Šaty pro 42,44,46 a ještě k tomu "nešatový"typ.....

Ahoj nevěstinky, vy které máte svůj den už za sebou i ty, které to, stejně , jako mne, teprve čeká. Po dvou podstoupených pokusech o zkoušku šatů se na mě začíná valit mírná nervozita. Nejsem absolutně typ na šaty - alespoň tedy na to nejsem zvyklá- plesy nenavštěvuji a nejradši mám klasiku - džíny nebo kalhoty a pohodlné tričko. Nemám ani představu, jaké šaty bych chtěla - tu, co jsem měla, poslední zkouška totálně rozplynula. Potřebuji akutně inspiraci od živých nevěst, ne stažené z netu - ať přestanu zoufat, že se šaty pro větší velikosti nedělají anebo prostě nesluší ... :-((
Odpovědět
Profilova fotka
mám úplně stejný problém :/ šaty si nechám ušít, ale vůbec nevím jaký... mám skoro 180 cm, velký prsa a velikost 42-44, šaty i 46. Ale v riflích se vdávat nechci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky měla pocit, že si snad šaty neobleču ani na vlastní svatbu. Chtěla jsem krátké, ale mívám hrozně oteklé nohy a nevypadalo to dobře. Tak jsem nakonec šla to atypických trochu užších šatů. Mě vadila hlavně velká spodnička a ty svatební šaty je mají skoro všechny :-) Měla jsem vždycky pocit, že v nich zbourám vše, co projde kolem mě. Pokud jste vysoká, můžete mít i šaty antického střihu, ty mohou být i splývavé, ale musíte mít na ně výšku (min 165 cm řekla bych, ale spíše 170 a více). Letos je jedna z nevěst, které jsem fotila měla, a byly úžasné, škoda, že jsem na ně neměla postavu, posílám foto, jsou to ty poslední.
Odpovědět
@hanirek budu prodavat krajkove lehoucke saty na vysku 180cm velikost 44-46,pokud by jsi mela zajem o vice info,tak rada poslu pres zpravu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prodávám šaty vel. 40-42 http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Odpovědět
Profilova fotka
@lentilcka najdi si sikovnou svadlenu a saty vymyslite tak akorat. Ja po jednom dni zkouseni v salonech jsem byla otravena,nepobavena a zklamana. Vsude to same ala ledni medved a nesoudnost mi cpat nepadnouci saty. Nakonec mne zachranila kamaradka a vysledek muzes videt u mne v albu :-)
Odpovědět
Jste zlatý, moc děkuji za reakce. Ono, aby toho nebylo málo, je taky dost vtipný to, že já mám 160 cm, a ženich 197cm :-D
Odpovědět
To je přesně můj případ toto.....mám podělaných 169 cm a k tomu 75 kg...takže jako žádná modelína nejsem že......no velikost nosím 40-42 v běžné konfekci. Vyzkoušela jsem už toho dost a zatím u ničeho nebylo to "ach to jsou ony"..jenom "jo to by šlo" nebo prostě "ne"..... :-(...svatba je sice daleko ještě, ale už mně to štvě..........
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám velikost něco mezi 44-46 a jeden fotoblog mám o zkoušení šatů, tak se klidně mrkni, jak to může ve skutečnosti vypadat :-) jediný, co můžu potvrdit je to, že až narazíš na ty pravé, budeš to vědět. Nezoufej, obejdi si pár salonů a klidně si nech i poradit :-) zároveň prodávám i jedny šatky 44-46, tak mrkni i na to: https://www.beremese.cz/market/svateb...
