Rychlosvatba koncem listopadu v 7. měsíci těhu - oblečení, doplňky

Profilova fotka
Holky prosím o radu, budu se vdávat koncem listopadu a budu v 7. měsíci těhotenství. Je to jen taková rychlosvatba - my s přítelem a dva svědci. Jde spíše o formalitu kvůli jménu. Přítel už byl ženatej a má dítě a já na svatby moc nejsem - nedovedu si sama sebe představit v bílých šatech se závojem a ani to není můj sen. Chceme si jen nechat udělat pěkné společné fotky - takže mix svatebního a těhu focení :-) Vybrala jsem si tyto těhu šaty z HM a přemýšlím co k nim - černé kozačky a červené doplňky? Punčocháče tělové? Navíc mám strach, že mi bude zima, ale nevím co pořídit přes ramena aby to nevypadalo blbě. Díky za každou radu. :-)
Odpovědět
Ahoj, pokud mas telo jako ta pani na obrazku tak cokoliv bude vypadat dobre. Ale delka mi pripada riskantni vzhledem k tomu jaka je venku zima a ze jsi v pokrocilym stadiu tehotenstvi, bala bych se ze nastydnes. Kozacky vzhledem k tehotenstvi bych doporucila bez podpatku jinak budes mit dost bolavy zada i nohy, ale tak budou nejspis ty saty vypadat zase dost obycejne. Nemas fotku primo v tech satech? Myslim si ze by se tak lip radilo :) Nejlepsi by byly asi dlouhy satenovy tehu saty pod ktery by sis mohla vzit puncochace a na to jeste leginy abys zustala v teple. Na ramena se da vzdycky dat nejaka krasna pashmina nebo bolerko. Mas vsude miliony ruznych satu, staci jen vybrat :)
Odpovědět
Když tyto šaty doplníte bílou kytkou, bílou květinou nebo čelenkou do vlasů a perličkami na krk, tak budete krásná nevěsta. Není třeba mít dlouhou bílou róbu. Např. návrhářka Ivana Follová se vdávala asi před 30. lety v tvídových jednoduchých šatech a moc jí to slušelo. Kozačky hnědé nebo černé a přes ramena bych doporučila bílou pašmínu. Pončocháče tělové, matné.
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha děkuji za rady :-) já právě ani moc o bílé dlouhé šaty nestojím a není to tím že jsem těhu, stejně bych si je neoblíkla ani kdybych se vdávala až po porodu bez bříška :-) Těžko se to vysvětluje.... My nebudeme mít ani dort, ani oznámení, prostě to nijak nehrotíme. Chceme mít prostě stejné jméno a být rodina a k tomu nám dort ani šaty nepomůžou.
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto Ti rozumím! Taky není můj sen dlouhé bílé a tetičky okolo ;-) Udělejte si to tak, jak vám to vyhovuje a zaručuji Ti, že na to budete mít krásné vzpomínky. Jinak teda myslím, že ty šaty jsou dost krátké, zvaž, jestli na ně máš postavu. Jestli nejsi typ na princeznovský šaty, tak bys klidně mohla mít i elegantní kalhoty, slavnostnější světlejší blůzu a výraznější doplňky podle barvy kytky, třeba do červena...ale to už je jen moje fantazie :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anjelita postavičku jako modelka na obrázku teda nemám, ale není to tak hrozné :-) jsem menší, takže šaty mám ke kolenům. Už je mám koupené a nechce se mi investovat velká částka za koupi šatů, které už potom nevyužiji.
Odpovědět
@musilkar no tak sup fotku at se nam lip radi :) Premyslela jsi o doplncich v bilo-tyrkysove? Pokud mas saty ke kolenum tak bych tam kozacky uz necpala
Odpovědět
Ja by som ešte poradila pozriet sa na šaty victoria grace - su sice drahšie, ale dajú sa nosiť aj po tehotenstve, su z kvalitnej látky, elegantne. Ja ich nosim do prace, do divadla ... Vzala by som si ich aj na svadbu :)
Odpovědět
@musilkar Šaty úplně v pohodě, k tomu bych dala nějakou pěknou květinu a fascinátor, přes ramena pelerínu nebo šál. Jen bych šla do polobotek nebo lodiček na nějakém podpatku, případně klidně i boty a la balerínky, ale kozačky se k takové události opravdu nehodí. Chápu, že není tvůj sen být klasická nevěsta, ale svatba je pro vás zjevně důležitá chvíle a ne jen papír, tak bych k tomu přizpůsobila i oblečení. Do divadla se taky nehodí kozačky a stejně tak ani na svatbu. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@anjelita kde se daji sehnat tyto šede šaty?
Odpovědět
@h_p Já tedy nejsem těhotná :-D, ale koukla jsem se na tvůj tip a jsou to nádherné šaty! Až jednou snad budu v očekávání, tak vím, kam se podívat, ukládám pro inspiraci :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?