Šaty jako "čuně" aneb jak budou vypadat po celé sezóně?

Profilova fotka
Ahojky holky, mám dotaz... Moje svatba je až koncem září a hrozně mi vrtá hlavou to, že když si šaty teď objednám na půjčení v salónu, zaplatím zálohu,jak asi budou v to září vypadat po celé sezóně... :-| Mají to nějak ošetřený? Co když si pak pro ně přijedu a budou z toho všeho čištění zašlé? Z toho mám pořád hrozný myšlenky... navíc za pronoviasky a jejich půjčení dám třeba 18000 a pak budou zašedlé nebo několikrát opravované.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@adinkaash Ahojky, přemýšlela jsem úplně nad tím samým. Když jsem si je zamlouvala, byly nové a také nejsou vůbec levné. Vůbec nevím, jestli je to nějak ošetřené nebo ne. Jinak budeme doufat, že se k nim nevěsty před námi budou chovat hezky. Jsem zvědavá na příspěvky ostatních :)
Odpovědět
Profilova fotka
@adinkaash taky jsem se toho bála. Nakonec jsem si nechala šaty ušít a po svatbě je prodala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chapem Tvoje obavy, ja som mala takmer nepoziciavane nove saty (prisli do salonu v novembri a svadbu sme mali zaciatkom maja), ale aj tak som chodila priebezne do salonu skusat k satam topanky, potom sveter, co som si dokupila, potom zas zavoj...takze som mala prehlad o tom, ako saty casom vyzeraju. Tu je dolezita poznamka, ze zalezi aj na type siat. Ja som mala satenovu suknu, ktora je vseobecne odolnejsia, ako napriklad tyl... V dobrych salonoch je mozne zmenit vyber siat hocikedy (ak si najdes ine, co su na Tvoju svadbu dostupne), takze prinajhorsom sa da aj takto. Ale ja myslim, ze oni vedia ako na cistenie siat a aj doslova kuzlia v roznych upravach a opravach, takze velmi by som sa neobavala.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si taky myslím, že v profi salonech to mají pošéfované :) Já měla svatbu v září, moje šaty byly zamluvené snad přes celé léto a nepoznala jsem na nich jedinou chybičku. Nebála bych se :)
Odpovědět
Profilova fotka
Toho se určitě bát nemusíš. Já měla svatbu v září a zamluvila jsem si šaty v lednu. Půjčovné bylo 22tis (Rosa Clará) a ani mě nenapadlo pochybovat. Měsíc před tím jsem byla v salonu Nuance v Praze, kde mají Pronoviasky a majitelka salonu mi říkala, že oni půjčují jedny šaty max. 2-3x a ve všech dražších salonech to mají ošéfované. Proto se tě u vybíráni ptají na datum svatby. Nejen aby věděli, které šaty jsou na ten den volné, ale taky aby věděli, které ještě můžou půjčit. Neptala jsem se, jak je to se šatami z jemného materiálu, jako je hedváb nebo francouzská organza, ale u šatů z odolnějšího materiálu, jako jsem měla i já, je před půjčením podšijou jemnou látkou, takže je nevěsta nijak nepoškodí ani nezašpiní tak, že by to dělalo problém. Já jsem se nijak neomezovala, lezla jsem s nimi po skalách a nic. Navíc v salonu mívají i dvoje ty samé šaty kvůli možnému poškození nebo pro případ větších úprav na postavu. V některých salonech je taky možnost zabezpečit si, že budeš první, kdo si šaty půjčí. Ale stojí to klidně dvojnásobek. To zašednutí a tak, s tím jsem se potkala jenom v levnějším salonu. Tam je po vrácení hodí do pračky a nazdar. V dražším salonu jsou ty šaty v naprosto bezchybném stavu, dokonalá barva, materiál a starostlivost o ně (nikdy nejsou ani trošku pokrčené nebo něco).
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla svatbu v září a vím, že je předemnou měly dvě nevěsty určitě, poznala jsem je z fotek, co salon přidával na facebook. A v den svatby při oblékání tak úžasně voněly a zářily čistotou, že jsem tu vůni cítila ještě k večeru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to neni nejaky salon v Horni Dolni, tak bych se toho nebala.
Odpovědět
Profilova fotka
18.000 Kc za pujceni je moc. Ja siji saty za 8 - 10. 000 Kc. Dle obrazku i s navrhem. Vetsinou s nevestama udelame model z nekolika ruznych satu...;-). Neveste mohu dosit k satum cokolov. Podvazek; pompadurku, zavoj ci jakoukoliv pokryvku hlavy, dale oblek pro zenicha, zaket, frak, brokatovou vestu s regatou. Dale druzicky...... atd.....;-)....
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám přislíbeno, že budu první, kdo ty šaty bude mít půjčené, tak snad to tak i bude :-) další nevěsta je má zamluvené na termín o měsíc později a paní majitelka rovnou říkala, že objedná ještě jedny, aby měla jistotu, že i ta druhá nevěsta bude mít šaty v pořádku. Takže asi hodně záleží na přístupu v konkrétním salonu..
Odpovědět
Nebudou půjčovat Tvoje šaty několika nevěstam, neboj. Taky jsem se ptala, majitelka mi řekla, že dle zájmu o šaty pak pořídí další, když tyhle jsou už obnošené.mam je z krajky, tak ta se preci jen zatrha o prstynky, naramky a jsou tam pak nitky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?