Odpovědět
Ahoj, já mám velikost 42-44 jak kdy jak co... moc jsem nevěděla co s sebou .... vyzkoušela jsem různé šaty a nakonec jsem moc ráda za tu volbu, kterou jsem udělala.... byla jsem moooc spokojená a připadala jsem si moc krásně, a o tom by to mělo být ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulka8788 coze??? Vuubec nevypadas na 75kg....tomu nevěřím! :) tipla bych te tak max o 5kg vic nez mam ja (stejna vyska) takze max 62kg
Odpovědět
Profilova fotka
@lentilcka Já mám úplně to stejný co ty - vel 44-46 u svatebních šatů, výšku 160cm a ještě k tomu velký prsa. Myslela jsem si že budu vypadat jak vorvaň ve sněhu a nakonec jsem byla mile překvapená, protože paní co se mnou zkoušela, opravdu věděla jaký střih má podávat. :) Jestli chceš, můžu potom nějaký fotky hodit do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Nápodobně, velikost pres prsa mam o cislo vetsi nez saty, Asi to chce neco,co by mi je trochu stahlo, poradne snerovani vzadu,co drzi.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, řekla bych, že víc než o samotné velikosti je to o typu postavy. Při první návštěvě salonu mi došlo, že v šatech, které se mi líbily na netu jsem jak pěst na oko a sedí mi úplně jiný typ...podotýkám, že mám vel. 36 - zdánlivě by tedy neměl být velký problém, nicméně ideální postavou ala přesýpací hodiny zdaleka neoplývám - malá výška, velká prsa a klučičí typ postavy (úzké boky, nevýrazný pas) - cítila jsem se (jakž takž) ve dvou modelech, zbytek byl katastrofický...
Odpovědět
Profilova fotka
@sramkpa Děkuji za nabídku, ale asi si opravdu nechám šaty ušít přímo na sebe :-) a doufám, že ještě nějaký kila půjdou dolů O:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lentilcka Koukněte se se na naší práci v profilu beremka u větších modelů je vždy napsaná velikost a nevěsty byly se střihem spokojené. :-)
Odpovědět
@lentilcka Dobrý den, pro popisovaný typ postavy a stylu bychom doporučili vybírat zvlášť zvršek a k tomu kalhoty "ve střihu sukně". Top, korzet nebo i jiné pak doplnit jemným šálem a detaily podtrhnout krásnou bižutérii ;-) Nic tím nepokazíte, budete se cítit krásná a navíc i pohodlněji než v klasických svatebních šatech. I samotné ušití nebude až tak finančně náročné - lze objednat i u nás ve službě VIP (SR výroba). Nebo vybrat něco co by jste mohla využít třeba i jindy, přikládáme krátké šaty v kombinaci s pistáciovou sukní z naší nabídky jakož i inspiraci z netu...a přejeme krásné svatební plánování...Popelka team
Odpovědět
@botyobuvpopelka Nic ve zlém, ale ty zelené šaty bych chtěla vidět, kam jinam by si je člověk mohl vzít než na svatbu, když ten vršek je tak typicky svatebně zdobený... Co se týče těch kalhotových sukní, nejsem si jistá, jestli to bude vypadat dobře na někom jiném než vysoké štíhlé modelce. Ten poslední model vypadá strašně i na ní. @lentilcka Projdi si rady ohledně svatebních šatů na modnipeklo.cz . Zadej si do googlu plus size wedding dress a prohlédni si obrázky (nevím, kterou z těch tří velikostí co píšeš máš, 42 mi tedy moc plus size nepřijde, ale třeba se aspoň inspiruješ). Obecně bych řekla, že hladkými šaty (nez kanýrů a velkých ozdob typu mašle apod.) se splývavou nebo jen lehce rozšířenou sukní (žádné obří princeznovské, ty by tě jen opticky rozšířily) a vypasovaným živůtkem (klidně s pasem pod prsy, jakoby antický styl) na širší ramínka nebo klidně s rukávy a s větším výstřihem (ne až na břicho, ale taky ne až ke krku, to opticky přidává kila) nic nemůžeš pokazit. Nevím, jestli se takové šaty dají sehnat v půjčovně, ale ušít určitě ano, což nemusí být ani dražší než půjčovné a šaty ti zůstanou (pro představu, já měla podobné šaty jako popisuju z hedvábí ušité na mě za 5000, materiál vyšel na 3000. práce na 2000 díky tomu, že takový střih není nijak extra komplikovaný). Tady je pár diskuzí s fotkama z wedingbee.com http://boards.weddingbee.com/topic/pl... http://boards.weddingbee.com/topic/ca... http://boards.weddingbee.com/topic/an...
Odpovědět
@lysecek Dobrý den, děkujeme za konstruktivní kritiku. Šaty v kombinaci s pistáciovou - by šlo využít i do společnosti jako třeba : oslavy, promoce, plesy, konference ...a pod. Určitě se nejedná o šaty na každý den. Volné kalhoty poslouží stejně jako padavé, a volné šaty. Radili jsme podle stylu, který popsala budoucí nevěsta, aby jsme ji usnadnili výběr...samozřejmě, že každý může mít i ve stylu a móde svůj vlastní názor a pohled.
