Šaty antického stylu

Ahoj, měla bych dotaz, chtěla bych svatební šaty antického stylu, ale přijde mi, že spíše sluší vysokým holkám. já mam asi 160 a jsem štíhlá. Máte někdo zkušenosti? případně typy na nějaké? asi si je budu nechávat šít, tak si můžu vymyslet skoro cokoliv. Dole přikládám fotky, co se mi zatím líbilo, ale zatím to není úplně ono.
Odpovědět
@aneska88 Ahoj, to chce vyzkoušet. Já mám 163 cm a taky jsem chtěla antické šaty, ale když jsem si je zkusila, musela jsem uznat, že to opravdu není ono - byla jsem v nich taková nevýrazná a ztracená. Ale viděla jsem tu i fotky malých nevěst, kterým antický střih slušel... Možná by pomohly hooodně vysoké podpatky, ale zas přežít v nich celou svatbu... :-/
Odpovědět
no mě se právě tenhle typ šatů líbí úplně nejvíc. a vysoký podpatky neee , moc v nich neumím :-) . boty bych si pořizovala, asi podobný jak jsou vidět na jedný tý fotce. no asi to zkusím někde vyzkoušet, to bude asi nejlepší :-) díky :)
Odpovědět
Radši bych si je zašla někam ozkoušet, ať máš představu, jak v nich budeš vypadat a jaký střih ti lichotí :). Já přemýšlím, že bych si pořídila antické jako popůlnoční na převlečení, moc se mi líbí tyto :).
Odpovědět
ty vypadají zajímavě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj já jsem taky zkoušela antické, ale bylo mi řečeno, že jsem na ně moc malá (mám 158 cm) a fakt to moc dobře neypadalo. Co vím tak od své postavy, mohly by jít šaty č.2 nebo ty, co posílá Lucik_k. Posílám ještě svoji fotku, co jsem měla já, byly z anglie, je to na nich trochu znát :o) ale na mou postavu jak ulité. Myslím, že to jsou áčkové šaty.
Odpovědět
no jsou docela hezký, ale není to úplně to co bych si představovala, ale díky :).... asi fakt nejlepší to bude jít si to někam vyzkoušet, abych se sama přesvědčila, že to je blbý a mohla vymýšlet něco jinýho :)
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto chapu:)), jelikoz ja jsem do nich taky blazen.. ma zkusenost byla, ze jsem je zkusila a ne jedny, jeste mam geny po mamci:), takze 176cm vysoka a stihla a nakonec jsem si je stejne nevzala... duvod byl, ze chystame velkou svatbu a nakonec jsem i ja uznala, ze bych v nich tak trochu splyvala s davem... tak mam nakonec od Agnes Bridal. Hodne stestiiii:)))!!! Ps:samozrejme si stojim za tim, ze saty jsou bozske a chci nejake takove jako populnocky:))) A naprosto souhlasim, ze je treba si je zkusit... casto je obrovsky rozdil mezi fotkou a skutecnosti.
Odpovědět
no taky to budu mít velký, tak snad nesplynu :D.... víc se mi líbí, když jsou ty šaty jednodušší, takovýty korzety, nařasený nebo velký sukně mě moc neberou, ne že by se mi to nelíbilo, ale necítila bych se v tom dobře.... prostě se mi líbí víc, když jsou ty šaty splývavé.... no snad něco vymyslím
Odpovědět
@aneska88 taky jsem to tak měla a antické si vyberu jako popůlnočky :)..koukni ke mně do alba, jaké jsem nakonec vybrala já (zkoušené č.5), přišlo mi to jako dobrý kompromis mezi antickými a šlehačkami :)
Odpovědět
Ja merim 160cm rovnych a taky si necham sit anticky. C zasade na plesy,...nosim jen anticky a nedam na ne dopostit a ackoli jsem mensi krasne to opticky protahne nohy :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?