Rada - jaká spodnice

Profilova fotka
Ahoj holky.. chtěla jsem se poradit s někým kdo měl podobné šaty. Mám tyhle (viz fotka) .. na fotce s nejužší jednokruhou spodnicí.. ale příjde mi že to z nich dělá takový zvon. Nebyla by lepší tylová bez kruhu? Nejraději bych spodnici neměla žádnou, ale šaty jsou docela těžké (vrstva tylu s krajkami, dvě vrstvy saténu) a nevím jestli bych bez spodnice byla schopná někam dojít :-D Díky za rady..
Odpovědět
Ten kruh bych tam asi nechala, ale našila bych tam třeba i ručně, přes něho a nad něho ještě tak dvě řady tylových volánů. To by třeba ten tvar tak nějak celkově změkčilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím ,že by byla lepší Tylova bez kruhu;-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za reakce holky.. taky si říkám jestli by nebyla lepší tylová. jako například tahle: http://www.spolecenske-saty-martina.c... ale zas je obrovská už možná :)
Odpovědět
@ssskorna obrovská není, taky jsem měla tylovou (2 vrstvou) a nezdá se to, ale těžké šaty ji splácnou, že není skoro ani poznat, že nějakou máš. Vzala bych si spodnici s širším kruhem, než máš na fotce, a na to bych ještě našila tylovou vrstvu, aby kruh nebyl pod šaty vidět (nebo na tu spodnici s kruhem navléknout 2vrstvou tylovou, tak jsem to měla já). Zní to sice, že se v tom nepohneš, ale v reálu je to v pohodě...
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff díky za radu, zní to tak :-D a myslíš že se bude dát chodit i jen v tylové? bez kruhu?
Odpovědět
@ssskorna chodit se určitě dá a je to ještě pohodlnější než s kruhem, ale když už na fotce máš pod šaty spodnici (a na fotce to vypadá, že by to ještě něco chtělo - ta sukně je širší a jakoby není ničím vyplněná), tak bych objem rozhodně neubírala...ten tyl samotný opravdu skoro není poznat.
Odpovědět
Profilova fotka
Diky díky:)) a objednavala jsi ji odnekud?
Odpovědět
Profilova fotka
Kruh bych nechala, obávám se, že bez něj nebudete schopná chodit - materiál se vám zamotá mezi nohy a co pak, navíc to přidá strašné váhy šatům. Takže bych buď pořídila s větším kruhem - nebo - nějakou spodnici přes, co by byl nahoře spíše hladká a dole trochu nařasený tyl. Ale jednodušší bude větší kruhová spodnice. Jinak ač jsem nikdy fandou kruhů nebyla, na vlastní svatbě jsem je neuvěřitelně ocenila - měli jsme přes 36°C a díky spodnici jsem se od pasu dolu nepařila.
Odpovědět
@ssskorna měla jsem šaty šité u krejčové a spodnici mi šila taky ona, tak bohužel neporadím...
Odpovědět
@esufi mně bylo bez kruhu úžasně a naopak kruh mi překážel při sezení nebo v autě... ale pod šaty na fotce bych ho dala...chce to vyzkoušet víc variant, což se bohužel asi těžko udělá :-/
Odpovědět
Profilova fotka
taková ta ala mořská pana. takto jsou hodně splihlé a takové uvadlé. určitě bych spodnici dala.
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff chápu, jde určitě i o druh šatů - tyhle jsou poměrně úzké, není to klasické áčko. Osobně mám pocit, že v autě při sezení vadí snad jakékoliv šaty, které nejsou antik či krátké, zkrátka všechny, co nepotřebují spodnici. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@esufi mně přišlo, že se mi v autě ten kruh i trochu zdeformoval (měli jsme přejezd cca hodinu). Na fotkách nic není vidět, ale od té cesty jsem prostě pořád měla pocit, že se to nějak hnulo a už to není jako předtím. To samé při delším sezení na hostině - měla jsem prostě pocit, že hrozně rychle chytá tvarovou paměť...
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff neposoudím, asi jde dost o materiál - já jela jen asi 10 minut a kruh jsem měla málem jak vlastní volant :-D ale zaplaťtohonahoře, že se ten materiál už dělá jinak - před cca 12 lety jsem byla na akci u kamarádů a šli jsme do restaurace kousek odtamtud, vystupovala ženština s obručovou sukní z hummeru a jedna obruč praskla - prošla jí lýtkem, takže místo hostiny jela rovnou do nemocnice...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?