Šaty pro dlouhý krk

Jsem dost vysoká a mám hodně dlouhý krk, poradí někdo jaký typ šatů by se pro mě hodil?
Odpovědět
Dlouhý krk je přednost, ne? Podle mě můžeš mít cokoli, pokud by ses necítila, tak třeba s masivnějším náhrdelníkem
Odpovědět
No kdyby se mi kvůli němu lidi neposmívali, tak asi jo. Já si z něj sice nic nedělám, ale na druhou stranu ho zas nechci nevhodným střihem šatů nějak podtrhnout a ještě prodloužit... :)
Odpovědět
@lucjay Posmívat? To si nedovedu představit, dlouhý krk je krásný, ostatní ženské by spíš měly dbát na to, aby si krk nezkracovaly.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím že takový krk je spíš přednost... Popřípadě to můžete řešit taky účesem. Vyčesané vlasy Vám budou krk ještě více prodlužovat. Naopak rozpuštěné vlasy nebo nějaký nízko položený drdol Vám může dlouhý krk opticky trochu zkrátit. Šaty si můžete pořídit třeba se stojáčkem. Je to elegantní a na slečnách s dlouhou šíjí to vypadá opravdu hezky.
Odpovědět
@lucjay Já mám taky dlouhý krk a tohle jsem fakt neřešila. Dost by mě zajímalo, kdo se vám kvůli tomu posmívá, mně ho totiž naopak všichni obdivují =-)
Odpovědět
Ano, říká se, že je to přednost, každopádně mě provázel posměch a přezdívky od základky až po vysokou... To tu ale diskutovat nechci. Jen mě zajímaly nějaké typy na šaty, co by ke mně sedly.
Odpovědět
Profilova fotka
opticky budú krk skracovať šaty so stojačikom (neviem, ako sa to povie v češtine :-S ), teda s takým zvýšeným golierikom, radšej dám
Odpovědět
Profilova fotka
ešte dve :)
Odpovědět
Ahoj, mam v albu moc krasny saty s limeckem. Taky mam dlouhej krk. Podle doktora jsem ufon co ma o jeden obratel navic... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám taky dlouhý krk, manžel mi říká, že ho mám jako labuť a miluje, když si vyčešu vlasy do drdolu. Vybrala jsem si korzetové šaty a bylo mi hloupý vyčesávat vlasy, tak jsem se s kadeřnicí dohodla, že mi je nechá spadlé na záda. Mrkni do mého alba ze svatby. Ani ten krk nebyl vidět :-)
Odpovědět
Jejda, proč ho skovávat, já měřím přes 180 cm a beru to jako svou obrovskou přednost a krk mám jak žirafa ( koukněte do alba) . Měla jsem korzetové šaty, nahoře měli původně krajku, ale tu jsem zašila dovnitř, pač uplně rušila dekolt a krk. Navíc tyhle šaty dělají z nevěst mnohem starší. Kdyžek pošlu do IP fotku s krajkou. Závist lidí nezná mezí, jen ten krček pěkně vytavte ať puknou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jak psaly ostatni holky, urcite je vhodna kamuflaz stojackem, rozpustenymi vlasy.. nebo muzes mit i normalni korzetove nebo vystrizene saty a kolem krku treba lehkou salku, masivni nahrdelnik, proste neco, co krk opticky zkrati.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lucjay Nevím jakou máte velikost a odkud jste, ale já mohu zapůjčit například takovéto.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?