Rudé svatební šaty - co na ně říkáte?

Profilova fotka
Ahoj holky! Co říkáte na rudé svatební šaty, máte některá osobní zkušenost? Uvažuju o těchto, jsou úžasné..
Odpovědět
Jsou moc hezké, to jo, ale přijdou mi spíš jak na ples do Opery, než na svatbu...
Odpovědět
Profilova fotka
jsou krásné,ale taky mi přijdou spíš společenské než svatební
Odpovědět
Souhlasím s holkama...
Odpovědět
Já si myslím, že by sis měla vybrat to co se ti líbí - ať jde o barvu a o styl. Dneska si můžeš dovolit se vdát i v pytli :-) (obrazně řečeno). Šaty pak můžeš využít i na ples, když se to tak vezme :-). Takže proč ne!?
Odpovědět
Profilova fotka
Na 100% určitě ano. Je to jiné a není to fádní. Ty jsem taky zkoušela, ale pozor chtějí dokonalou postavu. já ale měla ty své vybrané dlouho dopředu. (Jukni do alba). Takže já měla ihned jasno. :D
Odpovědět
Jsou krásné tak proč ne? Nebudeš tuctová nevěsta ;-) A se závojem budou svatební raz dva ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nevim, mně to prostě evokuje santu clause :-D ale to nevadí, já třeba proti hezkým barevným svatebním šatům nic nemám, ale je pravda, že tyto (i tím jak jsou užší) působí spíš společensky... Ale pokud se ti líbí, neřešila bych to... Mně by se líbilo víc něco typu těchto: http://www.wedding-planning-101.com/i... ... :)
Odpovědět
já se taky nebudu vdávat v bílých..já myslím, že jestli se v nich cítíš, určitě do nich jdi. Svatební den by sis měla připadat nejkrásnější a pokud to bude v těchto šatech, pak byla volba správná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tyhle šaty vypadaj v 90% případů úchvatně bohužel jen na manekýně v katalogu (nalámeme holku na starožitnej kredenc, případně postavíme na basu od piva, sukně to schová a ejhle manekýna má nohy dlouhý jak tejden před vejplatou...plus šílený grafik, kterej si s tim trochu pohraje v příslušným grafickým programu), na "živý slečně" budou vždycky vypadat jinak a "obyčejnějc". Nicméně vybírej podle svýho vkusu, temperamentu, nálady a přání a i když bys měla šaty třeba zelenopruhatý, je to jen a jen tvoje volba ;-)
Odpovědět
TERCOVKA - Co se týká barvy, určitě se rozhoduj podle sebe. Je to přece tvá svatba a pro tebe to má být úžasný okamžik, na který budeš ráda vzpomínat celý život. Mohu potvrdit, že červené šaty jsou v poslední době hodně populární a nejen červené. Od růžových, modrých, černých...... Mé kamarádce jsem dělala šaty červeno-černé se stříbrnou výšivkou a každý šaty obdivoval. Šaty, které sis vložila, že se ti líbí jsou krásné a pokud má na to člověk postavu, tak proč ne. Ono to není o upravených fotkách a modelkách. Ono je to o člověku, který šaty šije, jaké použije materiály a jak si dá na ušití záležet. Držím palečky s výběrem.
Odpovědět
Profilova fotka
Před slavnou svatbou královny Viktorie nebyla bílá považovaná za klasickou svatební, většina nevěst se vdávala ve žlutých nebo červených šatech. To až posledních pár desítek let jsou nevěsty skoro všechny v bílé. Takže proč ne barevné :-)
Odpovědět
cokoliv, v čem se budeš cítit dobře!! BTW jsem pro vše neotřelé :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kineka Jé ale ty jsou taky krásné..A odkudpak?Je pravda že na té postavě by se muselo ještě zapracovat.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@tercovka to opravdu nevím, je to jen ilustrační obrázek z googlu bez zdroje :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?