Ruční zdobení šatů?

Profilova fotka
Chtěla jsem založit toto fórum pro inspiraci a taky ze zvědavosti, kolik nevěst, si také samo upravovalo šaty, myslím tím zdobení, korálky, výšivka atd... Prý by si nevěsta neměla své šaty šít, ale aby si je nemohla ani dozdobit, to snad neplatí ;-) Já jsem si levně sehnala šatičky z tylu, s krajkovým korzetem, na který si vyšívám korálky dle vlastního vkusu, přikládám pár ukázek. Je to piplačka, ale už teď se teším na finální podobu, která bude nejspíš dosti odlišná, od toho, jak šaty vypadají teď. Postupně budu přikládat pokroky ve své tvorbě :-) Do května času zatím dost. První fotka je "Před"
Odpovědět
Už mám sice "po", ale musím říct, že jsi fakt šikovná! :-) já bych ani nevěděla, jak na to :-)
Odpovědět
Jsi šikovná, to bude luxusní korzet. Taky jsem šaty dovyšila perličkami, ale ne tak náročně jako ty, ale zato jsem je vyšívala celé (jsou celokrajkové) i s vlečkou. :-) :-p Spotřebovala jsem kolem třičtvrtě kila rokajlu. :-D
Odpovědět
přikládám taky fotku :-) :-) Je to kus krajky asi tak 15 x 15 cm :)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda mate muj obdiv za trpelivost, ja bych to vzdala asi po peti kytickach na krajce :-D
Odpovědět
@lucineni No však jsem měla po pár dnech vyšívání obrovskou krizi, že to nedám, ale dala jsem to. :-D :-D No a teď mi to i chybí a klidně bych zase něco vyšívala. :) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za kladné ohlasy :-) Máte to také krásné, já jsem taky zvědavá na "účtenku" za perličky, asi jich padne hoodně, i když nejspíš korzet vyšiju jen do pasu do ztracena a přes pas budu mít saténovou mašli, ale ještě se rozhodnu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?