Šaty na míru dle přání - Praha a okolí

Profilova fotka
Dobrý den, mám jasnou představu šatů (viz foto). Ráda bych si nechala poradit od odborné švadleny zda pro můj typ postavy (hruška) ano či ne a popřípadě bych ráda předběžnou kalkulaci. Pokud by byla cena příznivá nechám ještě ušít troje šaty pro družičky a jedny pro mne na převlečení. Třeba dostanu slevu jako velkoodběratel :-) . Předem děkuji za reakce
Odpovědět
ahoj, švadlena nejsem, ale doporučuji zajít do svat. salonu, ozkoušet podobné - a uvidíš. V reálu je to pak naprosto něco jiného:-)
Odpovědět
Profilova fotka
naprosto souhlasím, také mám v plánu si nechat šaty ušít na míru - šla jsem do salonu a podobný typ šatů si vyzkoušela, abych se ujistila, že mi sedí (sluší).
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za rady :-) . Mám v plánu si obejít pár půjčoven a vyzkoušet. Měla jsem podobné maturitní šaty a byla jsem spokojená. I když už je to nějaký ten pátek tak se mi postava zásadně nezměnila. Jen nechci dopadnout jako slečny co sem dají fotku v šatech z půjčovny a čekají že je všichni pochválí a přitom příjde opačná reakce (přitom mají šaty už objednané a zaplacené). To je pak smutné. Tak snad se ozve ještě opravdu nějaká švadlena, krejčová nebo podobná.
Odpovědět
Vámi vybrané šaty vám budou slušet, jen bych vyměnila tuhý materiál /zřejmě taft/ za nějaký splývavější - ideálně šifon /odhaduji podle fotky v profilu, že máte poněkud větší velikost/. Nemusely by být tolik aranžované, míň záhybů by stačilo. Doporučila bych i ramínka, abyste skryla ramínka od podprsenky a šaty nemusely být hodně utažené.
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 Zdravim vas, jsem modni navrharka z Prahy, sidlim na Vinohradech. Rada vas uvitam v atelieru na salek caje, a popovidame o vasich predstavech. Nabidnu vam spravnu fazonu a ukazu vzorecky latek, k tomu pridam informace o cene/kvalite at.d Moje zakaznice rikaji, ze jsem sikovna ;-) Prectite tento clanek http://www.svatebniinfo.cz/co-na-sebe... a pokud vas zaujme, napiste mail, dohodneme o nezavazne schuzce. Dekuju a jsem s pozdravem, NANAY - designing with Love.
Odpovědět
Dobrý den, tento styl šatů (styl mořský pana) zdůrazňuje boky a je pro vyšší nevěsty. Sice nevím jak přesně vypadáte, ale pokud máte dosti široké boky a nejste vysoká, tak bych je moc nedoporučovala. Nicméně si je běžte vyzkoušet do nějakého salónu a uvidíte sama ale nenechte se zviklat prodavačkami, na mě naplácali všechno od závoje rukavic korunky a bolerka a řekly že jsem moc krásná, ale nikdo jiný si to nemyslel, jen chtěly vydělat. Vyzkoušejte a dejte sem foto k posouzení. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?