Samodržící oboustrané proužky do výstřihu

Profilova fotka
Ahoj holky, dnes jsem si zkoušela šaty a byly podle mého vkusu,ale potřebovala bych,aby mi dobře drželi na prsou na kůži a nepadaly dolů-jsou tam kamínky a táhnou to dolů.V saloně mi dala paní samodržící proužky.Jedna strana na šaty a druhá na mou kůži a drželo to dobře.ALE je otázkou,jak dlouho to vydrží? Nemáte někdo zkušenost? https://www.sexy-spodni-pradlo.cz/lep... Na téhle fotce to nemám,ale pro představu.Dále mi to paní podšije a ještě budu mít podprsenku,co mi to zvedne zespodu.Myslíte,že to bude ok?
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@wildwife Problém nejsou ty kamínky, výmluva že ony to táhnou dolů je hloupost. Ten horní díl vypadá, že není nijak pořádně vyztužený a prsa vaší velikosti to zkrátka neudrží. Neřešte nalepovací proužky, ale bud se podívejte po jiných šatech, nebo žádejte přepracování tak, aby horní díl pořádně držel, nejen podšít, ale vyztužit podlepením a kosticemi.
Odpovědět
@wildwife Korzet nesedí, podívejte se na pas, kde se krabatí. Zřejmě jste hodně utažená, přitom košíčky jsou na vaše prsa malá. Zkoušela jste šaty i s podprsenkou? Možná by trochu pomohly i ramínka, ale hledala bych dál. Nebo zvážila ušití na míru.
Odpovědět
Profilova fotka
ano.v dekoltu vám nesedí,to by jste se pohnula v šatech a neustále by jste si musela hlídat dekolt...zkuste jiné...v pripade zájmu vám mohu zhotovit dle přání,přímo na míru..hezký den Rena Václavák
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel tady žádný lepící pásek nepomůže jak už je psáno korzet nesedí na velikost vašich prsou :-)
Odpovědět
Mě třeba hodně pomohlo, že šaty měli zapínání uvnitř jako u podprsenky.. Tzn, že tohle zapínání drželo celou váhu šatů krásně korzet přilnul na těle.. zkuste jestli by vám tam nevšili také něco podobného
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji vám za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannahb1 A co znamená to ´´vyztužit podlepením´´?Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@wildwife Existují výztuže, které se zažehlí na svrchní látku z rubu a tím ji zpevní. Ovšem u daného modelu bude problém v těch korálkách, kvůli nim už tato úprava nepůjde udělat. Já bych vám zcela upřímně poradila vykašlat se na tyto šaty, na profilu v albu máte mnohem lépe sedící :) Tyto by se musely tolik upravit, že nevím jestli do toho salón bude chtít jít.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s výše řešeným, tyto šaty Vám nesedí. Máte krásnou postavu, mrkněte jinde...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?