Šaty na míru od Gábiny Páralové? Máte zkušenost?

Ahoj holky, nemáte zkušenosti se šitím na míru od GP? Budu ráda když písnete sem, nebo do IP. Díky moc!
Odpovědět
ahoj anyo! taky vážně uvažuji nad šitím na míru od Gp, ale jěště jsem nenašla čas a ni odvahu, to začít řešit, takže jestli to zkusíš, určitě sem napiš. Ale prý si tam nechávají šít i hoky z čech.
Odpovědět
Ano mám . . šila kamarádce svatební šaty . . . super!!!
Odpovědět
Ahoj holky, prave jsem psala p. Paralove, kolik by stalo usiti satu, ktere muzete videt u me v albu a odepsala mi, ze kolem 8000,-. Tak vazne uvazuju, ze si je necham usit. Kdyz bych si pujcila saty, tak me to vyjde na 5000,- urcite + musela bych si nechat usit ten zavojovej prehoz nebo co to je:) a ten by taky treba vysel na litr, ci dva. no a to uz si radsi prihodim a budu mit nove... bojim se, aby to dobre dopadlo, ale p. Paralova je urcite velmi dobra, zkusena navrharka, tak tam by s tim nemel byt problem, mimochodem mi poslala ukazku jednech satu, ktere letos sila, ve stejne cenove relaci a jsou moc hezke. Tak popremyslim, zda do toho jit. ;-)
Odpovědět
ahoj, já bych do toho šla.. mně šila několik skvělých šatů k různým příležitostem a vždycky super... O svatebních šatech od ní jsem taky uvažovala, ale jelikož žiju v Praze, tak by to bylo moc komplikované....
Odpovědět
Holky dík za názory... a měla jste od ní některá korzetový šatky nebo korzet? Já od ní viděla vždycky jenom na ramínkách...
Odpovědět
Ahojky holky, chtěla bych Vás poprosit jestli byste mi mohly napsat, odkud GP je a nějaký kontakt na ni... Díky moc!
Odpovědět
Gábina je myslim z Brna a má obcgod na Solniční, to první kolmá ulice na Českou. Víc najdeš na http://www.gabinaparalova.cz/ . je fakt moc dobrá. Mám od ní sice jen sukni, ale ta je tak parádně udělaná, že už mi slouží x-let.
Odpovědět
jo, dneska jsem kolem toho boutigue šla....
Odpovědět
No, moje sestřička od ní má už pár věciček...myslím, že sukni a nějáký společenský kostýmek a na moji svatbu si u ní také nechá ušít exlusivní šatičky...A se vším je nadmíru spokojená. Kdybych nenašla svoje vysněné šatky v půjčovně, tak si je u G. Páralové také nechám ušít. Informovala jsem se na ceny a mnohdy to vyjde stejně jako za půjčení (kolem 8000,- dle náročnosti). Dokonce je schopná šaty sama navrhnout a z návrhů vám dá vybrat. Takže doporučuji. ;-)
Odpovědět
Milé budoucí nevěsty, nechat si ušít šatičky od Gábiny považuji za velký zážitek a šanci stát se v den D opravdovou "Princeznou". To není jen o profesionálním přístupu, nádherném zpracování, kvalitních látkách, ale hlavě o duši nevěsty, v které Gábinka dokáže číst a nechat se jí inspirovat. Šaty jsem na sobě měla celičký svatební den, jako by mi přirozeně přirostly k tělu...všem se MOC líbili...každý si je chtěl pohladit, když mi pak při divokém večerním tanci ulétlo pár peříček, tak si je kamarádky sbíraly pro štěstí :-) . Pokud chcete šaty s pocitem, že jsou jen vaše a o vás..obraťte se na Gábinu...opravdu je mistr ve svém oboru. A jestli jste zvědavé na ty mé pohádkové...tak mrkněte na www.davidbergman.cz/svatba.
Odpovědět
Spiralko, kolik si za ně dala?
Odpovědět
ahoj jde vám ten odkaz otevřít,??mě ne..pomoc.
Odpovědět
Článek se načítá
musíš umazat tu tečku na konci odkazu ;-)
Odpovědět
editko tak umaz tu tecku na konci a pujde to ;-)
Odpovědět
díky už to mám...jééé ty máš taky Britku a to je těhotná ???nebo takvypapaná...my máme taky bude mít těd3roky a zrovna jsem měly kotata jen2 byl to první a poslední vrh...ted chuděrka pujde vybrat..
