Šaty nenabirane, lehke, vilovske, jednoduche a krasne? Nemate tip?

Prosim nemate tip na tradicne netradicni saty? Jsem 170cm vysoka 50kg, hidne hubena a nechci vypadat jak blbec;) predstavu mam, na raminka, jednoduche, dlouhe, lehke takove k kterych se jdete probehnout po louce a pripadate si jko vila. Klidne bych koupila, ci si nechala usit za rozumny peniz, dejte prosim tip, diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim vas, nabizim usiti na miru :) Mrknite do portfolia a ozvite se v pripade zajmu. Da se vytvorit krasne saticky do 18ooo kc vcetno latky. Modni navrharka Naila Afandiyeva.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Rád bych Vám nabídl své služby módního návrháře a vizážisty. V případě že by jste uvažovala o ušití na míru ev se můžete podívat i na můj profil nebo webové stránky, když by se Vám moje tvorba líbila doporučil bych osobní schůzku kde bychom si mohli upřesnit představu a šaty dle toho vytvořit. Děkuji S přáním krásného dne Michal Marek
Odpovědět
Profilova fotka
Mám téměř skoro stejné míry jako vy, měla jsem problém sehnat šaty, které by seděly v pase, všechny byly velké. Nakonec jsem se zamilovala do jednich (mám na svém profilu) a myslím, že na tuto postavu sedí pěkně! Tak jen pro inspiraci ;-)
Odpovědět
Na lehke a splyvave saty si dej pozor; mam stejne miry jako ty a nam stihlym splyvave veci neslusi. Nechces prece vypadat jak v nocni kosili ;-) Byt tebou, nejake podobne bych si nejdriv vyzkousela, at vidis, jak ti to pujde k postave. Ja mela lehke vili saty kdysi davno v tanecnich a vypadala jsem v nich utopena. Radeji spis neco, co zvyrazni krivky a je vic na telo ;-)
Odpovědět
@zanett diky za super postreh!!!! Musim nekde zkusit, faktem je, ze jako v nocni kosily bych vypadat nechtela...diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,v pripade zájmu vam mohu zhotovit dle přání na míru...stačí sms na tel 775376243 s termínem a ja vam obratem potvrdim a vse muzeme probrat na konzultaci..hezký den Rena Václavák
Odpovědět
Ja predávam jedny za pár stovek, neviem či je to Vaša predstava, ale sú veľmi pohodlné...u mňa http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Ahoj,ja mam krasne elegantne Pronovias Lambina,jednoduche,velmi zenske,kvalitne,padave,podla mna velmi vynimocne - som este ochotna zlavit: http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
@libu5ka pacili by sa?
Odpovědět
Zkus MiaBella, maji jich dost na vyber, i takove vili, co shanis. :)
Odpovědět
Tady pisou nevesty, ze maji dobre zkusenosti s mikulovskou Madorou. Dokazou pry saty usit u za vikend. Podle me by Vam sluseli nejake takove satky 1609, 1618. S odhalenymi zady, malou nebo pevnejsi nevestu si v nich predstavit nedokazu. Jedna nevesta takove saty mela a vypadala skvele :-)!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?