Prosím o radu ohledně těchto šatů

Ahoj, prosím poraďte. Vlečka se mi moc líbí, ale nejsem si jí úplně jistá. Jestli třeba po připnutí nebudou šaty moc těžké. Nechci se převlíkat do půlnoček, chtěla bych v nich vydržet celou dobu. Šaty si objednávám přes internet a paní je šije přímo na míru (reference kupujících má výborné, takže se nebojím že by neseděly). Jelikož jsou šité na míru uvažuju jestli tam tu vlečku nechat, nebo rači bez. Byla jsem zatím ve dvou salónech, kde jsem zkoušela šaty s vlečkou i bez a pořád si nejsem jistá. Jedna paní říkala, pokud se v tom cítím, ať si pořídím klidně s vlečkou a druhá zase, že když je to takový materiál, tak se hodně trhá a jsou s tím problémy. Kdybych je nechala s vlečkou, tak bych měla kratší závoj a kdyby vlečka nebyla, tak dlouhý ,,vlečkový" závoj :) Opravdu vůbec nevím. Moc prosím o radu.
Odpovědět
1
2
U těhle šatů bych šla tak nebo tak bez závoje....Už samy o sobě jsou dost zdobené, docela dost volánková sukně...tak aby to nebylo přeplácané..já bych k tomu volila pak nějaký takový účes jak jsem přidala fotky....kámoška měla taky tak zdobené šaty( hodně podobné) k tomu měla rozpuštěné natočené vlasy po boku sepnuté..bez závoje jen po bocích měla zdobný hřebínek a vypadalo to mooc pěkně... :-)
Odpovědět
No asi máš pravdu :) Účes bych chtěla takový podobný, možná ty vlnky hozené na bok, ale něco na ten způsob. Jenom si moc nejsem jistá tou bohatostí šatů a vlečkou, i když se mi moc líbí. Kamarádka měla i s vlečkou? A co na ně říkala? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lluucc tak toto je teda mazec vlečka! :-D já bych ji nejspíš nechala, ale zkrátila na únosnou míru a tak, abys mohla mít dlouhý vlečkový závoj :-) i když já osobně bych u takových nadýchaných a zdobených šatů žádný nedávala.. ale to je věc vkusu a názoru ;-)
Odpovědět
To je asi fakt. To mě nenapadlo je jenom zkrátit :D Díky moc za radu :)
Odpovědět
@lluucc Osobně bych vlečku nedávala. šaty jsou hodně bohaté a pokud chceš v šatech vydržet celou noc, mohla by u večerní zábavy překážet...
Odpovědět
@lluucc ano, měla i vlečku ale měla ji kratší:)dala se pak zapnout v zadu takže to bylo dobrý že se mohla fotit tak i tak a večer ji měla zapnutou...sukně byla vyrobena z týlu nebo něčeho takového lehkého tak tak sukně nebyla zas tak težká jak vypadala...kdyby byla z něčeho jiného tak to by se utahala:)
Odpovědět
@zuz34 samozřejmě jak ji zapla (byly tam knoflíčky) tak nikdo nic nepoznal že je tam něco co tam nemá být...:) pěkně to v té sukni zaniklo:)
Odpovědět
Nechala bych je bez vlečky. Mně osobně se volánkové šlehačky moc nelíbí, ale to je můj problém. Každopádně si myslím, že ta vlečka už by byla zbytečně moc a i bez ní budou šaty hezké. Takhle moc zdobená vlečka ti bude, podle mě, většinu dne akorát překážet, protože si nedovedu představit, jak ji připnout, aby to bylo praktické a zároveň to vypadalo hezky ;)
Odpovědět
@ttm opravdu to bylo praktické ty knoflíčky a vypadalo to i tak moc pěkně poslala bych foto kdybych byla na svém počítači..
