Prosím, které šaty se mi hodí k mé postavě?

Profilova fotka
Holky, poradíte mi prosím, které šaty by mi seděly k mé postavě? Mám štíhlejší pas, ale široké boky :( a pouze 158cm. Popřípadě kdyby jste měl někdo nějaké na prodej ;-)
Odpovědět
řekla bych áčkový střih s vysokým pasem
Odpovědět
Ahoj, mám hodně podobnou postavu a stejnou výšku. :D Nejvic mi sedly šaty s pasem (žádný nízký pas, nic pod prsa, ale přímo v pase) a áčková sukně, která ale nebude moc robustní. Na vršek jen rada nezakrývat dekolt. :)
Odpovědět
@lenishka93 mam taky dost vyrazne boky a k nim stihlejsi a pas a zvolila jsem stejnou taktiku jako zuzalinka - saty s pasem, mirne nabirane a splyvave...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vypadáš jak já...:-) koukni ke mě do alba, šaty prodávám, kdyby jsi měla zájem.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych na tvojem místě začal úplně jinak. Nejdříve se zbav mindráků ze tvé postavy, protože ji máš hezkou. Věř chlapovi. Výška není problém, jen budeš muset nasadit vejšku podpatkama, ale jen proto, že bohatší sukeň potřebuje pomoct s výškou. Jinak máš poměry ok. Tak se neboj a začni vybírat šaty. V salonu ti poradí s první zkouškou a hned zjistíš kterým směrem se vydat. Hodně štěstí :-) DJ Zdeněk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hned jsem si vzpomněla na sebe, když jsem si zkoušela šaty v salónu....no mám široké boky, mám široké ramena, jdou mi vidět žíly, tak musím mít ramínka, měřím jen 163 cm a nechci mít podpatky. :-D A jediné co mi řekla, že mi nesedí, jsou šaty, které mají pas moc nízko. Kdyžtak koukni i do mého alba na šaty....ale být tebou, tak si vše vyzkouším v salónu. Tam ti třeba úplně neporadí (dle mé zkušenosti - byla jsem ve třech salónech a jen v jednom se mi paní opravdu věnovala), ale uvidíš se. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě jak píšou holky. ačková střih do pasu. dekolt bych dala mírně do srdíčka, ne takové ty šílené oblouky skoro pod bradou. v salonu ti pomůžou.
Odpovědět
Ahoj, ball gown strih satu (s uzkym pasem) s nabiranymi rukavky, a rukavicky.
Odpovědět
také jsem nevěděla jaký typ šatů, ale po první návštěvě salonu jsem měla jasno co se střihu týče, zkus to vzít takhle a sama zjistíš v jakém střihu se cítíš nejlíp a podle toho pak hledat buď v salonech tebou vybraný střih šatů nebo nechat ušít podle obrázku, ale opět podle střihu který ti nejvíce slušel a v kterém sis hlavně ty sama sobě připadala krásná.
Odpovědět
Postavu máte úplně normální, nemějte žádné komplexy. To, že jste malá, berte jako výhodu - co je malé, to je hezké. Spíš si rozmyslete, zda chcete mít "princeznovské" šaty se širokou sukní nebo přes boky přiléhavé a rozšiřující se až od kolen? Oboje vám budou slušet, musí se ovšem, vzhledem k výšce, upravit na míru. Do svatby máte ještě daleko, máte dost času na přemýšlení. Pokud budete chtít, ráda vám šaty na míru ušiji.
Odpovědět
tento strih rozhodne!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@lenishka93 ahoj, máš normální postavu jako většina z nás. Já mám jen 162 cm a zásadně nenosím vysoké podpatky. Navíc jsem po dvou dětech. Prošla jsem několik salonů a zkusila různé střihy. Jak píšou holky, nejlepší je korzetový typ do pasu - krásně se dá povolit nebo stáhnout a rozšířená sukně. Měla jsem na šatech štrasový pásek a ten ještě víc zdůraznil pas a odpoutal pozornost. Mám i silnější paže, tak jsem si nechala ušít šaty i bolerko. Nakonec jsem se na něj vykašlala, řekla jsem si, že je to jednou moje svatba a každýmu je potom houby. V šatech jsem se cítila jako princezna. Jen pozor, některé šaty jsou příšerně těžké. V některých jsem nevydržela ani do ušněrování. Mrkni ke mě do alba, jsou tam fotky ze zkoušek šatů a pak ze svatby. Jinak s těžkým srdcem prodávám své šaty. Kdybys měla cestu do Prahy nebo někam blíž, tak můžeš přijet vyzkoušet :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Koukni ke mně...prodávám šaty které se na tebe hodí, mám podobnou postavu
Odpovědět
Ahojky mám stejnou postavu, nějakých 159 cm. Pas docela ok, ale bříško po porodu a boky. V jednom salonu mi dokonce paní řekla, že by to chtělo ještě tak 2-3 kg dolů :) Pak jsem se zamilovala do krajkových šatů s vlečkou, které jsem objevila v inzerátu a koupila je. Výsledek byl úžasný, jednak mají hodně vrstev, takže odpadla nutnost spodnice.. a jednak působí romanticky, což jsem jako křehká romantická žena velmi ocenila :) Všichni je chválili a já si nepřišla v nich tak malá a "tlustá" jako v ostatních. Takže držím pěstičky, ale určitě se ty nejlepší najdou :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Myslím, že postava je pěkná, není v tom nějaký zásadní problém. Spíš než boky bych řešila širší ramena (stejně jako já), takže absolutně nevhodné jsou s uvazováním za krk a i s korzety bych byla opatrná ;-)
Odpovědět
Já budu prodávat Pronovias Ocelada, mám úzký pas, k němu širší boky,merim 166cm a nebudu mít podpatky. Kdyžtak se podívej ke mne do fotoalba a do inzerátu :)
Odpovědět
Dobrý den, sice netuším, jaké šaty by se k Vám hodily, ale prodávám šaty Pronovias, originální španěl. značku, které měla jen jedna slečna před Vámi. Bohužel jsou mi veliké, a na šířce v bocích nezáleží, jsou takové něžné, záleží, jaký styl se Vám líbí. Každopádně jsem schopna slevnit kdyžtak.
Odpovědět
Profilova fotka
Bez ramínek, rukávku a podobně, typ korzetových u kterých vynikne pas a co nejméně volánků na sukni a by nerozšiřovali a spíše pěkně zdobený vršek aby poutal pozornost a odváděl ji od sukně
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučovala bych klasický A střih, štíhlý pas. Otevřený dekolt, jednodušší sukně. Ale uvidíte sama v nějaké půjčovně či u švadleny, je třeba vyzkoušet minimálně několik šatů. V dobrém salonu Vám i poradí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mám taky širší boky a myslím že jsem vybrala dobře, můžeš mrknout ke mně do alba :-) korzet aby vynikl úzký pas a sukně zakryla boky :-) jo a měřím 160 takže s podpatkama pohoda.
Odpovědět
Ahoj, koukni ke mně na bazar - prodavám tam své, na ceně se můžeme domluvit. Mám 161 cm, takže taky žádný obr :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenishka93 ahoj, prodavam saty na bazaru, mam taky sirsi boky a vysku 158-9 Zkus se podivat. Saty jsou od pasu volne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?