Prosím o názor jaké šaty?

Ahoj, nikdy bych nevěřila že se nedokážu rozhodnout mezi svatebními šaty, proto prosím o radu jaké se vám nejvíce líbí na mé postavě. Ve všech se cítím dobře. Máme malou svatbu. Moc děkuji za nározy :-)
Odpovědět

Odpovědět
Nejvíc se mi asi líbí ty poslední , ale pokud je čas, ještě bych jich pár omrkla:) každé mají nějakou mouchu, která mi tam trošku vadí..možná jsem moc vybíravá, ale u šatů je to potřeba si myslím:D konkrétně : 1. Nehezká sukně, moc násilný přechod krajky do sukně, působí to trošku jako nekvalitní záclona 2. Trošku nudné, nic zajímavého-- 3. Sukně nejhezčí, korzet taky..jen ten přechod je tam maličko moc, chtělo by to stuhu svázanou vzadu např:) Volila bych tyto.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám naprosto stejný názor jako alassia. Taky bych se po nějakých ještě podívala, pokud je čas. Salóny jsou plné zajímavých a krásných šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám stejný názor, kdyby nebyl čas tak ty poslední. Ale raději bych obešla ještě nějaké salóny ;-)
Odpovědět
Souhlasím, úplně přesně. 1. se mi nelíbí ten přechod sukně a celkově mi korzet s tou sukní vůbec neladí 2. moc ti nedrží kolem prsou a působí opravdu nudně. Krom toho mi přijde, že moc nezvýrazňují pas 3. z tohoto pohledu vypadají opravdu nejlépe, ale dokážu si představit spoustu krásnějších šatů, takže pokud nechvátáš, určitě ještě mrkni :-)
Odpovědět
Souhlasím s předchozími názory
Odpovědět
2
Odpovědět
Děkuji za názory, ještě to tedy celé zvážím :)
Odpovědět
Z těch 3 bych volila ty 2. Ale taky bych ještě zkusila nějaké jiné... ;-)
Odpovědět
souhlas s předhcozími názory... pokud volit z těhle, pak třetí - druhé jsou taky pěkné, ale nahoře vám ne tak úplně sedí...
Odpovědět
fotky to jsou orientační, paní říkala že by se některé šaty museli poupravit, třeba u druhých ten vršek méně utáhnout, u posledních zase v pase utáhnout :) tak uvidíme co nakonec zvolím 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
mne pridu take nemastne neslane... skus popozerat este ale celkovo ked tak asi 2 sedia najlepsie
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Sice trochu později, ale také bych zvolila ty třetí, jak to vlastně dopadlo?
Odpovědět
Profilova fotka
ty poslední :)
Odpovědět
Děkuji za rady, nakonec ty první :D s tím že se poupraví délka a kolem pasu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?