Recenze/zkušenosti/doporučení svatebních salonů v Brně, Olomouci a jejich okolí

Milé dámy, ráda bych se Vás zeptala na aktuální zkušenosti se svatebními salony v Brně, Olomouci a okolí. Máte doporučení? Prioritou jsou pro mě neotřelé střihy a kvalitní krajka. Na ceně mi nezáleží. Děkuji Vám předem a přeji příjemné svátky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, Brno nevím,ale v Olomouci jsem prošla 3:) Sallon Bella - značkový šaty, jedny se mi fakt hodně líbíly, nicméně ceny dražší (ale jak si psala, tak cena bude v pohodě), mají i šaty, které mají kapsy:D:D pak jsem byla v salonu Mona, tam mají také hezké šaty, vyzkouší ti kolik si jich vybereš:) a pak jsem byla v salonu na dolním náměstí a tam mají jen pár šatů, většinu v ivory, champange a tak podobně, čistě bílýcj jen pár a nic moc:) Snad ti to nějak pomůže:) P.S. líbila se mi CAXA,ale poplatek za zkoušení mě odradil.
Odpovědět
@anetka9 Děkuji za příspěvek. O poplatku u CAXA jsem nevěděla. Můžu se ze zvědavosti zeptat, kolik si účtují? Zaujal mě salon na Dolním Náměstí, nevěděla bys od koho šaty berou? Je to no-name nebo spolupracují s nějakou konkrétní "značkou"? Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@ketu Kolik je to nevím, já jsem to našla někde na stránkách nebo tady a tak jsem tam ani nešla. Ono hodně salonu dělá, že když si pak šaty u nich půjčíš, tak ti ho jakoby odečtou, ale málokdo projde jeden salon a půjčí si.:) Jinak nevím od koho šaty berou, ale mají šaty levnější o dost než jinde, ale přijde mi, že je nemají v moc dobrém stavu..a tak nějak nepasují na konfekční velikosti, jsem si zkoušela 40 a všude jinde mi šaty byly dlouhé akorát nebo na boty s podpatkem a tady ani 10cm podpatky nepomohly..:D No můžeš tam mrknout:) V těch třech, co jsem byla já, se nikde poplatek neplatí:)
Odpovědět
Caxa v Brně - poplatek žádnej ;-)
Odpovědět
To je divný..proč se v Olomouci v Caxe platit musí a v Brně ne??? Já osobně když jsem zjistila, že se někde platí, tak jsem tam ani nešla. To raději za tu částku koupím něco synovi a šaty si pujčím jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
ja tedy byla v listopadu v olomouci v caxe na zkoušce šatů a nic jsem neplatila :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se to asi už změnilo:)) Omlouvám se za mystifikaci:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?