Šaty od Dream haus - vaše názory

Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat jestli některá nemáte zkušenosti se svatebními šaty ze stránky dreamhaus.cz Za vaše názory děkuji. :-)
Odpovědět
Osobní zkušenost nemám, ale evidentně šijí v Činé, takźe záleží na tom, co od nich za kvalitu očekáváš, protože ty ušité šaty můžou vypadat úplně jinak než na obrázku a i kvalita bude mnohem nižší.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na stránkách mají fotografie originálů, které se prodávají od 1 000 €, takže stejné určitě očekávat nemůžeš, záleží na tom jaké máš požadavky. Na druhou stranu, za 6 - 8 tisíc už můžeš sehnat kvalitní šaty. Například v našem internetovém obchodě máme svatební šaty přímo od návrháře a ceny jsou podobné :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky o nich přemýšlím a s paní je komunikace zatím spolehlivá, tak do toho asi půjdu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Můžete mi prosim předat kontakt na paní? Mám zájem o jedny šaty z jejich stránky, ale nechce se mi noname. Děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Tak co?? obědnala jste nakonec?? hrozně o tom přemýšlím ale nejsem si jistá
Odpovědět
Nikdy s něma nechci nic mít!!!dejte si pozor na tuhle stránku...kdysi jsem u paní vyhrála snubni prsteny v udajne hodnotě 1200kc,nikdy mi prsteny neposlala místo nich mi poslala jakejsi náušnice pecky s perličkou a to byla ještě jedna upadla (hodnotách a 20kc u Vietnamců)..psala ze prsteny nedošly a že mi pošle náhradu na což sem ji napsala že si na prstýnky počkám ale stejně poslala něco jiného...jednak prodává prsteny s Aliexpresu tak i saty a jednak dělá soutěže ale výhru neposle a vymlouva se,jelikož prsteny údajně nepřišly ale na druhy den je nabízela na prodej!!!!!kamarádka si zaplatila prstýnky do dnes je nemá a ani peníze zpet..mě i ji zablokovala komentáře takže ji ani nemůžeme na fb nic okomentovat
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
no tak stačí se mrknout na fotku fotku zde .. Někomu asi taková kvalita stačí, ale originál fotka a to co je tady je jak 1 vrstvý toaletní papír oproti 4vrstvému..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já tedy nevím, ale četla jsem jen kladné ohlasy na internetu, pokud zde někdo výše psal lži, tak asi bude mít problémy, a myslím si že to lež je, spíš mi to přijde jako nějaká závistivá reakce, četla jsem jich pár na netu a pak podle e-mailu nebo jména to nakonec byl někdo kdo měl konkurenční salon, za mě pohoda a doporučím je
Odpovědět
Osobně jsem se majitelky ptala, protože některé fotky šatů, které prezentuje na prodej jsou na číňankách. Śaty s těmito promofotkami se hojně prodávají na Aliexpresu. Každodádně šaty jsou šité prý v čechách u smluvních švadlen - tj každé může šit nekdo jiný. Je ale divné, že si během šití nemůžete ke konkrétní švadleně či k nim na provozovnu po ušití dojet a vyzkoušet než je převezmete,zda jsou opravdu na míru . Což je za mě divné. V podmínkách i máte napsané, že bude možná třeba i si nechat šaty upravit v místě bydlište, což mi příijde u šatů na míru nestandardní. Zda paní majitelce věříte je věc každého. Slyšela jsem na salon kladné a záporné názory. Překvapuje mě, že se vetšinou v jakékoliv diskuzi najde člověk, který se za salon neuvěřitelně bije. Zažila jsem i chlapa! Ať jsou šaty šité kdekoliv nemusí být kvalita zlá. V číně také seženete velice kvalitní šaty z dobrých materálů. Je na každém zda si objednáte zde od této firmy a necháte šít tady nebo si je objednáte třeba v té Číně. Protože dle podmínek od salónu jsou šaty všechny šité na míru a nejdou vrátit, pokud tam není vyložený kaz. Asi tak:). Myslím, že salonu dost škodí, že existuje docela málo diskuzí a nikde v dikuzích neviděla více reálných fotek šatů. Tyto černobílé jsou asi jedinné. Na stránkách kupodivu nemají žádné reálné foto:(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hokejka22 Zvláštní, že zrovna vy se jich hrozně zastáváte, ale přitom to je jediné, kam jste přispěla a účet máte založený v březnu tohoto roku, jestli vy náhodou nebudete přímo od nich, že? ;)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 7 měsících
ráda bych reagovala na stížnost madam jancci - jde o FB profil janci janků, která sic prstýnky kdysi asi v nějaké soutěži vyhrála, ale vzápětí je dala na FB na prodej - ještě je neměla a já se připojila jako kupující - madam Janků je tehdy prodávala za 1000.Kč s tím, že jde o výhru, kterou ona neupotřebí a že je tedy prodává, měly mít černou barvu s něčím už nevím s čím, jsou to 2roky a déle, zaplatila jsem paní tuto cenu a ta se dušovala že mi je do týdne max. 10ti dní pošle, pak začaly výmluvy a docela chápu, že když je ještě neměla nemohla mi je poslat, ale také vím že jakákoliv výhra není ani soudně vymahatelná a tedy si může stěžovat kde chce, mě peníze vracela další 3 měsíce s tím, že nemá, je je na dávkách že neví jak jinak by vyšla. Prostě te´d když čtu tu snůšku jejích sirných slin, tak už chápu. Musela jsem registrovat abych napsala pokračování toho co je výše - ano vyhrála něco co hned prodávala dál aniž to měla v ruce. tečka - nedostala výhru stát se to může, ale nevěřím, že jí neposlali něco co pak prodávali sami, ona prodávala, imaginární a smyšlené cosi a nebyla schopna vrátit již zaplacené peníze, a ano jsem hloupá i já, protože jsem je moc chtěla tak jsem jí je zaplatila na dobré slovo!