Odpovědět
Moc děkuji holky. Jak to tak čtu, tak asi nakonec bez vlečky, i když se mi tak moc líbí :) Šaty už tak jsou dost bohaté a když se to vzadu připne, tak se to ještě zvětší. A při sezení na židli, nebo při tanci by to asi nebylo úplně pohodlné :(
Odpovědět
Profilova fotka
@lluucc ja vlecky a obri sukne primo miluju, takze za me klidne vlecku nechej :-D Akorat bych uz pak sla do ucesu bez zavoje, nebo misto princezny budes vypadat jak irsky kocovny nevesty..a to mi ver, ze nechces :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@lluucc ja mam taky saty s velkou vrstvenou sukni a dlouhou vleckou, schvalne jsem se v nich prochazela po salonu sem a tam, sedala, vstavala a ja nevim co, abych zjistila jestli je to nepohodlny. A jsou uplne v pohode. Kdyz sedis mas vlecku naboku, nicemu ti neprekazi, pri tanci a prechazeni si ji nadzvednu (mam na konci satu prisitou stuhu, kterou si pretocim pres zapesti a tim se mi vlecka zvedne ze zeme, takze mi ji nikdo neprislapne). Dulezity je, aby ti saty sedely v korzetove casti. Kdyz budes moct dychat a budou pohodlny pres prsa a pas, pak neni moc co resit.
Odpovědět
Článek se načítá
No je trochu problém, že je to šité na míru, takže si je dopředu nevyzkouším :-| Proto ani nevím jak budou těžké, a nechtěla bych si kazit den jenom proto, že bych byla utahaná z nošení vlečky. Rači asi vsadím na jistotu a půjdu bez :)
Odpovědět
Hned na zacatek poznamenam, ze ty saty jsou absolutne mimo muj styl a vubec se mi nelibi. Ale kdyz uz, tak asi takhle - ta vlecka na obrazku je opravdu obrovska, bude neprakticka nejen pro tebe, ale i pro svatebcany. Zcela urcite ti to nekdo parkrat prislapne. Navic si nedovedu predstavit, ze by se to dalo nejak dobre a vzhledne pripnout. Takze za me spis bez vlecky. A za me rozhodne bez zavoje a bez ucesu s vlnami. Zavoj si k tomu nedovedu predstavit vubec, nebude se to hodit, budes v tom ztracena, bude se tlouct styl sukne se zavojem. A co se tyka vlasu, za me bud uplne hladky drdol bez vlnitych pramenu nebo vyzehlene hladke vlasy. Cokoli jineho k tak vyraznym vlasum bude pusobit na styl panenky zapichnute v cukrove vate...
Odpovědět
@kacenkakaca Děkuju za radu, od závoje už taky pomalu upouštím :) Ale vlasy jenom obyč vyžehlené nechci, to mám každý den, a cítila bych se tak asi ve svatební den blbě. A s uhlazeným drdolem asi taky. Připadala bych si že mám malou hlavu (oproti těm šatům) :D Nemyslím že by se to moc hodilo. Líbí se mi ty kudrnaté sepnuté volně dozadu, nebo na bok. Líbili se mi i květy v tom zapletené, ale to se k těmhle šatům bohužel nehodí. Každopádně děkuji za názor :)
Odpovědět
@lluucc No pokud vlny, tak bych urcite zvolila takovy uhlazenejsi styl nez ty "propletene hady" /bez urazky/, takovy ten peclivy vzhled.
Odpovědět
@kacenkakaca Jo jasně, chápu co myslíš :) No je to ještě daleko, tak až do takových podrobnosti jsem to neřešila. Mam jenom takovou ,,hrubou představu" :)
Odpovědět
myslim, ze kazdy ti tu poradi neco jineho, podle toho, jaky ma nebo nema vztah k vlecce. Za me - kdyz se nemuzes rozhodnout, udelej kompromis, ktery uz tu nekdo radil - nechej si vlecku udelat, ale kratsi, proste jen vzadu trochu prodlouzena sukne. Ja mela domluvene saty bez vlecky a na posledni chvili jsem si to po dlouhem vahani rozmyslela, kdyz uz saty byly nastrihane a rozesite. Nastesti se saty strihaji o neco delsi, aby se pak pri zkousce mohla zastrihnout delka podle vysky nevesty a botu, ktere si prinese, takze vepredu mi to ustrihli tak nejak podel podlahy a vzadu nechali delsi, co aktualnid delka sukne umoznila. Mne tohle prijde jako typ satu, u kterych kdyz vlecku ustrihnes uplne, tak se pulka krasy saty ztrati a v tom nadychanem bez prodlouzeni vzadu bys mohla vypadat jako "selka", kousek bych ji tam nechala, cela by nejspis byla dost otravna, i kdyz je krasna
Odpovědět
Ty šaty na fotce mi přijdou upravené fotoshopem, myslím, že ve skutečnosti nemají tak obrovsky širokou sukni a tedy i ta vlečka nebude tak dlouhá.
