Šaty nadýchané nebo splývavé?

ach, mám dilema:) ne, vážně - rozhoduji se mezi dvěma typy šatů, oba dva typy jsou nezvyklé, jiné, nechci korzet, nechci šlehačku ani moc kamínků. Ale nevím.
Odpovědět
a nebo druhá možnost že chci s tylovou sukní, která bude taková nadýchanější...pošlu fotky
Odpovědět
nadýchané
Odpovědět
jinak - jsem malé postavy, takže by mi teoreticky slušely víc úzké šaty.... zas je mi líto té princeznovské tylové sukně...to jsem "já", taková víla...už když jsem se jako malá balila do máminých záclon... ty úzké šaty jsou nádherné, ale tam je elegantní žena, k úzkým šatům BUDOU potřeba podpatky. A my budeme mít svatbu na trávníku, tak jsem si myslela, že bych to tou tylovou sukní trochu zamaskovala. Tylová sukně zamaskuje i případné flíčky a nedostatky, ten střih nebude muset být tak promyšlený, vím, že to padne každému, snadněji si je umím představit... u těch uzkých bych se bála, že bude vitět každé očko, každé natrhnutí... kdybych měla širokou sukni, nebudu mít závoj. Když budu mít uzkou sukni,vezmu si dloouhý závoj jako na té čb fotce..... co myslíte?
Odpovědět
předposlední foto, za mě top :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To nejde říct, když nemáš fotku na sobě. Ale kdybych volila jen z fotek tak se mi strašně líbí nadýchané foto c2. Ale je možný že ti vůbec nemusí sluset :-D
Odpovědět
Tak ja jsem chtela saty uzke elegantni...mam 160 cm obrad na trave a s podpatky 9 cm pocitam od zacatku...po zkoušce nekolika úzkých satu bylo jasne...nesluší mi i kdyz jsem hubena vyoadala jsem v tom tluste:D takze mam nadychane s tylovou sukni....
Odpovědět
Doporučuji vyzkoušet, takhle se to nedá rozhodnout. Uvidíš jaky typ ti bude sedět líp. Taky jsem chtěla úzké a bohužel mi neseděl.
Odpovědět
@patrickc to mi připomíná mně..nechápu že v některých uzkých šatech vypadám tlustší, přestože jsem velmi hubená. asi je to tím, že jsem i drobná, mám malá prsa a ono to pak vypadá proporčně mhutnější. protože dlouhý krk a větší prsa opticky asi zeštíhlí:)
Odpovědět
@myfairlady take nemam zadna prsa asi to tak bude:))
Odpovědět
Za me jednoznacne uzke. Take si to nemuzu dovolit na svoji postavu, ale elegantni svatebky jsou muj sen. Jsem uz presycena princeznama a 35letyma zenama s korunkou a kudrlinkama a slehackou. Berte to jen jako muj osobni nazor. Jen mam pocit, ze v Cr se zastavil cas v tomto ohledu v roce 93.
Odpovědět
Ty nadýcháne jsou na svatbu krásně. Úzkých si ještě uzijes spoustu. A do vlasů jemny květinový venec. Nevím, proc by se s tylovou sukni měla pojit nějaká korunka a kudrlinky. jinak ty uzke jsou taky krásné, ale jak říkám, příležitosti obleci je ještě bude. Třeba ty první na oprášeni svat. slibu? :-)
Odpovědět
Já jsem také malá a mé vysněné šaty byly úzké. Svatbu máme také na trávníku, ale já jsem na podpatky zvyklá a nemám úplně jehlový podpatek, takže to zvládnu. Nicméně když jsem si zkoušela úzké šaty, zjistila jsem, že mi to jako drobné, malé slečně nesluší. Úzké šaty sluší vysokým dlouhonožkám s úzkým delším trupem i krkem...takže já volila kompromis a nakonec jsem si nechala šaty ušít. Nejsou úzké, ale ani šlehačka..a nebudu mít spodnici, tak budou splývavé. Foto berte s rezervou, nemám na fotce svatební lodičky (9 cm podpatek) a šaty jsou mi dlouhé a krčí se, mám je nyní u švadleny na zkrácení.
Odpovědět
Článek se načítá
jojo, něco takového bude asi ideální:)
Odpovědět
holky, nevíte co je toto za materiál??? měla jste to některá na šatech ? to asi nebude tyl nebo ano? šifon to podle mě taky být nemůže, protože ten se musí začistit a zaentlovat, jinak by se na krajích páral... http://www.moda.cz/sites/default/file...
Odpovědět
Profilova fotka
@saskia4 já teda zrovna na beremku šlehačku nevidím...naprosto minimálně
Odpovědět
@saskia4 tak sem hod nejake inspiracni obrazky ze zahranici... ja teda slehacku a korzet a korunku nechci.. ale sirsi sukni klidne jo.. ja jsem zas malinka...tak abych v uzkych nevypadala tlusta.
Odpovědět
Tohle jsou pro me krasne saty. Hlavne ty na te blondyne z ďdvijfotografie
Odpovědět
ty prvni jsou opravdu nadherne, ale predpokladam, ze je to vera wang, oscr de la renta nebo vivenne westwood. Pro mě není reálné si tak precizní šaty ušít, jsou hladké, materiál bude luxusní a jsou skvěle symetricky ušité. Kdybych si je nechala u švadleny ušít, n devadesát procent budou vypadat jako župan, bohužel. Ty první šaty to je opravdu mistrovská krejčovina.. ostatní je klasika...mě přijde, že šlehačky a korzety už přeci jen trochu pomíjejí a teď zas bude deset let boom úzkých s krajkou :DDD si nevybereš. Ale ravdu máš, že je to aspoň lepší než nepadnoucí korzety..devadesátá léta a nové milénium byly fakt roky modního zla:) (a ještě doznívají)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den mohl bych vám nabídnout tyto svatební šaty s tylovou sukní pod kolena což k vašemu vzrůstu je určitě lepší než dlouhá tylová myslím že ke svatbě na trávníku by se skvěle hodily i když nebudou podpatky :)
Odpovědět
@myfairlady souhlasim. Ja budu mit tez saty bez jedineho cm krajky a cele hladke. I kdyz s velkou sukni. Spodni cast tela mi bohuzel vic nedovoli. S tou krejcovinou mas asi pravdu, nedokazu to jako lajk posoudit, ale souhlasim ze to muze lehce zklouznout k tomu zupanu. Ale kdyz jsem ty saty videla tak to bylo pro me woooow a na tom materialu je i z fotky videt, ze je fakt nadherny.
Odpovědět
@saskia4 ja nejsem vyslovene svadlena, ale amatersky siju a zajimam se o to. svetovi navrhari pracuji s latkami, o nichz se nam ani nesni...:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?