Růžové svatební šaty - jaká barva kytice, doplňků a barvy svatby

Ahoj holky, mám světle růžové svatební šaty a přemýšlím, jakou barvu by měla mít svatební kytice, náušnice, boty a vůbec další barva svatby k růžové. Nechci vypadat jako cukrová vata a mít v růžové všechno. Chtěla bych nějaké kontrasty. Nenapadá Vás něco? díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mé šaty měly také nádech do růžové a jako kombinaci jsem zvolila barvu nude a námořnickou modrou. Myslím, že to vypadalo dobře. Já ne růžovou moc nejsem, ale ty šaty mi prostě padly do oka :-) ;-)
Odpovědět
Kytici určitě bílou! Třeba bílé pivoňky nebo nějaké "rozevláté" květiny - to by bylo krásné a romantické :) A to samé boty a doplňky. Směřovala bych to k bílé barvě, nějaká tmavá by mohla působit hodně tvrdě. Ještě mě na boty a další doplňky napadá zlatá. Nějaké vkusné lodičky ve zlaté, bílá kytice, jemné šperky, růžové šaty... To by mohlo být to pravé :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží, jakého typu jsou šaty a jaký fototyp jste Vy. Ke světlé růžové by byla pěkná kytice bílo-zelená s růžovým akcentem, který by opticky propojil kytici a šaty. Pokud máte tmavší vlasy a chtěla byste něco výraznějšího, tak by byla vhodná i kytice třeba z červených růží anebo květin o odstín nebo dva tmavších než Vaše šaty. A pokud byste chtěla vyloženě barevný kontrast, tak zkuste mátovou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?