Odpovědět
Upravené asi jsou, ale podle paní, která si šaty také pořídila prý odpovídají obrázku. Šaty bych asi chtěla buď s vlečkou, nebo bez. Takový nějaký ocásek se mi moc nezdá, nevím jestli bych se v tom cítila.
Odpovědět
@lluucc hlavne se pa i zeptejte jrstli vam k nim da i kruhovou spodnici nebo jestli si ji mate koupit sama...protoze bez spidnicd urcite tak pekne nebudou vypadat
Odpovědět
Tak spodnice není v ceně, ale paní je ochotná a sežene všechno kolem (spodnice, šperky, boty) v dost přijatelné ceně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný princeznovský! vlečku bych zrušila, nebo přinejmenším zkrátila a určitě bez závoje, to nejsou úplně šaty do kostela.
Odpovědět
Ahoj, na mne jsou šaty takové moc nadýchané, ale to je pouze můj osobní názor a rozhodně ti ho nepodstrkuji - k vlečce, měla jsem a myslela jsem, že velkou, ale k téhle se to asi ani nepřiblížilo. Nebezpečí je, že když jsme se fotili venku v přírodě tak jsem ji zatrhla na nějaké větvičce, naštěstí zespodu, ale díkybohu, že šaty byly moje a taky byly pěkně zamazané, počasí nám moc nepřálo...Ale je to nádhera jak když jdeš tak se tak krásně za tebou rozprostírá...
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni na fotky @xb111, měla podobný šaty s kratšší vlečkou, tak třeba by ti řekla její zkušenost a praktičnost :-)
Odpovědět
Moc děkuju za rady holky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Páni, tak tomu hovorím kopa šľahačky :-D Ja by som asi volila kratšiu vlečku, táto dĺžka mi príde až prehnaná a určite bez závoja, inak by toho už bolo moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@lluucc Dobrý den, na základě zkušeností z našeho salonu bych doporučovala tento model úplně bez vlečky. Sukně je hodně široká a vlečka k tomu navíc extrémně dlouhá. Pokud byste chtěla vlečku přichytit na do zadní části, abyste měla šaty na tancování a chůzi v rovině, budete tam mít např. 20 knoflíků. Naše nevěsty mají mnohdy problém najít 5 knoflíků u méně objemných šatů :-) Ještě není jistota, že to ty šaty vydrží tíhu připínaného materiálu. Stačí to pak malinko přišlápnout a máte to roztrženo a už to nebude držet připnutý tvar. I kdybyste si vlečku nechala udělat kratší, tak to nic neřeší. Vzhledem k šířce to bude také spousta knoflíků. Jsem si téměř jistá, že s připnutou vlečkou u těchto šatů nevydržíte celý večer bez převlékání. Máme v salonu podobný model M1208L, u toho to ještě přichytit jde, ale je to taky na víc úchytů a objem šatů při sepnuté vlečce je také velký.
Odpovědět
Ahoj, já vlečku měla.. sice teda jiný materiál, ale jsem ráda že jsem ji měla. Moc mi nepřekážela, pod vlečkou jsem měla uchytky takže když jsem řádila na parketu tak jsem si šaty chytla a tradá. V šatech jsem vydržela do večera, převlíkala jsem se jen z důvodu že jsem se už bála abych je moc neušpinila jinak bych v nich vydržela dýl. Ale rozhodně doporučuju šaty s vlečkou. :-)
Odpovědět
Moc děkuji všem za rady :) Nakonec jsem se rozhodla že budu bez vlečky :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?