Šaty na večer

Ahoj holky, nevíte kde v Praze je nějaká chic prodejna šatů?? Nemůžu sehnat popůlnočky, chci pastelové barvy, jednoduché a zároveň slavnostní, tak abych je unosila i mimo svatbu. Děkuji Klainka :o))
Odpovědět
@klainka Jan Bond Special
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jestli opravdu hledate "chic" (jestli spravne jsem vas pochopila) nechte vytvoret na miru :) Rada usiju saty podle vasich predstav. Modni navrharka, Naila Afandiyeva
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,mohu vám navrhnout a zhotovit model dle vaseho přání,poprip...dle obrázku aj..hezký den Rena Václavák
Odpovědět
@nanay A kolik by stáli celkově kratší šaty. Nemám ale moc času chodit po zkouškách..., Klainka.
Odpovědět
@renata_svobodova A kolik by stáli kratší šaty?? Nemám ale moc času na zkoušky..
Odpovědět
Profilova fotka
@klainka Cena cca 10ooo +latky První 1-2hodinová konzultační schůzka, na které detailně probereme následující body: - Možnosti výběru střihu ladícího nejenom s vaším typem postavy, ale i zohledňujícího vaši povahu a vnitřní vnímání sebe sama, osobní styl i náladu. - Volba barevné kombinace podle vašeho barevného typu, dle slavnostního oblečení ženicha, družiček a dalších hostů, s ohledem na prostředí konání obřadu a oslavy - Obsáhlé informace o všech druzích látek existujících na trhu, včetně vzorků, rozsahu cen a obchodů, kde je můžete zakoupit, případně objednat ze zahraničí. Získáte praktické rady o povaze a vhodnosti látek pro vybrané střihy. - Schůzka probíhá v ateliéru na Vinohradech v příjemném prostředí a za šálkem čaje. - Teprve teď vzniká návrh šatů 2) Dalším důležitým krokem je společný výběr a nákup látek, který může trvat 1 až 4 hodiny. Účelem je nalezení té nejvhodnější a nejkvalitnější možné látky, se kterou vynikne zvolený střih. Volba je vždy pouze na vás dle finančních a jiných preferencí. Úlohou návrhářky je podávání rad a vysvětlení ohledně povahy látek a jejich kombinovatelnosti. Můžete se tak spolehnout na odborné doporučení. 3) Zkouška a příprava šatů. V tomto bodě je úkolem návrhářky pro zlepšení vizualizace připravit z 80 % hotové šaty a provést první zkoušku. Teď už zbývá pouze doladit detaily a upravit šaty přesně podle postavy. Zpravidla druhá zkouška není zapotřebí. Je důležité si uvědomit, že mezi zkouškou a dokončením šatů může uběhnout minimálně jeden týden, ale i více, pokud si objednáváte šaty s předstihem několika měsíců. V takovém případě může být vhodná druhá zkouška v případě změny tělesné hmotnosti. 4) Celý průběh komunikace vyžaduje 4 setkání. První schůzka je zpoplatněná částkou 1000 Kč. V případě objednávky cena se odečítá z celkové částky zakázky. Na první zkoušce musí být složená záloha 50 % z dohodnuté ceny objednávky. Zbytek se platí při vyzvednutí šatů. Mam zkousenosti usiti i provedeni konzultace pres Skype a pak odesilani baliku postou.
Odpovědět
Profilova fotka
@klainka cena se odvíjí od použitého materiálu..takto nemohu odhadnout..poslete mi prosim bud obrázek ,jaké si priblizne prejete typ šatů..jestli s krajkou,bez aj...popripade mi je jen popište..piste prosim na fb a ja vam obratem odpovím cenu..ale takto cca 10 tis vcetně..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?