Šaty a přidání rukávů

Chtěla bych se zeptat na názor. Myslíte, že by bylo možné k těmto šatům přidělat rukávy, tak aby to nevypadalo zle? Chtěla bych tylové s krajkou na koncích a pár knovlíčky jako imitaci zapínání. Šaty jsou úžasné, jen ty rukávy mi u nich chybí. Bolerka na nich vypadají otřesně. Děkuji za názor.
Odpovědět

Odpovědět
Dobrý den, podle mě (odborník ale nejsem) by rukávy byly lepší. Trochu mi přijde, že šaty jsou při pohledu zepředu těsné v oblasti pasu a začínajících boků, možná by ušití dlouhých jednodušších šatů na míru vyšlo stejně i s pořízením látky, než platit za půjčené. Mě by se na Vás asi líbily šaty z vytkávaného saténu (např. satén bridal) barva jemně smetanová, smetanová, krémová.
Odpovědět
Děkuji za reakci. Hodně se to ve mě bije, jestli nechat šít. Nebou koupit tyto. Jen tedy o saténu absolutně neuvažuji - měla jsem z něj oblečené šaty a bylo to otřesné.Už tak jsem tlouštík a v něm jsem byla přímo obr.
Odpovědět
@ardent1 Asi by pro vás byly lepší šaty z matného žoržetu, nepřestřižené v pase, splývavé. Jestli chcete být za princeznu, tak bych k těmto přidala malé rukávky. Stačil by jen náznak z motivu krajky, tím by se vyrovnala šíře boků. Dlouhé tylové bych nedělala.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou moc krásné. Zezadu jsou nádherné. Zepředu by opravdu bylo potřeba, aby ruce tolik neupoutávaly. Řešila jsem podobný problém - a jsem ráda že jsem dala jen a jen na sebe. Musíte se hlavně vy dobře cítit. Satén v žádném případě, jak tu někdo radí, udělá nás to holky "krev a mlíko" ještě mohutnější … zvažovala jsem i ušití šatů, ale nakonec jsem volila šaty, které jsem si mohla vyzkoušet x-krát, namyslet co a jak …. než jít do "nejistoty" ušití šatů … sice přímo "na tělo" ale člověk neví, jak to nakonec bude na plnoštíhlé postavě vypadat. Já to vyřešila krásným závojem a jak na fotkách tak na kameře to vypadá nádherně, ruce neupoutávají, a je zakryto to co jsem potřebovala …. ;-)
Odpovědět
Děkuji @linie_praha Děkuji. No za princeznu jsem být určitě nechtěla, ale tak nějak tyto vypadaly nejlépe. Problém je, že jsou od ruské firmy a nejspíše ze starší kolekce, protože je mají aktuálně ve výprodeji. (v ceně pujčovného tad). Takže stejnou krajku určitě neseženu. @tajemna30 Děkuji. S tím saténem to cítím stejně. Závoj jsem zkoušela vypadám v něm jak tydýt. Což mne lehce zklamalo :D:D
Odpovědět
Profilova fotka
Šatky nesedí ve střihu. Prodloužený živůtek dělá peklo... opticky přidává a působí že máte šaty moc na těsno. Šev je také hodně znatelný a v určitých partiích nepůsobí hezky. Zvolila bych střih se sukní volnou už od pasu, nebo princesový - ten krásně sedne. Foto zadní části šatů je dobré. Rukávky by byly hezké 3/4. ;-)
Odpovědět
Tyhle nekupovat, od pasu dolu jsou male, takze zvyraznuji boky. Navic pokud nemaji rukavky, ktere chcete,tak nad nimi ani neuvazujte. Co se tyka strihu doporucuju se vyhnout snizenemu pasu. Naopak vybirat saty se sukni od pasu(jakoby pozvolna zacinajici sukne od pasku co mate pod prsami na fotce). Ale nesmi ta sukne byt nabirana, hladka ackova. Mela sem stejny problem a vymyslela sem jak pridat 3/4 rukavky a nakonec jsem si nechala saty usit.Nejdriv jsem zkusila nekolik satu a z nich,, poskladala,, jedny. Ve stredu si pro ne jedu, tak pridam foto.Ps taky me neni kousek.
Odpovědět
U me v albu saty cislo 11,neco takoveho plus rukavky
Odpovědět
V oblasti břicha jsou ty šaty opravdu malé, a rukávy jim chybí. Byla by to nesmyslná investice, takže bude lepší hledat dál něco, co bude lépe splňovat požadavky.
Odpovědět
Přidávám slíbenou fotečku. Jak sem psala, není mě kousek, ruce mám pevnější a záda jsou schované krajkou (ono to sněrování vytlačí nějaký ten spíček nahoru). Sukně do pasu krásně schovala špeka na břichu. Tak třeba to pomůže. Jen na fottce ještě nebyly zkrácené. Hodně štěstí při hledání...
Odpovědět
@simciiik jsou krasne. Rouhodla jsem se, ze zajedu do Madory. Jestli budou schopni me predstavy zhmotnit.
Odpovědět
Článek se načítá
@ardent1 Madoru doporučuju, paní je moc milá a ochotná.Poradí, aby vše sedělo a drželo na svém místě. Chtěla jsem snížený pas, na doporučení paní v prodejně jsem zkusila šaty se sukní do pasu a bylo to ono. Tak se nebraňte, když Vám dají na vyzkoušení něco jiného, než si představujete... Jen si tam nejdřív zavolejte, ať mají čas jen na Vás. Teď už by mohli mít trošku méně práce, letní nevěsty už šaty mají ;-) I já mám ty svoje z Madory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simciiik ja taky planuju navstevu v madore, mela z tama saty sestrenka a byla moc spokojena. Ty saty byly vazne nadherne😊
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, šaty na první fotce bych take nekupovala. Vrchní část šatů nějak není to pravé pro Vás. Vaše míry určitě nejsou překážkou k tomu mít krásné a padnoucí šaty. Ale opravdu tomu něco chybí, nějaký menší rukávek a sukni bych udělala jinou. Kdybyste chtěla využít mých služeb ve svatebním salonu, tak Vás ráda uvidím :-) šaty šiji na míru i půjčuji, hezký večer přeji.
Odpovědět
@simciiik taky jsem byla v Madore v Mikulove a nemuzu si tam pani vynachvalit. Budete spokojena, za tu cestu 2x to fakt stoji. Po druhe uz je dosily a saty jsem si brala domu.
Odpovědět
@simciiik moc ti slusi:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?