Odpovědět
Koukni na diskuzi: http://www.beremese.cz/forum/nevesty-... Je tam hodně fotek nevěst a většinou i připsaly velikost. Nevím kolik je tam vel.42, ale 44 a 46 je tam poměrně často.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty barevne jsou nadherne i ty druhe v poradi se mi moc libi, dekuju!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební šaty i ve větších velikostech nejsou problém, navíc jsou i velmi pěkné a kvalitní :)
Odpovědět
@laka_lacenda opravdu....75 kg....ja nevim,kazdy me rika ze vypada na min,ale vaha je neuprosna :-( .....
Odpovědět
@lentilcka Taky jsem byla větší nevěsta, velikost 42/44. Jako ty jsem propadala zoufalství, že na mě v salonech určitě nic mít nebudou a pokud, tak mi to nebude slušet. Zkoušení jsem se docela bála. No a nakonec jsem nevypadala jako hroch, ale opravdu jako nevěsta, koukni ke mně do alba. A snad mi to i slušelo :-) Záleží na salonu, do jakého jdeš, chce to, aby měli dostatečně velký výběr (tedy ideálně větší salon) a zkoušet, zkoušet, zkoušet ;-) Jsem si jistá, že na tebe někde nějaké krásky čekají, čas ještě máš, tak nezoufej a směle vybírej. Hodně štěstí! :-)
Odpovědět
@hanulka8788 @ttm holky, kila nekila, ale netvrďte mi tady, že jste větší nevěsty :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff No oproti všem těm hubeňourům, co tu furt vidím, jsem trošku větší byla :-D Já mít trošku menší bříško a zadek, tak jsem docela i spokojená. Ale je fakt, že s vybíráním normálního oblečení mám občas problém, takže jsem se zkoušení šatů hodně bála. No a pak zjistila, že nebylo čeho :-) Dobré šaty umí zázraky :-)
Odpovědět
@ttm Já mám zase větší zadek a malý prsa (to, co jsi viděla, už byla těhotenská velikost :-D). Většina lidí má něco a někdo to jen umí maskovat líp než ostatní ;-) Náhodou ti to sluší i v civilu:-)
Odpovědět
@izzybickerstaff ja netvrdim ze jsem vetsi nevesta....ale kdyz vidim ty chrastitka v katalogu tak proti nim proste JSEM vetsi no..myslim si ze jse proste normalni kus baby,navic po diteti se to hur dava dolu,vaha mi lita nahoru dolu protoze se mi bouri hormony (stitna zlaza) takze 10 kilo nahoru,10 dolu to se pak spatne hubne :D.......dle meho 40-42 nosi drtiva vetsina zenskych......
Odpovědět
Já mám 164cm a přes 80kg , šaty jsem si nechala ušít, ale spíš z důvodu, že ten styl jsem nikde v půjčovně nenašla. A myslím, že se to docela povedlo a cítila jsem se ten den moc dobře. Kdyžtak mrkni do alba. Takže já jsem rozhodně pro šití, ale i tak to chce tak 2 salony navštívit a zjistit do jakého stylu jít.
Odpovědět
@hanulka8788 chrastítka v katalogu se nepočítají :-) to je jako když si kupuju těhotenský oblečení a všechno je to vyfocený na hubených modelínách s balonem pod svetrem - takhle prostě nikdo normálně nevypadá :-)
Odpovědět
ja uz toho obheala hafo,a proste nic moc..jako ty saty za to nemuzou, ty jsou krasne- dokud jsou na raminku no,pak kdyz to dam na sebe tak proste nic,nedoatvilo se zadne "ach to jsou ony "....uplne nezajem...asi je to i tim ze proste sukne a saty nenosim v normlanim zivote vubec,jen kalhoty a kratasy, to je pak tezko zkouset saty ze kdyz jsi takovy sporotvnejsi typ...me se treba libi krajky a takove princeznovske,ale kdyz jsem to dala na sebe tak to vypadalo nemozne,takse holt musim drzet neceho jednodussiho.........a ty tehotenske fotky me pobavily no,to je taky pravda.....jsem si tak vzpomnela na sebe ze mi v 8 mesici zustal uz jen jeden svetr a leginy k nemu co jsem oblekla :D (rodila jsem v lednu) :D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?