Šaty pro malou patvarickou osobu:)

Přidávám se na tento web, ač nechci žádnou velkou veselku ale dobrá rada s vždy sejde:) Jsem 150cm "vysoká" silnější postava s velkými přednostmi a žádným zadkem a bez boků. Podpatky určitě mít nebudu, v tom jsem v životě nechodila a zabila bych se. Existuje typ šatů, ve kterých bych mohla být hezká? A ještě na rameni mám tetování, které asi není úplně vhodné vystavovat(nic hanlivého,jen kvůli tomu, že to ke kráse svatby nepasuje). Napadá vás něco? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@uzivatelkapetra Určitě bych se vyhnula široké sukni, přezdobenému nebo dlouhému korzetu. To vše vás opticky sníží. Naopak jednoduché šaty s áčkovou nebo splývavou sukní by mohly vypadat suprově.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v případě že by jste uvažovala i o svatebních šatech přímo na míru rád Vám šaty navrhnu i zhotovím. Můžete se podívat na můj profil ev si domluvit osobní konzultaci. S přáním krásného dne Michal
Odpovědět
Žádné další nápady, názory?
Odpovědět
@uzivatelkapetra Mě napadá tvar šatů ve stylu "mořská panna" nebo se jim také říká přesýpací hodiny, já jsem taky docela malá a nemám křivky, prostě pas skoro stejně "silný" jako boky, a tanhle typ šatů mi vyrobil super dekolt, skoro vosí pas a zadek. Můžu jen doporučit!
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych volila nějaké rozevláté šatičky, vzdušné, se silnými ramínky... :)
Odpovědět
ahoj, kamaradka se ted vdavala a nechavala si šít šaty. Měří 150 cm. Možná by chtěla šaty prodat :) kdybys měla zájem mrknout nebo tak dej vědět :)
Odpovědět
Profilova fotka
Morska panna urcite ne, saty tohoto typu jsou vhodne na vyssi postavu. Zajdete do pujcovny a vyzkousejte ruzne typy satu a uvidite, jaky strih Vam sedi nejlepe. A vezmete si s sebou radce, ktery Vas objektivne zhodnoti.
Odpovědět
Já sama na větší prsa volím široká ramínka a hlubší V výstřih (v šatech ke krku mám prsa ještě několikanásobně větší) :-D Zkus mrknout ke mně do alba příprav, ty co budu mít já by ti mohly sednout střihem. A nebo jak radí holky - asi nejlípe obejít pár salonů a vykoušet jaký typ dekoltu, korzetu, sukně atd. ti sedí a pak z toho složit vysněné šaty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?