Odpovědět
Ahoj holky, omlouvám se, že vám vstupuji do diskuse, ale musím říct, že s GP mám jen ty nej nej zkušenosti. Jsem Gábinina stálá a věrná zákaznice od šatů počínaje, přes kostýmy, trička a kalhoty, kabáty konče. Gábina je prostě skvělá a dá se s ní domluvit opravdu na všem. Svatební šaty je jediné, co mi od ní chybí, protože to snad teprve přijde, ale rozhodně bych neváhala a určitě ji oslovila. Kdo chce být opravdu originální a netuctový ať neváhá! Bára
Odpovědět
Ahoj holky, musím naprosto souhlasit s odpovědí od Spiralky, která to naprosto přesně vystihla. Nechat si ušít šaty u Gábiny znamená mít šaty nejen dobře padnoucí na tělo, ale i k osobnosti ženy. Já sama jsem si nechala takové šaty ušít a byla jsem z nich nadšená nejen já, ale i moje rodina a kamarádi. Od Gábiny budete mít šaty ve kterých budete svá a jedinečná, proto neváhejte ani chvilku.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a co takto kostýmky??Máte od ní některá??Budu určitě něco časem shánět na promoci, tak bych mohla být také originální :-D
Odpovědět
Ahoj kočky, předně bych se ráda podivila nad tím, že se tu objevilo několik uživatelek, které strašně moc chválí a mají jen jeden nebo dva příspěvky. Nechci být přehnaně podezíravá, ale když je téma měsíc u ledu, tzn. chce to trochu práce ho najít, a několik holek zadá svůj první/druhý příspěvek zrovna tam... já osobně takovým příspěvkům nevěřím. Doufám, že nikomu nekřivdím ;-) Nakonec jsem se rozhodla, že by ty šaty od GP nemusely být špatné, tak jsem se jí ozvala. Jsem ráda, protože tuto možnost už mám škrtnutou :-N Napsala jsem jí svoji představu s dotazem ohledně ceny, průběhu navrhování a délky prací. Její odpověď by se dala shrnout asi takto: "Pokud máte svoji představu, jděte do krejčovství. Já dělám šaty podle své představy o zákaznici, k vašemu názoru přihlédnu, ale musíte mi nechat prostor pro tvorbu." Odpověděla jsem, že na tak důležitý den nemůžu jít do rizika, že chci, aby šaty splňovaly požadavky, které jsem napsala minule. Načež mi poslala jednu fotku šatů, které podle ní splňují moji představu (ani náhodou). Tím komunikace z její strany skončila a já už jí taky nehodlám psát :-p Jinak s GP oblečením zkušenosti mám. Mám krátké šaty už od tanečních a pořád jsou dobré. Pak jsem si tam koupila džínový komplet (kalhoty+bunda), kalhoty se mi okamžitě prodřely v rozkroku, následovalo období dohadování, nakonec mi vrátili peníze. Bundička vydržela asi 3 roky, pak se taky prodřela na rameni, kde nosím kabelku. Mamka má nějakou halenku, kabát a plesové šaty, se vším je moc spokojená. Takže obecně GP určitě ano, ale bůh chraň, jak je potřeba reklamovat, jsou opravdu hodně nepříjemní. Takže díky všem za názory!
Odpovědět
Dobré ráno všem, nedá mi to a musím reagovat na poslední příspěvek. Ano o této diskusi jsem se dozvěděla, ale moje zkušenosti se svatebními šaty od GP byly skutečné, proto jsem měla důvod poslat svůj příspěvek. Pokud chce někdo svatební šaty u módní návrhářky tak nemůže očekávat, že přinese obrázek a bude chtít přesně takové. To je pak práce opravdu pouze pro švadlenu v krejčovském salónu. Ke Gábině mám velkou důvěru, její tvorba se mi velice líbí a proto jsem do toho "rizika" mohla bez obav jít. Gábina měla naprosto volnou ruku a já jsem svatební šaty viděla když už byly hotové. Pokud chcete být víc jak nevěsta ze svatebního salónu bez obav se obraťte na Gábinu.
Odpovědět
No já nevím, myslím, že jsem trošku složitější osobnost, než aby mně GP poznala během krátkého rozhovoru a navrhla mi šaty na míru. Na návrhářku jsem se chtěla obrátit, protože jsem měla jen rámcovou představu, doufala jsem, že navrhne nějaký originální model, který bude zároveň splňovat moje podmínky. Při volbě šatů chci mít ale hlavní slovo, protože nikdo jiný nemůže tak dobře vědět, v čem se budu cítit nejlíp a co se mi nejvíc líbí. Nejsem panenka, kterou si někdo oblíkne podle sebe. laichmanova: svým příspěvkem jsi jen potvrdila to, co jsem psala minule :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Je zajímavé, co píšete. Já osobně postrádám radu a názor, potřebovala bych, aby mi někdo poradil, co mi sluší, co se ke mně hodí a zároveň vytvořil originální dílko, ale na druhou stranu bych chtěla, aby také respektoval mé pocity a potřeby. Neměla bych asi tu odvahu dát někomu volnou ruku a nevědět, co pro mě vznikne. Takže si myslím, že nejde o to, jestli je GP dobrá nebo ne, ale spíše komu její přístup vyhovuje. Moje švadlena mi sice zatím moc neporadila (což mi chybí), ale zase vím dopředu, jaké šaty budu mít a budu mít za jejich výběr zodpovědnost. Když se mi nebudou líbit, nebudu moct nadávat cizímu člověku, ale sobě :-)
Odpovědět
Každá jsme jiná a máme i jiný přístup k věcem, jiné představy. Já jsem tu odvahu měla, protože tvorbu Gábiny znám a vím že za tu dobu co u ní nakupuji zná i ona můj styl a byl to pouze můj přístup. Nepředpokládám, že pokud se na Gábinu obrátí někdo nový, že by si nechal ušít svatební šaty tak jako já. Ze své zkušenosti vím, že Gábina je člověk, který dokáže velice dobře poradit (pokud si necháte poradit) a z velice krásných a zajímavých materiálů vytvořit originální dílo. Moje rada je, pokud Gábinu neznáte a chcete ji poznat navštivte její obchod na Solniční v Brně nebo úplně nejlépe kontaktujte ji a domluvte si osobní setkání to Vám řekne nejvíce.
