Šaty - holá ramena, dlouhý rukáv

Dobrý den, chtěla bych šaty s holými rameny a dlouhým rukávem, viz fotky. Málo kde jsem tento styl viděla. Nemáte prosím některá tip, buď to na švadlenku nebo na salon, který by tento styl půjčoval? Jsem schopna jet kamkoliv v ČR... Jen narovinu, nechce se mi jen za půjčení dávat od 10 000 Kč nahoru... Pokud by nebyly v "jednom kuse", viděla jsem nápad mít šaty s korzetem a k tomu bolerko. Ale nedokážu si to představiv reálu.. Nemáte někdo prosím zkušenost? Děkuji moc za pomoc :-)
Odpovědět
Jsou krásný, ale jsou tak na obřad focení a pak se převléct, jinak bych si nic neužila... nezvednes ruku výš jak ramena.. a co se týče ceny- pod 10 to rozhodně nikde nebude 😏
Odpovědět
Souhlasím, jsou krásné, ty první se mi líbí víc, ale taky si moc nejsem jista jak se budou dát zvedat ruce nahoru, aby sis taky zatancovala. Já mela podobnou představu a nakonec zvolila tuto variantu a cítila jsem se v nich nádherně a hlavně pohodlně. Tady je odkaz na naše svatební fotky (šaty mám na prodej): https://jana-ivos-svatba.webnode.cz/
Odpovědět
Já mam s tímto vystrihem doma šaty ve skříni a už se těším na svou svatbu. Mám je případně vyfocené tady na zdi oblečené. Jsou z elody.cz a stalo mě jejich ušiti asi 14 tis. Nezvednes v nich ruce úplně nahoru, ale to si myslím, že ani není potřeba. Při klasickém tancování ti vadit jistě nebudou.
Odpovědět
Take mam dlouhy rukav a ruce uplne nad hlavu asi zvedat nebudu.Budu brat do naruce syna,takze krajka musi byt elasticka a na tvych foto myslim,ze je NEelasticka.Kazdopadne doporucuji Elody.cz.Saty jsem od nich sice nakonec nevzala,ale ochota teamu je perfektni.
Odpovědět
Profilova fotka
Bolerko nabízím například toto, vzadu na knoflíčky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,šijeme na míru.Šaty se dají ušít vcelku - při tomto střihu ale počítejte s více zkouškami.Nebo potom v kombinaci s bolerkem.Určitě by to ale chtělo osobní návštěvu. Cenově záleží na zvoleném materiálu a střihu. Pokud by nebyla krajka po celých šatech, vlezete se někde okolo 9000,- Více informací k dílně najdete na našem webu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?