Šaty na míru - prodaly jste po svatbě nebo ne?

Milé ženy, chtěla bych zjistit, zda je tady větší koncentrace těch, které si myslely, že si šaty na míru po svatbě nechají a pak zjistily, že je nepotřebují, nebo těch, které se jich nedokážou vzdát a chtějí si je nechat navždy :D Řeším dilema, zda je mít ušité za poloviční cenu a nechat je pak do půjčovny, nebo zda si je koupit za plnou a mít je pak doma. Je to o to složitější, že šaty jsou sice z nádherné a z mnou vybrané krajky, jenže nakonec je na nich pár chyb, které už se nedají napravit, ledaže by se ušily celé znova, což už nestíháme. Moje původní představa byla o dokonalých šatech, které si rozhodně nechám, abych se z nich mohla těšit i po svatbě, jenže ony tak dokonalé nebudou, tak nevím, zda má smysl je doma skladovat. Na druhou stranu si zase nedokážu představit, že by je ještě měl někdo nosit, natož opakovaně, když jsou to "moje" šaty. Vůbec nevím, co s tím :( Myslíte, že se stává často, že pak nevěsta zjistí, že mít ty šaty doma je prostě zbytečné, i když na tom původně lpěla? Děkuji moc :)
Odpovědět
Co mám kamarádky, který měly svoje ušitý šaty, tak je stejně pak prodávaly. Nevím s jakým úspěchem :-D u šatů na míru podle mě záleží i na tom, jak moc "konfekční" postavu máš.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že mít doma ve skříni šaty, které si už nikdy nevezmu na sebe, jenom proto, abych se na ně snad chodila nábožně dívat???, je trošku jemně řečeno hloupost...Respektive možná jako v 18 bych takhle uvažovala...:-D Obzvlášť teda pokud vlastně nejsou ani tak dokonalé, jak jste si vysnila... Takže za mě to zbytečné rozhodně je, respektive nějak v tom nevidím žádný smysl.
Odpovědět
@vodni_vila Chápu, že pro někoho je to bláznivé, ale ženy, které si předtím šily šaty na svatbu, je také pak nikomu neprodávaly a zůstávaly jim doma, případně pro další generace, takže zase tak mimo to není :) Vložila jsem do toho strašně moc času a energie a mám pocit, že mi bude líto je po pár hodinách nošení poslat dále, jenže ten pocit mám teď a po svatbě to může být jinak, takže proto se ptám :)
Odpovědět
@paja182 No, těžko říct - jsem spíše drobnější s úzkým pasem. Ten pas by asi mohl být pro některé ženy limit, ale pokud je nechám do půjčovny, tak tohle řešit nemusím. Kdyby nikomu neseděly, sloužily by pouze jako vzor šatů, podle kterých je možné něco ušít. Na vlastní pěst by se mi je asi prodávat nechtělo a jak říkáš, kdo ví, s jakým by to bylo úspěchem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja si treba svoje saty necham po svatbe upravit a budu mit plesovky😊
Odpovědět
@iviiiii Nad tím jsem taky přemýšlela, ale netuším, jakým způsobem by se mohly upravit. Jak je budeš upravovat ty?
Odpovědět
Profilova fotka
necham si to upravit svadlenkou, rozhodne se do toho nebudu poustet sama. Ja mam predstavu jednoduchych satu, takze to nebude problem je upravit. Ale presne jak to budu resit az pak @anwen
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?