Odpovědět
Profilova fotka
Any,souhlasím s Tvými komentáři a bezvýhradně se ztotožňuji s příměrem "nejsem žádná panenka.." - krásná metafora. x-)
Odpovědět
Holky, ja si ty saty nakonec preci jen pujcim, mam strach z rizika, ze ty saty nebudou uuuplne podle mych predstav:/ tak drzte palce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s Laichmanovou (to je tak divné, používat příjmení, zdá se mi hrubé, ale jinak to nejde) - pokud znáš GP a její tvorbu déle, tak je to o něčem jiném. Ona zná Tebe a Ty víš, že se trefí. Já bych se prostě bála někam přijít a říct "tady mně máte a ušijte na mě, co se Vám líbí" :-D
Odpovědět
Musím říct, že se nedivím, že ti odpověděla takto: "Pokud máte svoji představu, jděte do krejčovství. Já dělám šaty podle své představy o zákaznici, k vašemu názoru přihlédnu, ale musíte mi nechat prostor pro tvorbu." . . . pokud jdete za návrhářkou, tak to prostě je. Vždy se drží Vaší představy a vše důkladně konzultují, ale tvoří originál jejich rukopisem a ne Vaším. Myslím, že díky jejich práci ví moc dobře co Vám sedne a co ne a nebála bych se, že to dopadne špatně. Navíc to vůbec tak, že oblečou panenku, leč máte právo ty šaty, barvy, styl konzultovat! Bez toho to ani nejde. Jak už jsem psala, kamarádka od ní měla svatební šaty kolem 5000,- a suprové! Pokud chcete být originální a netradiční nebojte se riskovat! Pokud chete být nevěsta v podobných šatech běžně dostupných v půjčovnách, pak se asi vyplatí si šaty půjčit nebo někde zakoupit . . . Já sama jsem si na první svatbu nechala šít od jiné návrhářky šaty svatební, tak vím jak to chodí. To, že jsem do poslední chvíle nevěděla jak ty šaty nakonec dopadnou mně nevadilo, jelikož rámcovou představu jsem měla a riskovat mě baví. Výsledek byl tenkrát perfektní vč. sladění ženicha s nevěstou . . .
Odpovědět
kamini: Myslím, že ty jako malířka bys to naopak chápat měla . . . neznám žádného malíře, který rád maluje něco dle přesné představy . . . ;-)
Odpovědět
ari: já jsem jí ale nenapsala přesně jak mají šaty vypadat, jen že mají působit lehce, ale trošku širší sukně s vlečkou, mají být jednoduché, že chci vršek korzetový atd. Nějaké detaily jsem nepsala. Ale z toho, co mi GP odpověděla, je jasné, že navrhuje vícemnéně podle sebe a k názoru zákaznice jen přihlíží. Nejsem zvyklá kupovat zajíce v pytli a to, že je návrhářka, neznamená, že je telepat. Do hlavy mi nevidí a nechci šaty podle toho, jak na ni zapůsobím. Od návrhářky očekávám hlavně zajímavé návrhy na řešení šatů, co se mi líbí si rozhodnu sama. Viděla jsem spoustu jejích věcí, některé supr, některé mi připadají hrozné. Takže těžko říct, kam by se zařadily moje svatební, když bych si nesměla říct, co a jak... Třeba ty šaty od spiralky (o kousek výš) se mi vůbec nelíbí. Každopádně je to v pytli, protože teď nevím co s šatkama, chtěla jsem něco trošku originálního:-(
Odpovědět
chtěla bych taky spíše originální šaty, které bych mohla využít i později. Byla jsem v prodejně a tam říkali, že bych měla počkat až tak 2 měsíce před svatbou. Že se celý sortiment zboží vymění. Jenže čekat a pak by se mi žádné nelíbily také není to pravé. Chtěla bych jednoduch a úzké a ty ve svatebních salonech moc nejsou. Tak nevím, jak to vyřeším...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?