Růžovo-bílé svatební šaty. Co na ně říkáte?

Profilova fotka
Ahoj holky, zajímal by mě váš názor na tyto svatební šaty. Svatba bude také samozřejmě dorůžova. ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Jsou určitě zajímavé, ale myslím, že Vás trochu zmenšují (výškově). Ale možná to dělá ten úhel pohledu :-).
Odpovědět
Profilova fotka
no mne sa velmi nepacia :-|
Odpovědět
Na mě moc načančaný a ta růžová tomu ještě dodává grády, ale proti gustu...vršek je ale hezký
Odpovědět
Záleží, jaký typ svatby máte. Jestli budete na zámku a mít vše honosné a bohaté, tak si myslím, že ok. Ale teda můj šálek to vůbec není. Pravda je, že někde u venkovního obřadu či na radnici byste v těch šatech vypadala asi směšně.
Odpovědět
pardon, ale tohle se mi nelíbí :-( Když svatba do barvy, tak jemně. Navíc podle mě není dobré mít přezdobené šaty a barvu. Buď jednodušší s růžovými detaily, nebo bílé s volánky, ale obojí ne!
Odpovědět
Profilova fotka
trochu z nich trnou zuby... moc sladký na můj vkus
Odpovědět
bohužel, nelíbí
Odpovědět
Profilova fotka
ee, postavu máte luxusní, netopte se v tomhle cukrkandlovým oblaku...
Odpovědět
I kdyby byly jen bílé, tak za mě ne.. Já moc na ty volánky nejsem... Postavu máš pěknou, můžeš si dovolit cokoliv. Pokud jsi ale přesvědčená, že jsou ty pravé, nenech se odradit a jdi do nich.
Odpovědět
Spíš mi v nich připadáte jako drůžička na honosné americké svatbě. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Každý má samozřejmě jiný styl, já miluju růžovou a bohaté volánkové sukně. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mi přijdou už dost sladké, ale hodně záleží, jak chcete svatbu pojmout. Nemyslím si, že by se ty šaty hodily akorát na zámek (tam už by mi to právě přišlo až moc) a že venku bys vypadala směšně, jak tu někdo píše. Podobné šaty měla @haniapepi a její svatební album je prostě dokonalé. Měla svatbu připravenou vkusně a přitom vtipně a ty šaty se k tomu skvěle hodily. Ale je fakt, že ty její se mi zdají zajímavější.
Odpovědět
Článek se načítá
Ne, me teda pripadaji takove moc cikanske.. Nic proti, ale takove preplacy opravdu nee..
Odpovědět
Profilova fotka
přiznávám, že jsem nikomu nikdy šaty nezkritizovala, ale tohle se mi nelíbí, je to moc...
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou netradiční a zajímavé. A pokud se v nich cítíš dobře tak se rozhodni podle svého srdíčka. Každá máme jiný styl a vkus...
Odpovědět
Jsou spíš na maturitní ples :)
Odpovědět
@merunek To je samozřejmě v pořádku, je to Váš den. Ale ptala jste se, co na ně říkáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na me působí moc levne a spíše kýčovité...
Odpovědět
Profilova fotka
@merunek me se libi korzet a barva..akorat to kladeni volanku vypada presne tak, v cem tu chodi ciganske nevesty. K nim mi to jaksi sedi, protoze jsou proste rozverny a jedna chce mit bohatsi saty nez druha...na tobe mi prijde, ze to vypada hodne lacine. Poohlidla bych se po jinych ve stejnem stylu, ale s jinak nabiranou sukni.
Odpovědět
Jestli chcete svatbu do růžova a budete mít sladěnou předpokládám i tabuli, tak se v ní ztratíte. Ono všeho moc škodí. Souhlasím s většinou, že jsou krásné kamkoli jen asi ne na vlastní svatbu :-)
Odpovědět
Ta sukne je hrozna.
Odpovědět
Mě se u těchto šatů nelíbí ta sukně. Jinak by jsem ale na kombinaci bílé s růžovou nic nenamítala. Loni to tu jedna nevěsta měla a moc se mi to líbilo. http://www.beremese.cz/blog/haniapepi...
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se ti libi bez do nich ,jsou netuctove a maji neobvyklou sukni i barvu ,jsi mlada holka s peknou posatavou ruzova ti slusi ,tak proc ne.....aspon budes trochu jina ,sva nevesta.....Blbym recemmse jiste nevyhnes ,ale co,kdy jindy si takovy saty obleces,kdyz ne ted na svatbu.Neni to zrovna stredni proud ,takze odvahu devce,hlavne si musis by jista .
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud cítíš, že jsou to ONY, běž do nich. ;-) Každý má jiný vkus a líbí se mu něco jiného. Popravdě se mi nelíbí ta sukně, ale stejně tak se tobě nemusí líbit moje. :-)
Odpovědět
@merunek Není to můj vkus, ale jinak nemám nic proti barevným svatebním šatům. :-) Jen mi přijde, že tě zkracují - nízko posazený pas a ta růžová zespoda tě zbytečně zkracuje. Pokud chceš volánkovou sukni, volila bych trochu jiné provedení. Prostě ti to dělá divnou postavu - dlouhý trup a krátké nohy, hezčí by to bylo naopak.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se ti líbí, běž do toho :-) Každopádně taky bych nebrala závoj a ženicha asi na tento styl šatů připravila dopředu :-)
Odpovědět
Za mě jsou už hodně šlehačkové a to mi šlehačky nevadí :-D Taky ta barevná kombinace mi přijde spíše na ples než na svatbu. nevidím v tom tu čistotu a eleganci, spíše karneval :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@endy85 Jojo, přesně toto album už jsem tady taky zmiňovala i s odkazem, moc se mi líbí :-) Tyto šaty i celá růžová svatba může působit hodně kýčovitě, ale na albu haniapepi je vidět, že to jde udělat i vkusně a originálně. Já si teda tyto šaty na svatbu představit nedokážu, ale ke zmíněnému albu jsem se vrátila už několikrát a s radostí jsem si ho prohlédla :-)
Odpovědět
@moncia jé to jsem si nevšimla že se opakuji :-) Jinak naprosto souhlasím.
Odpovědět
Nelíbí se mi - vypadaji tolik odlišně od šatů, co se dnes nosí, že mi dokonce nepřipadají ani jako svatební. Někde je méně více..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?