Šaty na míru z Číny

Ahoj, chtěla jsem poprosit, jestli byste mi některá neporadila. Nemáte kontakt na někoho, kdo šije šaty na míru z Číny a to podle obrázků/fotek? Chtěla jsem si objednat z ALi, ale včera jsem si zkusila v půjčvně jedny, které bych chtěla ještě víc. A hlavně bych nechtěla půjčené, ale aby mi zůstaly. Máte nějaký kontakt, zkušenost? Děkuji moc a přeji hezký den a víkend
Odpovědět
Profilova fotka
@nannygoatt ahoj, skúsenosi a kontakty sú v tejto diskusii Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pročítala jsem dlouhé diskuze a ještě jsem namátkokvě prolezla Aukro. No a tam jsem narazila na Topdressbag.eu jsou i na FB. Viděla jsem fotky a jsem rozhodnuta si tam nechat šít šaty jak pro sebe tak pro družičky. Poslala jsem jim fotku toho co chci a poprosila o rozpočet. Za 2 dny se ozvali a doladili jsme detaily co přesně bude na šatech a zadali kalkulaci "továrně" . Někdo tu měl fotky jak vypadají šaty ve skutečnosti a od fotografie z netu se to liší snad jen modelkou a nasvícením fotky 8-) Takže jim nedělá problém podle vlastní fotografie ušít to co chceš. A cena je každopádně lepší než půjčovné. Popřípadě se pak šaty nechají prodat dál... Tak hodně štěstí :-)
Odpovědět
Zatím díky moc holky, jdu se na vše podívat a budu ráda za všechny možné tipy :)
Odpovědět
Ja si objednala z amazon.co.uk - salon George Bride.. nesijou sice podle obrazku, ale maji tam velky vyber a posles jim svoje miry.. byla jsem prijemne prekvapena, ze mi saty sedi a vypadaji pekne.. ale mrkni do te diskuze jak pise trilien.. tam najdes vsechno co potrebujes :). Ale bud pripravena na to, ze budes platit vysoke clo a dph, a ze te to nakonec nevyjde o moc levneji, nez kdyz si to nechas usit tady.. navic tam mas ten risk, ze ti saty nebudou sedet.. tak si to rozmysli :)
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine dáš potom nejaké fotky zo svadby v šatách? :-)
Odpovědět
@trilien jo, po svatbe budu pak chtit saty prodavat, tak dam realne foto urcite do bazarku.. nebo ti po svatbe poslu fotku na mail jestli chces :) Uvazovala jsem, ze bych sem dala foto, ale mam jenom foto, jak v nich stojim doma v obyvaku a okolo mne bordel, a nejak mi z toho nejde uriznout hlava tak, aby to vypadalo pekne.. tak treba bud na druhe zkousce, az mi je bude svadlenka upravovat, nebo po svatbe :) (druha zkouska bude na zacatku cervence a svatba v srpnu)
Odpovědět
Profilova fotka
@nannygoatt Ahoj, kamarádka si v Číně přes Ali nechávala šít šaty. Šaty jí dorazili myslím, že za měsíc. Sedí jí krásně. Jen dole na organze je našitá krajka či co. A ta je sakra křivě přišitá. Ale jinak vypadají hezky. Přesně dle obrázku :-) Vyšli jí na 1700,-. Myslela si, že jí přijdou šaty komplet. Ale přišli bez spodnice. Tak tu si ještě dokupovala. Na podrobnosti jsem se jí nevyptávala. Takže ani nevím zda je nějak reklamovala nebo si to nechala v ČR předělat.
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine za fotku budem veľmi vďačná :-)
Odpovědět
Nejlépe je objednat si šaty u prodejce, který má reálné fotky šatů, které už šil( ne ty katalogové) a hodně pozitivních hodnocení . I tak ale není jistota jak to dopadne, protože si i ty reálné fotky můžou ztáhnout z netu a vydávat je za svoje. Nejlepší je tedy objednat u výrobce , od kterého měly šaty zdejší nevěsty a byly s ním spokojené a daly sem fotky těch šatů( bez fotek není hodnocení moc věrohodné, protože každý může mít jinou představu o kvalitě) .
Odpovědět
Myslíte tedy, že mám zkusit nějakého prodejce z Ali, aby mi ušil nějaké jiné dle obrázku, co bych mnu poslala?
Odpovědět
@nannygoatt Napřed mu napiš o ty reálné fotky svatebních šatů a pak uvidíš. Pokud bude mít každá fotka jiné okolí, pozadí , osvětlení, tak bych nevěřila, že jsou fotky jeho a neriskovala bych a zkusila oslovit jiného.
