Prosím o radu ohledně šatů, jsou vhodné?

Dobrý den, potřebovala by jsem poradit zda jsou tyto šaty vhodné jako svatební, ony svatební totiž jsou, jenže všichni čekají nevěstu v bílém a to mě jediné odrazuje. Vyzkoušela jsem si tolik bílých a žádné mi neseděli a neslušeli jako tyhle :-) Tak Vás prosím o radu :-)
Odpovědět
1
2
Za mě určitě ;) Jsou nádherné a navíc v originalitě je síla. Navíc je to Vaše svatba a jde hlavně o to, aby Vám bylo příjemně ;)
Odpovědět
@galikl Děkuji moc za Váš názor, napsala jste to krásně, stručně a výstižně. Bohužel jsem váhavý člověk a poté co jsem na ně složila zálohu, tak jsem si začala být opět nejistá jen v tom že nejsou čistě bílé a zda se hodí k nevěstě:-)
Odpovědět
Šaty jsou nádherné a jak již bylo řečeno originální, já také nemám čistě bílé, ale šaty mi sedli a já se v nich cítím skvěle a to je hlavní, jak se v nich budete cítit to z vás bude vyzařovat ;-)
Odpovědět
Jděte do nich, nádhera! hlavně ať se v nich cítíte dobře vy!
Odpovědět
@majdinecka Myslím, že tím procesem váhání si nakonec projde každá nevěsta. Já se takto koukala na fotky ze salonu snad denně a pořád jsem se tím znervózňovala. Pak jsem si ale uvědomila, že přesně takové jsem vždy chtěla, a že se v nich cítím úžasně. A tak to má být ;) . Třeba jen přizpůsobte odstín košile ženicha, aby Vás neznervózňoval rozdíl barev, ale určitě šaty jako takové pro nevěstu vhodné jsou ;). Budete krásná ;)
Odpovědět
@majdinecka O šatech vůbec neváhejte, budete krásná...
Odpovědět
@majdinecka Ty mě baví :) Neváhala bych
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou nádherné a originální. Jděte do nich, pokud se Vám líbí :-) Navíc si myslím, že v dnešní době už nic není nemožné :-) Nevěsty začínají volit stále častěji odlišné typy šatů než na které jsou všichni zvyklí. Ať už se jedná o šaty krátké, barevné, antické atd. Tyto šatky jsou opravdu moc krásné a vůbec bych se jich nebála.
Odpovědět
Pokud se v nich cítíte a byla jste z nich hned napoprvé "paf", vykašlete se na nějaká očekávání. Jak se říká: 100 lidí=100 chutí, třeba se nebudou líbit všem, ale to přece ani nemusí! Je to VÁŠ den a VY se musíte cítit skvěle! PS: hlavně už nekoukejte po dalších, udělejte si fajfku v seznamu - šaty MÁM - a zabývejte se dalšími maličkostmi ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krasne!!!! A pokud se v nich citite dobre - to je to dulezite vemte si je a pak nam vsem poslete fotecky ;)
Odpovědět
Moc Vám všem děkuji za vaše upřímné názory, pomohli jste mi se ujistit v tom že to jsou ty pravé:-) Byla jsem ve 4 salonech a tyhle jsou z posledního, byla jsem z nich paf, ale jak jsem říkala pak jsem začala váhat nad barvou a začala koukat na jiné svatební šaty což jak říkáte je chyba:-) Pořád jsem si myslela že můžu najít hezčí, jenže vím že stejně když vás váš partner uvidí jak tam stojíte u oltáře určitě nepřemyšlí nad tím že šaty mohli být ještě krásnější a v jeho očích jste stejně nejkrásnější, jsou to přeci jen šaty, ale chápu že pro nás nevěsty je to jedna z těch nejdůležitějších věcí a nejtěžší při rozhodování. Ještě jednou Vám všem děkuji za vaše upřímné názory ....
Odpovědět
@majdinecka Myslím, že tím, jestli jsou ty šaty, nebo jestli my nevěsty budeme dostatečně hezké, se stresujeme uplně všechny ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jsou nádherné :-) neváhala bych :)
Odpovědět
Vůbec by mě nenapadlo že nevypadaji svatebně! Jsou překrásné!
Odpovědět
@majdinecka Vůbec nechápu, k čemu jinému by měly být vhodné, než jako svatební 😏 Pokud se v nich cítíš, jen do nich!
Odpovědět
Jsou krásné!
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdy by mě nenapadlo nekoukat na ně a uvažovat, jestli se hodí na nevěstu. A nevěstu v čistě bílé teď očekávají jenom "staré školy".
Odpovědět
Profilova fotka
wau, jsou překrásné .. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
su uzasne, nevahala by som :)
Odpovědět
@majdinecka Za mňa jednoznačne áno!!! :) Prečo? Lebo sama si nechávam svetloružovo-biele šaty šiť, aj keď trošku iný štýl. Bežte do toho a užite si svadbu naplno a podľa svojich predstáv! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné, já taky nebudu mít bílé a ani mě nenapadlo přemýšlet nad tím, co kdo očekává ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já chtěla celou dobu čistě bílé, ale nakonec mám taky podobné od M. Loretti. Ona má všechny šaty nádherné, ať mají jakoukoliv barvu ;-)
Odpovědět
Ahojky já jsem je teda neviděla naživo v této barvě, ale šaty si půjčuji v barvě ivory..ale nechali mi je přešít u dodavatele..budu je mít jen korzetové.takže žádná krajka přes ramena..máš foto na sobě? prosím přilož. našla jsem video od 0:20 https://www.youtube.com/watch?v=IgYmB...
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou nádherné! Už se těšim na fotky :-)
Odpovědět
Tak doufám, že už ti tehle tisíc pozitivních komentářů stačí k tomu aby jsi si byla na pevno jistá, že tohle jsou oni. Budeš ta nejkrásnější nevěsta. A budu ti to říkat klidně tisíckrát.. :*
Odpovědět
tady je krajka jen zahnutá, korzet bude upraven, takže bude vác vykrojen uprostřed. ráda bych viděla reálně tyto šaty v té růžové nebo čistě bílé.toto je ivory :)
Odpovědět
Moc všem děkuji za pozitivní komentáře, potěšilo mě to a myslím že už jsem se v šatech ujistila.. Přikládám foto kde jsem si šaty zkoušela a předem se omlouvám se za zakrytí obličeje :-) jen dodávám že šaty ještě nejsou zkráceny a budou na moji výšku.
Odpovědět
@martaseks Děkuji za odkaz na video, již jsem ho viděla :-) :-) jinak krásné šaty sis vybrala, sedí ti k postavě a ty by sis je přála v růžové nebo bílé?
Odpovědět
No já mám v té ivory.a objednávali jsme úplně nové kvůli té úpravě, ale úplně bílé jsem nechtěla..ale zajímalo by mě jak by vypadaly.ty růžové jou zajímavé :)
Odpovědět
Jsou nádherné a také nemám čistě bílé šaty :-) neváhala bych ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?