Šaty až po načesání - jak?

Profilova fotka
Ahoj holky. Jsem domluvená s kadeřnicí a vizážistkou, že ke mně přijedou na česání/líčení domů. Říkala jsem si "super, aspoň si obleču šaty až na poslední chvíli". Jenže jsem si uvědomila, že v tom salonu (mám z Adiny šaty Nikity) mi ty šaty vždycky přetahovali přes hlavu. Znamená to tedy, že si je musím obléknout už před česáním? :-( ... jak to máte vy?
Odpovědět
@joil V salonu říkají, že se šaty mají oblékat přes hlavu. Ale já to asi zkusím spíše spodem, protože první se budu česat a malovat. Potom obleču šaty a pak zkusím pod ně navléknout spodničku. :-)
Odpovědět
@joil Taky jsem se oblíkala až po make-upu a vlasech. Jako v salónu jsem dala ruce nad hlavu, a sestra se svatební koordinátorkou mi šaty opatrně "nasadily". Ale i kdyby neopatrně, svatební účes musí něco vydržet. Malé zavadění šaty přes hlavu by nemělo vadit. Ale úplně pohoda, vůbec se toho neboj.
Odpovědět
@joil Mě je v salonu též přetahovali přes hlavu, ale po poslední zkoušce mi řikali, ať při oblékání narvu spodnici do šatů a lezu tam horem rovnou i do spodnice. Zvládla jsem to tak, jen mi při tom pomohla kamarádka spolu s vizážistkou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja oblikala saty pres hlavu i po nacesani a liceni, byly na snerovacku, ale sly hooodne roztahnout, takze o make-up nebo vlasy se vubec nezavadilo.. vlastne mne nad tim ani nenapadlo premyslet, ze by s tim mohl byt nejaky problem, to ze jsem pred svatbou na beremku byla uplne nova a svatebni pripravy mne zajimaly spis okrajove asi hodne usetrilo moje nervy :-D
Odpovědět
Taky jsem oblékala přes hlavu a až po nalíčení a učesání. Chce to šaty hodně rozšněrovat a mít na to alespoň jednu nebo dvě pomocnice, které ti pomůžou šaty přetáhnout. Taky je dobré si přes hlavu dát nějaký saténový klouzavý šátek, kdyby ti šaty zavadily o účes, tak se po šátku krásně sklouznou a nic nepoškodí :)
Odpovědět
Ahoj, také jsem se toho bála, ale mám korzetovky na šněrování a v pohodě je oblíknu spodem, takže do přetahovačky nejdu. Dobrý je tip na navléknutí spodničky až nakonec:-)
Odpovědět
Taky jsem je oblékala až po nalíčení a učesání přes hlavu. Bylo to velice vtipné :D Sestřenky mi šaty zapomněli rozšněrovat před oblékáním, takže mi je rozšněrovávaly až když jsem je měla přetažené přes hlavu, ale nebyly tam kde měly být . Co ten účes dělal vevnitř :D Ale povedlo se bez úhony.
Odpovědět
Já do nich vlezla spodem :-)
Odpovědět
Při oblékání si nejdříve nazujte boty, potom případně spodničku, pokud je zvlášť a teprve pak šaty PŘES HLAVU. Mějte po ruce lehký šátek, který si dáte přes nalíčený obličej a účes. Šaty se tak neumaží a nezmačkají, jako kdybyste je oblékaly spodem.
Odpovědět
Taky jsem oblekala pres hlavu a mela jsem i zavoj a vsechno ok.
Odpovědět
mě do nich nešlo vlézt spodem, takže jsem si přes hlavu omotala hedvábný šátek a všechno v pohodě vydrželo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pomáhala mi svědkyně a šlo to přes hlavu úplně v pohodě, makeup i účes přežil naprosto bez úhony :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já se oblékala normálně...prvně nohama, přetáhnout přes boky a jedna držela šatky a pak se dala spodnička...vše se krásně zaplo a nemusela jsem nic dávat přes hlavu...bylo to v pohodě...chce to jednou vyzkoušet...:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?