Odpovědět
Šatičky mi došly a jsou super :) mohu jen doporučit. Předem jsme si domluvila i schůzku během šití, abych měla jistotu, že mi budou a šaty jsou naprosto úžasné!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Šaty mi od nich přišli tento týden a jsou nádherné! Stejné jako na obrázku, nebo i hezčí! Mám to k nim daleko, takže na schůzku jsem nešla, ale byla mi nabízena, materiál je heboučký a lehký jako pírko, zpracování velice kvalitní, až mě to za takovou cenu zarazilo. Jednání slušné, na všechny otázky odpověděly ihned a velmi mile :)
Odpovědět
Dobrý den, v tomhle svatebním salónu jsem si nechala ušít čtvery dlouhé šaty, dvoje krátké šaty pro dospělé družičky a dvoje šaty pro malé družičky. Dlouhé šaty sedí jen jedné z družiček, zbytek ale ještě jde celkem slušně u švadleny opravit, krátké šaty jsou ale hrozné a opravit nejdou. Když jsem chtěla šaty reklamovat, sdělili mi, že jsme šaty používali, že jdou cítit parfémem a že jsou poškozené, tudíž vrátit nejdou, navíc že uběhla lhůta 14 dní.
Odpovědět
Šaty mám také a jsou krásné, kdo chce fotografie může mě oslovit i na FB, ráda pošlu :) Lucie Smolíková
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Objednávala jsem tylovou sukni. Vůbec! Není jako na obrázku, otřesna místo délky cca 103cm je dlouhá asi 120cm v pase o 8 cm větší. Vrátit prý také nejde,protože jejich "klička" je v tom,že je šitá na míru, což rozhodně není. NEOBJEDNAVAT NIKDY !!! Úplně stejně vás vyjde,když se zakoupí pár zaclon a podsivka. Asi tak to vypadá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Milé nevěsty, družičky, POZOR na tento e-shop!!! Nedodali mi šaty, které mi slíbili do 30.6.2020. Dosud bez jediného vysvětlení, omluvy natož vrácení peněz.
Odpovědět
@12345qwert mužů se zeptat řešíte to nějak? Já mám svatbu cca za měsíc zaplatila jsem si expres usiti do 30 dnů abych mohla případně upravit.. Šaty už tu měly být před týdnem a nikdo se mnou nekomunikuje.. Předpokládám, že šaty nejspíš neuvidím a peníze taky ne, ale tohle jim přeci nemůže jen tak projít.. Bohužel jsem si recenze přečetla pozdě 😞
Odpovědět
@maruja123 Dobrý den, bohužel Vás nepotěším. Já si stejně jako Vy přečetla recenze pozdě a doplatila na to. Dopadlo to tak, že bez jediného vysvětlení zaslaly šaty asi měsíc a půl po svatbě (to, že jsem odstoupila od smlouvy a chtěla vrátit peníze nijak nereflektovaly). U nás to až taková katastrofa nebyla, přece jen to byly šaty pro malou družičku a dcera si je užije i doma 🙂, ale jde o princip. Napsala jsem jim negativní recenze, kde se dalo, žádala kamarády, aby dávali na FB negativní hodnocení (ony je hned mažou), kontaktovala ČOI, která to řeší, s výsledkem se mi zatím neozvali. Jejich chování je zcela tristní, je mi líto všech nevěst jako jste Vy, proto jsem s tím taky ztratila spoustu času, ale nevím co víc udělat, aby v této činnosti nemohly dál pokračovat. Nevím, jestli je to na trestní oznámení... Držím Vám palce při výběru nových šatů. Na tyto bych fakt nespoléhala....
Odpovědět
Dobrý den, objednala jsem saténovou sukni a přišlo mi něco, co naprosto neodpovídá fotografii. Na mou stížnost mi paní poměrně arogantně odpověděla, proč si objednávám něco, co nakonec nechci a argumentovala tim, že na e-shopu u této sukně byla naprosto jiná fotografie. Jsem hodně rozčarovaná a přemýšlím, jak postupovat dale, nechci to nechat být, přestože jsem nepřišla zase o tolik peněz, co ostatní nevěsty. Rozhodně nedoporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?