Odpovědět
Podle mě je trochu nadnesené říkat tomu "šití na míru", když je to bez zkoušek bez půl světa. Každopádně bych do toho nešla, stačilo mi vidět pár takových šatů a byla to hrůza, křivé, nesedící, klidně z různých odstínů látky, no fakt jsem jen zírala :D navíc, co jsem tu četla, tak to moc výhodně nevyjde - pořizovací cena, clo, dph a navíc hledání švadleny, která bude vůbec ochotna to upravit
Odpovědět
Článek se načítá
Ono fakt zalezi.. jako saty za 1700 z Ali-Expressu bych si fakt nekoupila.. ty moje vypadaji podobne, jako ty, ktere jsem videla v ruznych salonech tady, dala jsem za ne ale v prepoctu 8000kc a resit to clo a dph bylo fakt otravny.. vetsinou ti v Cine napisou na fakturu nejakej nesmysl typu, ze saty posilaji jako dar (me tam tohle napsali, presto, ze jsem je o nic takovyho nezadala), a na to uz nasi celnici nejsou zvedavi, takze musis resit to, ze jim posilas realny doklad o cene satu a materialu.. nevim no.. navic mam stesti, ze mam znamou svadlenku, ktera me ty saty zuzi a malinko upravi.. proste je to risk a musite byt pripvaveni na to, ze bud budete mit stesti a natrefite na relativne solidni firmu, ktera vam usije pekne saty, anebo ale take muzete natrefit na firmu, ktera vam usije spatnou velikost nebo hodne pochybnou kvalitu. takze jak pise @radkaja :-).. a navic musis vedet, jaky strihy ti slusi, abys pak nebyla zklamana, ze i kdyz budou saty pekne sedet velikostne, tak ti treba nebudou sluset strihove.
Odpovědět
Profilova fotka
súhlasím s holkami, pekné a kvalitné šaty z Číny sa pohybujú v cenách, za ktoré vedia šiť aj salóny v ČR, moje vyšli v Číne na 7000Kč a kúpila som si k nim za niekoľko stoviek ešte spodnicu, určite by som nešla do neovereného predajcu a vyberala len podľa "hviezdičiek" na nejakej stránke (videla som fotky šiat od holiek, kt za ne dali okolo 2000Kč, na fotkách šaty vyzerali super, ale pokladám to za dosť veľký risk)
Odpovědět
@nannygoatt já mám z ebaye, hledala jsem podle hvězdiček a jsem max. spokojená. Stály mě 2700 + 500 spodnička. Já nelituju, protože jsem rozpočet na šaty za 5ti a více neměla. Jinak bych nechala ušít v ČR.
Odpovědět
@nannygoatt jinak podle fotek šije ten Zimo z té diskuza asap a jiní čínští prodejci. Ale tam holky píšou, že je na to docela čekací doba. Takže bych to se zářijovou svatbou už neriskovala! Být tebou řeším to přes nějakou českou švadlenu, těm činanům to všechno trvá tak kolem 2 měs a více.
Odpovědět
@osmicka8 jsou teda opravdu moooc pěkné! Věděl by tedy někdo alespoň nějakou "švadlenku" / "rychlošvadlenku" z ČR?
Odpovědět
Profilova fotka
@nannygoatt mne sa v ČR páči Madora /madora.cz/, na stránke majú uvedené, že ceny sú 4000-6500Kč, niečo majú na sklade a šijú aj na želanie
Odpovědět
@nannygoatt Určitě Madora, šijí cca od 7 tis a mají nádherné práce, sama od nich mám
Odpovědět
Profilova fotka
I v našem salonu Vám můžeme ušít krásné šaty dle vašeho přání i když na některé měsíce už zakázky nepřijímáme takže pokud se vdáváte na podzim rádi vám vyhovíme. Salon Vanessa
Odpovědět
Šaty na míru z ČR - https://www.facebook.com/groups/58198...
Odpovědět
@danna987 Už jsem je oslovila ozvali se a tak se ještě zkusím zeptat, nemáte po ruce někdo fotky odtamtud? Chci spíše jednodušší šaty.. Tak snad to vyjde ;)
Odpovědět
@lennus A jaké s nima máš zkušenosti? Děkuji..
Odpovědět
@nannygoatt Osobní a jen ty nejlepší! ;-) Doporučuju všema deseti! Objela jsem snad 10 salonů a když už se mi nějaké líbily, stály 15tis. Tyto byly levnější a ještě jsem je prodala, takže mě nakonec vyšly za hubičku! Mrkni na ten odkaz. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?