Půjčení šatů - výstřih na zádech do V - poraďte značku, salon, konkrétní šaty

Ahoj holky, sháním svatebky s výstřihem na zádech do V, střih nejlépe mořská panna (jen s malým zvonem) nebo i jiný, na malou postavu (155cm), klidně krajkové, vintage look. Poradíte konkrétní značku šatů nebo salon na severní Moravě, kde by takové mohli mít? Díky za tipy.
Odpovědět
já svoje prodávám, nelíbili by se? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko Dobrý den, řekla bych, že šaty podobné vaší představě máme v našem obchodě. Kromě té krajky (třeba budou ještě vhodnější v nové kolekci koncem ledna). https://elody.cz/obchod/vse/model-1049
Odpovědět
@petastastna Jsou hezké, ale na mě by se musely hodně zkracovat a pak bych je neprodala dál, ale děkuji.
Odpovědět
@terezamartinkova Děkuji, ale chtěla bych si šaty dopředu vyzkoušet a půjčit, ne nechat šít.
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko V pořádku, to chápu 8-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko Jakou potřebujete velikost?
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko Každopádně si myslím, že pokud máte 155cm, není pro Vás střih mořské panny příliš vhodný. Zvláště pokud si šaty chcete půjčit. Šaty v salónech jsou v konfekčních velikostech a vypasované modely vypadají úplně jinak na nevěstě se 175 cm a nevěstě se 155 cm. Budou Vás ještě zmenšovat a vypasovanou část budete mít na jiném místě než tam, kde by měla být. Doporučila bych spíš A-střih. Je to ale samozřejmě na Vás ;-)
Odpovědět
@svatbasnu To jsem si načetla taky a myslela si, že mi vůbec nepadne s ohledem na výšku, ale ono hodně záleží na tom, jak je ten zvon dlouhý. V salonu jsem si vyzkoušela jeden typ s menším zvonem a padly výborně (bohužel se nemohlo fotit). Nevím jestli se vyjadřuji úplně přesně, ale klasickou mořskou pannu jako třeba tady http://www.svatba-kytice.cz/kytice-sv..., to máte pravdu, že tu si opravdu dovolit nemůžu, tohle už je ale lepší: https://www.vinted.cz/damske-obleceni... , nebo toto: http://www.studioagnes.cz/svatebni-sa..., případně http://www.studioagnes.cz/svatebni-sa.... Když už ale nějaké najdu, většina je vzadu na šněrovačku, mi by se líbil právě výstřih do hlubokého V. Většina webů shodně s Vámi radí mému typu postavy princeznovské s áčkovou sukní. Tento typ fajn, ale připadá mi často tuctový, proto hledám spíše něco elegantního.
Odpovědět
@svatbasnu většina šatů mi padne ve vel. 36, některé ve 34
Odpovědět
@kocisko Nejde jen o míry přes prsa a přes boky, ale i o výškové poměry. Svatbasnu se vám to snažila vysvětlit - šaty se většinou šijí na výšku 170-175cm, při výšce 155cm budete mít pas šatů níž o několik cm a sukně vám nemůže sedět vůbec. Každé úzké šaty je třeba upravit přesně na míru nositelky, jinak nesedí. Svatební šaty se nešijí z pružných látek, takže je třeba dodatečná úprava. Pokud trváte na úzkém střihu s rozšířenou sukní, bylo by asi jednodušší uvažovat o ušití šatů na míru.
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko Pokud se Vám líbí tento styl, tak bych doporučila opravdu šaty chodit zkoušet a hledat, které Vám padnou. Zeptejte se také, jestli je lze hezky zkrátit. V druhém odkazu, co posíláte, vypadají šaty skoro jako A styl, který kopíruje boky. Z naší nabídky bych Vám mohla nabídnout šaty Fenix a Gracija. Oboje by měly jít zkrátit. Plánujete podpatky?
Odpovědět
Profilova fotka
Obávám se , že s Vaší výškou a typu střihu , který chcete asi neseženete. Pokud by jste se rozhodla pro šití , rádi Vám šaty v našem salonu ušijeme. Salon Vanessa Havířov
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobry den, nabizim usiti na miru. Sidlim na Vinohradech v Praze. Mela jsem spousta zakaznic ve vysce 155-165 :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?