Šaty?

Milé nevěsty, jsem tady nová a když jsem tak pročítala, kolik mě toho čeká, tak začínám panikařit že to za těch deset měsiců ani nestihnu. :-( Chtěla bych se zeptat jak dlouho dopředu jste vybíraly šaty? Chtěla bych se ještě zbavit nějakěho toho kilíčka, tak ať něco neprošvihnu.. Děkuju moc
Odpovědět
Já byla poprvé v salónu koukat na šaty 3 měsíce před svatbou. Přišla jsem, viděla jsem, zkusila jsem a už jsem nechtěla jiné :-) Láska na první pohled :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Není od věci jít se podívat jen tak orientačně už teď na podzim, abys zjistila, jaký styl ti bude sedět... Pokud hodláš ještě něco hubnout, jdi naostro vybírat pár měsíců před svatbou, jakmile budeš mít už váhu ustálenou ;)
Odpovědět
Neboj, za deset měsíců to stihneš naprosto v pohodě. My jsme měli pět měsíců a myslím, že by se to dalo i v kratším čase. Na hubnutí doporučuju web kaloricketabulky.cz, je to nekomerční stránka, zapisuješ si, co jsi za den snědla, případně aktivity, a ono ti to počítá, kolik toho ještě můžeš sníst. Když máš motivaci, je to účinné a zdravé, můžeš doplnit cvičením, ale nemusíš.
Odpovědět
Profilova fotka
Klid, my meli 9 mesicu a vetsinu z toho jsem svatbu neresila. Na saty jsem sla hned na podzim a vybrala si takove, ve kterych jsem mohla i zhubnout, coz se nakonec i pres neskerou vuli nepodarilo. Vim, ze jsem sla brzo, ale mohla jsem si vybirat.. Nechtela jsem skoncit tak, ze me vybrane saty nebudou v dane datum dostupne...
Odpovědět
My máme svatbu za necelých 5 měsíců a ještě jsem v půjčovně nebyla. Raději bych si je nechala ušít, ale půjčovnám dám šanci...
Odpovědět
Profilova fotka
Nestresuj se, svatba se da stihnout i v daleko kratsim case :-D ted si ujasni jaky styl svatby (tema/barevnost) chces, rozhledni se po satech, ale jen po strihu, aby jsi vedela, ktere ti sednou. Ja sla asi 3-4 mesice pred svatbou a pri navsteve asi 5 salonu, jsem zjistila, ze opravdu nechci byt ledni medved nebo slehackovy dort :-) saty jsem si nechala usit :-) preji prijemne pripravy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavní je si ujasnit, jaké šaty budeš chtít a budeš se v nich cítit dobře.. já jsem celou dobu měla vysněné jiné, vybírala, až jsem dva měsíce před svatbou koupila úplně jiné :-P Hlavně klid! Svatba jde připravit i za mnohem kratší dobu! Hlavně si to užij, pak se ti po tom bude stýskat!
Odpovědět
Omrknout šaty můžeš už na podzim, ale doporučuju nerezervovat, jednak za takovou dobu můžeš změnit názor (šaty, které se mi na podzim nejvíc líbily, se mi zjara, když jsem měla obejité další salony, už vůbec nelíbily) a hlavně po novém roce přijde do salónů nová kolekce, takže doporučuju s finálním rozhodnutím počkat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Strašne rada plánujem všetko dlho dopredu. Obehla som 2 salóny 10 mesiacov pred svadbou (žiadne zo skúšaných nesplnili na 100% moju predstavu, tak som si povedala, že nemá zmysel míňať môj čas a čas slečien v salónoch)- 7 mesiacov pred svadbou mi prišli domov šaty, ktoré som si dala ušiť. Je pravda, že som nechcela zhadzovať žiadné kilá, ale musela som si následne zakázať pozerať šaty na webe, aby som nemala nutkanie dať si ušiť ešte jedny :-D Určite máš čas, ak nie si typ ako ja.
Odpovědět
Profilova fotka
My se nic zasnoubili v červenci a svatbu máme v říjnu. Takže na všechno máme necelé 3 měsíce a všechno úplně v pohodě. Už teď máme víceméně vše hotové :-)
Odpovědět
Neboj,vsechno stihnes. My na to meli 7 mesicu,a musim rict ze svatba na rychlo by byla lepsi,bylo by min stresu. Ja byla tesne pred svatbou uz tak ze vseho otravena,ze jsem premyslela i o zruseni svatby. Ja si saty kupovala 4 mesice pred svatbou,a sedely mi v den svatby vyborne.
Odpovědět
Já je koupila v prosinci 2013 ve výprodeji a v srpnu byla svatba. Pak jsem se zařekla, že již do dalšího salonu nesmím, abych náhodou nevybrala ještě hezčí:-) Záleží na tobě jaké šaty budeš hledat, zda na výpujčku, na zakoupení, ušít? Na zakoupení jsou dobré zimní měsíce, to jsou slevy a výprodeje, na ušití počítej tak pro jistotu 3 měsíce a na výpujčku máš ještě čas:-)
Odpovědět
Článek se načítá
10 měsíců je kupa času :)) my jsme se zasnoubili a termín naplánovali za 4 měsíce a všechno se v pohodě stihlo..a to jsem promarodila víc jak měsíc...šaty jsem si nechávala šít dva měsíce před svatbou a ještě dva týdny před posílala na přešití...hlavně bez stresu a jde to všechno zařídit šup šup...
Odpovědět
souhlasím, 10 měsíců je spousta času, my se brali po 5,5 měsících a pohoda :-) šaty jsem myslím vybírala cca 3 měsíce před svatbou, ale měsíc před svatbou jsme je vyměnila za ty "pravé" :-) ... takže s klidem a vše zvládneš :-)
Odpovědět
Já mám do svatby 9 měsíců a teď v sobotu jsem se chtěla jet jen podívat na šaty, které byly mé vysněné s tím, že když už tam budu, tak si zkusím i jiné střihy no a dopadlo to tak že mé vysněné seděly nejlíp a jiné prostě nechci, takže mám šaty už teď :-D ale jinak bych určitě počkala na kolekci 2015 a teď do Vánoc bych se jen třeba porozhlédla v okolí a zkusila pár šatů vyloženě kvůli střihu, abys věděla co hledat potom :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme klientky, které vědí, že si chtějí nechat šaty ušít , ale ještě budou hubnout tak jen se zapíšou na šití a pak tak 2 měsíce před svatbou začneme řešit styl šatů a nebo už mají v hlavě svoje vysněné a my jen šijeme dle aktuálních mír. Salon Vanessa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?