jsem sice z Prahy a u vás jsem v žádné půjčovně nebyla, ale tady jsem nijak velké problémy s délkou šatů neměla, i když někde by byla nutnost vzít si baleríny. Nejlepší je mít šaty z nové kolekce, které ještě nejsou zkrácené, tam máš volnost a můžeš si dovolit i podpatky :-) Přeju hodně štěstí při výběru!
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, děkuji všem. Příští týden jedu do Prahy, tak se můžu podívat i tam, třeba tam něco najdu :-) je pravda, že je asi fajn dívat se na nové, zatím nezkracované šaty. Terezamartinkova určitě se podívám i u vás, za to přece člověk nic nedá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , můžete se přijít podívat i k nám , když jedete do Prahy. Máme značku LA SPOSA , běžně šijí pro vysoké nevěsty.
Odpovědět
Profilova fotka
@kujinka Pokud nic nenajdete dle vašeho vkusu a přání rádi vám šaty ušijeme v našem salonu. Pokud budete chtít více info rádi vám na vše odpovíme. Salon Vanessa Havířov
Odpovědět
Profilova fotka
@salonvanessa k vám se teprve chystám :-)
Odpovědět
Já teda měřím 175 cm, ale měla jsem podpatky 13,5 cm.. A šaty jsem měla půjčené ze salonu Karina v Ostravě-Svinově.. Většinou jsou ty šaty dost dlouhé, chce to prostě zkusit.. A s tím salonem jsem byla moc spokojená. Nádherné šatičky a půjčovné 3.900,- na všechny šaty (já nakonec měla úplně nové šaty, ještě s visačkou :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kujinka budeme se těšit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tedrezka Děkuji za tip, určitě se tam půjdu taky podívat, pořád si říkám, že mám čas, ale člověk asi nikdy neví, jestli potom sežene :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?