Salon ŠATY GO HOME Praha - dejte si pozor na každý detail!

Ahoj holky, jen bych vás ráda všechny varovala, že když si budete chtít půjčit šaty v salonu ŠATY GO HOME (Praha), dejte si pozor na všechny detaily na všech věcech, mám tím na mysli všechno od spodničky, bolerka až po šaty. Já tam byla osobně 3 krát na zkoušku, resp. první byl výběr šatů, po druhé jsem tam šla na finální zkoušku po úpravě (hned při výběru jsme si určili, co je třeba upravit), a po třetí krát na finální-finální zkoušku po úpravě (protože to zase upravili špatně). Ani 3x bohužel nestačilo na to, aby byly šaty bez skrytých vad :( ... Není nic horšího, než když půl hodinu před obřadem zjistíte, že vám dali šaty s rozbitým zipem!
Odpovědět
Profilova fotka
fakkt? Tak to je teda síla já si pamatuji že jsem odtamtud měla jednou šaty půjčené a byly uplně v pořádku to se asi pohoršili teda
Odpovědět
Asi, nebo si měla šťestí :) Každopádně byl to hrozný stres :( a do dnes nechápu, jak se to vlastne povedlo zapnout..
Odpovědět
Já jsem měla taky šaty ze šaty go home a neměla jsem jediný problém. Šaty jsem si pro jistotu vyzvedávala sama a ještě je vyzkoušela aby svědkyně viděla jak se zapínají. V případě zipu se taky mohlo stát, že jste ho nedopatřením rozbily při zapínání... Ale hlavně že se šaty zaply... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že to se stává v každým salonu. Já se tomu snažím předejít tím, že si šaty nenechám doručit kurýrem, ale jedu si pro ně 2 dny před a pořádně je prostuduju, + zkouška, abych věděla, co vezu domu.. Nezapomeňte, že toho tam mají fakt hodně a tohle se může stát. Baví mě, že hned alarm alarm a půjčovala jste si jednou?
Odpovědět
@tarbo ja tam byla osobne 3x protoze mi udelali spatne upravy! Chteli mi je dorucit kuryrem, ale ja trvala na osobni finalni finalni skousce a dobre jsem udelala, zase to bylo spatne (delka satu a taky bolerko mi nesedelo), takze jsem tam sedela hodinu a cekala az to udelaji na pockani. Saty mi vzdy zapinala pani v salonu.. asi uz vi jak pracovat s rozbitym zipem. Prikladam i foto, kterou jsem po svatbe, ze ktere je patrne, ze tohle clovek neudela sam.. zip byl hodne jety. Ale tak stane se, nerikam, ze ne, ale chtela jsem varovat ostatne nevesty :) PS: zip nesel zapnou, protoze zajizdel do tech mezer v latce zipu
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla saty z go home půjčené nedávno a vše bylo v pořádku. Myslím, že tohle se opravdu můžeš stát kdekoliv, ne jen tady. Každopádně chápu že vás to štve. Já měla štěstí a vše od první zkoušky do půjčení bylo bez problemu
Odpovědět
@mysce Tak to je skvely. Ja mela proste smulu no. Nastesti jedina negativna vec na svatbe bylo to zapinani satu, takze konec dobry, vsechno dobre :)
Odpovědět
já si šatu domů beru už v úterý a svatba je v pátek. Takže jsem nadšená, že mi vyšli v salonu takhle vstříc a vím, že se tomuhle stresu vyhnu :-)
Odpovědět
@evickah11 Supr, tak snad vse dobre dopadne :) A moc si uzij svatbu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?