Retro svatební šaty

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, mám na vás prosbu, dotaz. Ráda bych se vdávala v retro svatebních šatech, tedy krátké, styl 50.-60.léta. Můžete mi poradit, kdo máte zkušenosti, který svatební salón v Praze, Kolíne, Českém Brodě či Kutné Hoře by nabízel výběr takovýchto šatů? Moc děkuji :).
Odpovědět
Přijďte se podívat do Linie, šiji hodně krátkých šatů, většina je se širokou sukní a spodničkou ve stylu 50.let. Můžete si je vyzkoušet a domluvit se na šití podobných, vybrat si látku a detaily střihu.
Odpovědět
Já mám taky retro představy o svatebních šatech a za mě bych ti doporučila miabella.cz. Siji krásné šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Simona Tošková má krásné modely na fléru😊
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsem modni navrharka, siju na miru :) mam ukazku kratkych a dlouhych svatebnich satu v ruznich stylech - 60 leta, vintazni, prvni republica atd. Rada vytvorim pro vas nove jedinecne saty! NANAY - Be in STYLE, Be who you are!
Odpovědět
Profilova fotka
@mennfiss Znáte Lazy Eye? Dělají šaty ve stylu 50. let....i svatební. Mají jak hotové modely, tak si můžete nechat ušít na míru.
Odpovědět
Rozhodně zkuste http://www.miabella.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@modrokvet prý letos nešije svatební. Taky jsem ji zkoušela. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Štěpánka Skalická, ušije jakékoli dobové šaty, ale je z Veverských Knínic, kousek od Brna. http://moda-minulosti.cz/uvod/ Její šaty měly obrovský úspěch na dobovém plese.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?