Pronovias Donaire - Kde sehnat prodej, půjčení, nebo nechat ušít?

Ahoj, dlouho jsem tuila jaké svatební šaty chci a dneska jsem na ně konečně narazila! Samozřejmě to musí být jedny z nejdražších šatů, co jsem kde viděla :-D Nemusím mít konkrétně tento model, ale nějak takhle by měly vypadat. Nemáte náhodou tip, kde třeba šaty vyprodávají za rozumnou cenu? Druhá varianta je nechat si podobné ušít - ale nejsem si jistá, zda by to švadlenka zvládla na takové úrovni :-| Budu ráda za každý tip! Děkuji
Odpovědět
1
2
Tyhle jsem si zkousela a maji je ve svatebnim salonu Bella v Olomouci. Pujcovne bylo tusim 12.000 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si zkoušela ve výprodeji v Adině vel. 40 na prodej asi za 10 tis. - což vzhledem k půjčovnému je super...
Odpovědět
Profilova fotka
A jedny jsou dokonce i tady v bazárku.. Asi taky záleží, co za velikost a kolik max. jsi ochotná dát.. Jinak v podstatě stejné jsou Pronovias Leonie - novější model..
Odpovědět
Uf tak 12 000 za půjčovné nedám :-D Ale děkuji! :) Potřebuju velikost maximálně 38, možná spíše 36. Děkuji za tip na Leonie - To jsem nevěděla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@soonsoon a ty výprodejové nechceš? No tip to je, ale je to novější kolekce, takže je dražší...
Odpovědět
Profilova fotka
Dají se zabrat, z té 40 by to ještě mohlo jít...Aspoň mi to tvrdily :D a to obleču u Pronovias většinou 34.. Leonie budu mít já půjčené :)
Odpovědět
a neměla bys zájem o moje šaty? podívej se ke mě do bazaru http://www.beremese.cz/market/svatebn... cena 11.000 Kc a jsou z kvalitního materialu a neposkozene. moznost vyzkoušet na Praze 1.
Odpovědět
@spetyk No ty z výprodeje bych brala hned, ale dostanu se tam nejdříve v sobotu...tak snad tam ještě budou. Že bych koupila č. 40 mě ani nenapadlo. Ale je pravda že mám švadlenu, co by si s tím nejspíše poradila :-) @mhpraha - Jsou krásné, ale já bych chtěla aby krajka volně přecházela do sukně :)) Ještě jsem zkusila poslat foto švadleně, zda by si s tím neporadila :-D Tak uvidíme co napíše. Horší je, že v ČR asi neseženeme dost kvalitní materiály :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Upraví ti je přímo v Adině a mělo by to být v ceně, zkus si tam zavolat, já tam byla začátkem ledna, možná už fakt nejsou, přeci jen za tu cenu jsem o nich přemýšlela dost taky...
Odpovědět
moje zkušenost, když jsem hledala někoho, kdo ušije šaty byla, že rozdíl je právě v materiálu. například moje šaty jsou z anglického tylu a je to na nich vidět.. kvalita se prostě pozná.. a pak tomu odpovídá samozřejmě cena..
Odpovědět
Tak v Adině už nejsou :-( Tak nevím, jestli se tam rozjet i tak, a zkusit najít nějaké podobné.
Odpovědět
@soonsoon Ahojky, zkus v Praze Nuanci na Národní třídě. Ale ceny originál šatů Pronovias jsou opravdu vysoké a to i půjčení.
Odpovědět
Článek se načítá
No právě, třeba 7000 za půjčení určitě nedám :-D Nepotřebuji originály, stačily by mi jakékoliv šaty v podobném stylu ale s jemnou krajkou :) Tady na bazárku je dost krásných šatů, ale ty krajky jsou na mě moc hrubé, nebo volně nepřecházejí do tylové sukně, ale jsou moc useknuté :-D No hold budu hledat dál a doufat v zázrak! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslela jsem si to, byla jsem tam nejdřív v půlce prosince - měli milion Pronovias ve výprodeji a pak v půlce ledna a mně tam zaujali už víceméně jen Donaire, které jsem kvůli ceně zvažovala i přes to, že se v nich vdávala sestra... Takže chápu, že byly rychle pryč... Půjčovné se pohybuje spíš kolem 15 a výše... Leda zvolit "levnější Pronovias" - White One a podobně, a dát si pozor, kde půjčuješ - v Plzni jsou stejné White One kolem 5 a v Praze v Nevěstě kolem 10 :D Ale nevím odkud jsi a co tam máte za salony.. Asi to bude chtít oběhat a třeba natrefíš na ty správné ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě minulý týden je měli v Nuanci, na stránkách ještě jsou, na prodej za 16.900 http://www.nuance.cz/svatebni-saty/49... , ale asistentka říkala, že už jsou trochu zažloutlé, hodně se půjčovaly... Velikost byla, myslím, 36.
Odpovědět
@spetyk Neporadila by jsi mi prosím, kam v Plzni jít na podobné šaty? Koupi už pomalu vzdávám, tak zkusím oběhat alespoň salony, zda by neměli na půjčení, za nějakou rozumnou cenu :) Děkuji moc
Odpovědět
Nabízím k prodeji krajkové šaty značky San Patrick, nemají sice přesně tento střih, ale krajka volně přechází do sukně. :-)
Odpovědět
Ahoj, ja som si podobne skusala v salone Svatba snu v Prahe blizko IP Pavlovej. Vid nizsie, ako to vyzeralo. Zobrala som nakoniec ine, takze neviem, kolko by stalo pozicanie tychto, ale skus najst na ich webe. (Bohuzial neviem, ako otocit fotky :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni ke mně do alb na zkoušku v Plzni - nebyla jsem ve všech salonech, ale podobný střih mají téměř všude, jen najít které se ti líbí a sednou ;)
Odpovědět
Děkuji, snad už mám sehnáno :) Ale originály to tedy nebudou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@soonsoon kde a jak jsi nakonec sehnala?
Odpovědět
@valentinuska Od jedné paní tady na bazárku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@soonsoon děkuji :-) já myslela, že si sehnala šití nebo jinou možnost :-) mám totiž podobný problém :-(
Odpovědět
@valentinuska Nene, to bych se bohužel asi nedoplatila :) Takže jsem číhala tady a nakonec je sehnala :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj všem, tyhle šaty doma mám, měla jsem je na svatbě. Kupovala jsem je za 16.000Kč, prodala bych je tak za 9 tisíc. Jsou vyčištěné, takže bez obav. Velikost myslím 38. Kdybyste o ně měly zájem, ozvěte se :-) Jsou to nejkrásnější šaty, co jsem kdy viděla, byl to můj splněný sen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co toto? Půjčovné 8.500,- Kč - kontakt viz níže ...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout velmi podobné šaty do 2 990 Kč.
Odpovědět
@janinovo Dobry den, mate stale saty k prodeji?
Odpovědět
@soonsoon Mrkni na můj inzerát - Pronovias Ocelada
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, šiji svatební šaty za 7000.9000 Kč. Výhodou je, že se dá spoustu věcí při zkouškám změnit dle toho co si žádá postava...:-) a dále sladit ženicha, družičky a vlastně sladit kohokoliv... Na webovkách mám spoustu nevěst, tak se můžete podívat a i inspirovat...:-) S pozdravem Martina
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?