Salon Paris a salon Karina - Ostrava, doporučujete? Případně, jaký další? Děkuji

Salon Paris a salon Karina - Ostrava, doporučujete? Případně, jaký další? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lomilomi v salonu Karin je za málo peněz hodně muziky. Já si tam vybrala a to jsem chtěla opravdu atypické šaty (můžete se mrknout v mém albu "naše svatba" úplně dole na mém profilu) v salonu Paris jsem taky byla a podle mě mají největší výběr šatů a přišlo mi, že mají hodně nových modelů, ale cena už je samozřejmě vyšší než u Karin.
Odpovědět
Karinu doporučuji na 100%! Byla jsem moc spokojená.
Odpovědět
Osobně se mi šaty v salonu Paris líbí nejvíc. Cena je tam vysoká, ale kvalita šatů, zpracování na úrovni :-) I mi tam byly sympatické prodavačky..každopádně jsem si tam ale šaty nevybrala :-( Salon Karin neznám, ale ještě jsem byla na náměstí v Angelice (myslím :-) ) Šatů mají obrovský výběr (ale taky jsem si nevybrala), ovšem za zkoušení jedněch šatů chtějí 40 korun (já zkoušela 8, takže 320 korun jen tak vyhozeno, pokud by sis šaty vybrala, tak neplatíš nic) - je to sice drobnost, ale mě to přijde takové divné platit za zkoušení. Hodně zajímavé šaty (a skvělá paní!) je v Dolní Lutyni - salon Emmi Marriage. Já nakonec nechávám šít v Havířově - salon Vanessa. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla z Kariny, láska na první pohled, takže za mě doporučuji :-))
Odpovědět
Hezké a kvalitní šaty v Ostravě má salon Angelika a Belladona. Oba salony mají originální, značkové svatební šaty, žádné čínské kopie nevedou. Své modely vybírají každý rok na zahraničních veletrzích, což nikdo jiný v Ostravě nedělá. Samozřejmě záleží na vás, ale poplatek za výběr šatů, který se vám nakonec ještě odečte z půjčovného, není nijak velký.
Odpovědět
Profilova fotka
Palec hore pro PARIS! :-) na internetu se mi nabídka moc nepozdávala, ale už dřívější doporučení byly skvělé, takže jsem to riskla...a už mám svatební šaty! :-D Nabídka v salonu je opravdu velkolepá, šaty jsou jak pro královnu a cítila jsem se jako Nevěsta s velkým N! paní v salonu ochotné, sympatické, milé, objektivně poradí. Necítila jsem nátlak, což bylo taky prima. Ceny trošku dražší, ale žádná katastrofa, a je to jen jednou za život, takže... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?