Salon kde můžu pořídit foto

Profilova fotka
Milé nevěsty chtěla jsem se zeptat, ve kterých salonech v Ostravě, Havířově a okolí se můžu fotit? Byla jsem v Polsku a všude říkali, že mesmím, ale já bych ráda at se můžu vpohodě doma rozhodnout. Poradíte?? :) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, sice nejsme z Ostravy, ale u nás rozhodně fotit můžete. Jetli to pro Vás není moc daleko určitě přijeďte. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky by mě to docela zajímalo bo zatím jsem taky narazila na samé zákazy jen když zaplatíš záloho tak můžeš fotit... a v jednom se dokonce platí za zkoušku šatů---
Odpovědět
tak to já naopak nikde nezažila a upřímně, tohle mi říct, tak se rovnou otočím na podpatku a už mě tam neuvidí. Bohužel nejsem z Ostravska, abych poradila kam zajít, ale takovéhle chování mi přijde naprosto neprofesionální a nevhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
Také nejsme přímo z Vašeho kraje, ale u nás radíme nevěstám, ať se vyfotí a doma se v klidu rozhodnou :-) Takže pokud byste měla cestu, uvítáme Vás i Váš fotoaparát a přítelkyně/ rádkyně!
Odpovědět
Profilova fotka
@konderlova Taky se chystám po okolí Ostravy, Karviné a Havířova. Kamarádky říkaly , že je málo salonů kde ti to dovolí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju za informace, fakt mi to příjde trapné, že se nemůžu fotit ... Nevím no snad tady budou schovívaví ...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dekuju a kde ten salon je? Ulice? Děkuji :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@konderlova Já byla v Praze a ačkoli mají na stránkách, že se fotit nesmí, smělo se a využila jsem toho...
Odpovědět
Profilova fotka
@sofiem děkuji za info :)
Odpovědět
Profilova fotka
@viki83 aha tak to je zvláštní :) ale fajne no :) bohužel Prahu mam celkem z ruky :(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
U nás se taky fotit můžete. Srdečně Vás zveme. Salon Vanessa
Odpovědět
já bohužel také nemůžu poradit jaký salon, ale co znám z vlastní zkušenosti, tak nefotit a znova nefotit :-) na fotkách ze salonu focených ještě mobilem vypadají šaty úplně jinak než ve skutečnosti ... do těch pravých se určitě zamilujete na první pokus a nebude je potřeba fotit ... já měla vyfocené jedny a je pravda, že už když jsme si je zkoušela tak jsme nevěděla jestli jsou to ty pravé, pak jsme se viděla na fotkách v mobilu a čím víc jsme se prohlížela, tím to bylo horší, nakonec jsme šaty změnila, ty nové jsme si vyzkoušela jen jednou a věděla jsme, že to jsou ony a už jsem se v nich nenechala vyfotit a dobře vše dopadlo a šaty se líbily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V Havířově...salón Vanessa - nebyl problém s focením. Salón Mirael - mohla jsem vyfotit jen jedny šaty. Šaty jsem nakonec koupila v salónu Žanetka a to už jsem pak mohla fotit dle libosti. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ale musím souhlasit s @renca_1 . Do šatů jsem se zamilovala hned a byla jsem rozhodnutá během chvilky. :-)
Odpovědět
V Ostravě je s tím fakt problém, ale nám dovolili v Karině a taky v Paris. V Angelice to byl šílený problém a ještě musela kamarádka zaplatit za zkoušení, totéž v Beladoně i Top nevěstě. Jinde jsme nebyly, to nám stačilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za tipy :) do Vanessy se chci podívát začátkem listopadu :) možna driv :) a pak teda ta Ostrava co jste mi poradily děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale určitě doporučji salón Žanetka....ten spolupracuje i s Madorou, takže by nebyl problém i šaty ušít ;-) A v Havířově je ještě salón Tina, ale s tím nemám zkušenosti...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji :)
Odpovědět
@genelady mě se to taky nelíbí, ale je to pochopitelné. Jak jsem se dočetla, tak se teď hodně rozmohlo to, že se nevěsta nechá obskakovat dvě hodiny v salonu, pečlivě si šaty nafotí a pak si je podle fotek nechá ušít. Popravdě, to mi taky správné nepřijde. Ta nevěsta tam už jde s tím , že si ty šaty chce jenom nafotit a tváří se jako že si je chce půjčit, no a obsluha se marně snaží zatímco by mohli obsluhovat normálního zákazníka.No já jsem se naštěstí se zákazem focení ani s poplatky za zkoušení nesetkala.
Odpovědět
@cabuz souhlasím. Co se týče poplatků za zkoušku, tak je to i proto, že prostě chodí ženské po salónech a zkouší šaty i bez toho, aby vůbec svatbu plánovaly. Prostě jen z nudy pro zábavu prozkouší celý salon. Nejsem fanouškem zákazu focení a poplatků, ale ono ta mince má dvě strany.
Odpovědět
Profilova fotka
No to chapu no ... A pak my nevěsty se nemáme rozčilovat ze tam nejake mladé holky si zkouší saty kdyz to ani nepotřebuji ... Taky jsem o tom hodne slyšela no ... Tak snad na nic takoveho nenarazim tyjo ... Uvidime mam v planu se jít dívat na saty v listopadu :) myslíte ze je to moc brzo?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahojky, byla jsem dnes v Zanetce - dojmy nic moc, šaty špatné nejsou ale přístup ano. Podotýkám, že jsem byla předem objednaná. Obsluhovala mne starší paní - matka majitelky. Majitelka pak obsluhovala jinou slečnu. Obě se rozcházely v názoru zda za zkoušku šatů platit či ne. Ta mladší tvrdila, že mám platit, starší že nikoliv - jelikož jsem objednaná. Starší paní byla po úrazu - což nám sama sdělila - nebyla schopna mne ani pořádně dotáhnout, dávala špatní vleikosti, takže kdybych měla platit tto, tak fakt lituji. Starší paní je milá, ale nestačila bohužel na to. Celkově jsem se nezdržela, jelikož jsem viděla, že to nemá smysl...když mne ani nedotáhne a mladší paní radši obsluhovala NEOBJEDNANOU slečnu. Šaty špatné nebyly, ale neprofesionalita - snad má být jasné zda se platí či ne a mají vás upozotnit i hned po příchodu. TO, že to tam mají napsané a mají to zaházené papíry, tak to mi přijde opravdu nekorektní. Mnohem lepší přístup je ve Vanesse, popř. ještě Tina je akceptovatelná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?