Šaty dlouhý rukáv

Ahoj nevěsty a vdané paní, myslíte, že na svatbu v červnu je blbé mít šaty s dlouhým, krajkovým rukávem? Nevím, zda by mi nebylo moc horko... Děkuji za názory.
Odpovědět
A co teprve muži, kteří se paří v košili a saku..Krajka vás zas tak moc nezahřeje, navíc jestli budete mít dlouhý šaty..
Odpovědět
záleží, co je to za krajku... většina krajek je hodně prodyšných ;-)
Odpovědět
Ahoj, také mám svatbu v červnu a šijí se mi šaty s krajkovým dlouhým rukávem :)
Odpovědět
Mám svatbu v červnu a šít se mi budou šaty s tříčtvrtečním rukávem.... Pokud zvolíš krajku na tylu, tak ta je tak lehounká, že ji dle mého ani moc neucítíš :)
Odpovědět
Profilova fotka
zalezi, jake vyjde pocasi.. brali jsme se na konci kvetna, bylo cca 22 stupnu, polojasno. ja mela dlouhe saty s rukavem k lokti a bylo mi celkem dost teplo. krajka je o neco prodysnejsi, ale doporucila bych radeji 3/4 nebo kratky rukav, prece jen se clovek trochu zpoti i ze stresu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lilie01 ono i v červnu může být max. 12°C ;-) (právě koukám na archiv ČHMU pro datum 17.6.)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem třičtvrteční krajkový rukáv 25.července minulý rok když byly ty šílený vedra a zvládla jsem to..Neříkám, že v pohodě, ale to proto, že v těch stupních by to bylo pro mě v pohodě jedině v bazéně s vodou o teplotě kolem 20ti stupňů..Nesnáším vedra! Tím chci jen říct, že krajka Vás nezahřeje :-)
Odpovědět
Taky budu mít, 11.června dlouhý krajkový rukáv...snad se v tom neupeču 8-)
Odpovědět
My sme mali svadbu 29.8 a mala 3/4 rukav krajkovy a bolo to v poriadku
Odpovědět
Profilova fotka
Krajkový rukáv nezahřívá, je "na ozdobu".
Odpovědět
Měla jsem v září šaty s krajkovým rukávkem a počasí se nakonec umoudřilo, takže nebylo 12 stupňů ale 22 a mě bylo v krajkovém tak akorát. Je to také podle toho jestli jsi víc zimomřivá nebo ne, já jsem poslední dobou spíš zmrzlina. Pro info o jakém rukávku píšu, se můžeš podívat ke mě do bazaru ;-) Nebo varianta B, mít takové šaty, kde lze rukávek sundat, viz moje šaty. Já jsem toho nakonec nevyužila, ale měla jsem možnost sundat rukávek a mít šaty buď jen jako korzet nebo na ramínka :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?