Prosim o radu - unahlena koupe

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, před pár dny jsem byla v salonu v Polskem Těšíně. Zkoušela jsem si tam šatičky a líbily se mi, ale teď nevím, zda jsem neudělala blbost. Líbí se Vám na mně? Na fotce mám šaty, které mi ušijí větší a také delší a všijí mi tam podprsenku. Nejblbější je, že jsem zaplatila už zálohu a šaty nejspíš nejdou stornovat. Nevíte jestli by nepomohla nějaká spodnice, aby šaty byly více bohatší? Vážně nevím, co dělat :(
Odpovědět
Tak můžeš si vzít spodnici a sukně bude působit bohatší. Ale podle mého názoru ti ty šaty sluší takhle, splývavé a fakt bych to tak nechala (větší a delší, samozřejmě)
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tvaru postavy (sirsi ramena nez boky) bych volila jiny strih. Chtelo by to sukni, ktera se uz od pasu hodne rozsiruje, aby se ten nepomer vyrovnal. Dal se mi na vas nelibi, ze jsou ty saty zepredu az ke krku, dela vas to starsi. Celkove za me ne, hledala bych dal.
Odpovědět
Profilova fotka
Bohuzel uz to asi nepujde stornovat, šíji mi je v Polsku :-(
Odpovědět
Ty šaty nejsou špatné, jestli vám je šíji, domluvila bych jiné zapínání než šněrování, knoflíčky, zip. Vypadá to elegantněji. Ten výstřih by šel určitě také řešit, je to tyl.ten se dá vystřihnout po obrysu krajky. Takovéto úpravy vám jistě udělají. A ty šaty pak budou určitě ve výsledku ke spokojenosti. Všechny detaily , všita podprsenka, zapínání pozvednou šaty neuvěřitelně. Toto je takový polotovar, tak vás chápu, že jste znejistěli. Uvidíte, že až budete načančána, bude to bezva.😉
Odpovědět
Profilova fotka
šaty jsou moc hezké. Střih sukně není určený na velkou spodnici,tu bych větší nedávala. Foto klame - záleží z jakého úhlu a vzdálenosti fotíte. Postava pak vypadá jinak Jen je máte krátké a malé.Až budou ušité k Vašim mírám, bude to vypadat úplně jinak.Byla bych v klidu ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Mi prijdou moc hezke, elegantni a decentni. Jen bych mozna opravdu upravit ten vystrih.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem byla v podobné "rejži". Nejdřív jsem si totálně zamilovala jedny šaty, ale problém byl, že byli jenom k půjčení a šíleně drahé. Ale mámě se taky natolik líbili, že mě přemluvila, že mi je zaplatí. Byla jsem z těch šatů natolik "zblblá", že jsem souhlasila a zaplatili jsme zálohu. Ale ta cena mě mrzela čím dál víc a víc, až jsem jednou skočila do jiného salonu, kde jsem si jiné šaty rovnou koupila. A hned jak jsem za ně zaplatila, jsem začala litovat :-D Ani vzdáleně se nepodobaly těm půjčeným, hlavně co se týče kvality látek. Zrazu jako klasická ženská jsem začala opět toužit po těch, které jsem měla původně zajednané. :-D Proto jsem ty koupené prodala tady na bazárku a měla ty půjčené, které jsem nakonec naprosto zbožňovala. Ty kupované jsem prodala až půl roku po svatbě, ale nevadí, hlavné je, že jsem je prodala. Ale abych ti mohla poradit, tak udělej to, co já. Nelám si hlavu již zaplacenou zálohou nebo nějakou šancí to stornovat. Normálně bych si je vyzvedla, ještě jednou vyzkoušela již hotové, a jestli se vám opravdu nebudou líbit ani přizpůsobené vaší postavě, tak bych je hodila na bazárek a našla si jiné šaty, které budou přesně takové, jaké jste si vysnila.
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s holkami @babizdenka a @a_heidenreichova. Až se budou šaty šít, domluvila bych si několik zkoušek a postupně je upravovala - přesná délka, šířka sukně, splývavost nebo bohatost, výstřih lichotící vašemu poprsí, zdobení .... Uvidíte, že ve finále to budou ty nejkrásnější šaty, které budete milovat. Jako já ty svoje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc všem děkuji za vaše názory, rady apod. Cítím se teď trošku jistější a i nálada se zlepšila, snad mě příští zkouška šatů ještě více ujistí a budu se sama sobě líbit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty bych trochu zjednodušila, přijdou mi zbytečně komplikované zezadu i zepředu. Výstřih je zbytečně vysoko a vypadal by lépe, kdyby si více "pohráli" s tvarem výstřihu. Krajka je hezká, ale jak je na ramenou, tak mi přijde příliš nahuštěná, udělala bych krajkové aplikace řidší, vypadalo by to lépe a přirozeněji. Pokud je řasená část přes prsa, tak mě na fotce "ruší" další nařasená část pod prsy a pak je tam další část s krajkou. Ubrala bych. V jednoduchosti je krása :-) věřím, že Vám šaty upraví dle Vašich představ a pokud byste s nimi nebyla spokojená, tak budu ráda, když se rozhodnete využít moje služby pronájmu i šití šatů :-) hezký večer přeji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?